ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canımmmmm hayırlı olsun çok çok sevindim moral buldum senle inşallah Rabbim kucağına da almayı nasip eder sağlıkla sıhhatle :)) bizlere dua etmeye başla bak hamilelerin Duası kabul olurmuş
Çokttaaaan başladım bile, bebeğime arkadaş lazım di mi ama bu ay hepinizden pıtır pıtır hamile haberleri alacağım bence

Çokttaaaan başladım bile, bebeğime arkadaş lazım di mi ama bu ay hepinizden pıtır pıtır hamile haberleri alacağım bence
kuzucummmmmmmmmm .. tatlımmm . ne de yakışıyor imzası. anneliği.. çok mutlu oldum . sırayla hepimiz hamiş olruz inşallahhh. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin . demekkkiii napıomusuzzzz gün aşırı deniyormuşuz . üst üste ilişki de tutmadı benim . ovu günüm de gene gelirim bana yardım eder misin . bilmiyorum tanımıyorum ama seni öpüyorum mis anniş yanaklarından

İnşallah canım benim bence yarın idrar testi de yap
Ay yok iyice bi gecsin öyle yapaymm korkuyrM negatiflerden ovulasyon koyulasmaya devam ederse ve günüm gecerse yaparm:) olumlu veya olumsuz yazarm muhakkak:)

1. Canımmm Allah razı olsun. hep derdim bir gün beim de böyle imzam olacak mı diye Rabbim nasip etti çok şükür. Enn kısa zamanda sende de görürüm inşallah bu imzayı Ne yaptığımı özetleyeyim. Adetten 2 gün sonra ovulasyon testi ile takibe ve 2 güne bir ilişkiye başladım. Yer gök dua üstüne dedim Meryem Suresi okudum bu ay ve 41.gün dolana kadar okuyacağım. Ovulasyon testi 2 gün koyu çıktı, o 2 gün üst üste ilişki oldu.ertesi gün dinlendik, sonra tekrar ilişki oldu ve bir daha da olmadı.Yani iki güne bir olduğundan toplamda 6-7 kez falan anca olmuştur ilişki. bir de ilişkiden yarım saat 1 saat önce eşime Türk kahvesi yaptım, o sırada ben de Ayetel Kürsü okudum. Bir de affedersin boşalma sırasında içimden besmele çektim. İnşallah Rabbimin izniyle sağ salim kucağıma alırım kuzumu tabi ki canım ben buralarda olacağım hep ben de seni öpüyorum kocaman...

Ay yok iyice bi gecsin öyle yapaymm korkuyrM negatiflerden ovulasyon koyulasmaya devam ederse ve günüm gecerse yaparm:) olumlu veya olumsuz yazarm muhakkak:)
Ovulasyon testi ile takip et eğer yarın da koyuysa BAT günü yap testi

yaaa cansın sen caaan. tam merak ettiğim şeyleri yazmışşsın. allahım gönlüne göre versin verdi ... darısı bize. mübarek bi bebiş olacak seninkisi. duanı eksik etme. allaha emanet olun ikinizde :)))

yaaa cansın sen caaan. tam merak ettiğim şeyleri yazmışşsın. allahım gönlüne göre versin verdi ... darısı bize. mübarek bi bebiş olacak seninkisi. duanı eksik etme. allaha emanet olun ikinizde :)))
Amiinnn kuzumm cümlemize inşallah. Eli ayağı düzgün, zihnen ve bedenen sağlıklı olur inşallah. Hepp duamdasınız, sen, ayluc, sevgi, imstall, blueflower, m3rv3, berenay, bebem ve adı şu an aklıma gelmeyen diğer candaşlar, derttaşlar, sırdaşlar... rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…