ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayyy inşallah hamişsindir. .

Evet kızlar adet gecikmesinin 1.günü sabah test yaptım ama negatif karnımda da inceden adet sancısı belirtileri bakalım hayırlısı ... vorones artık olmadıysa adetin 3.günü doktora gideyim diyorum canım geçen ay gidecektim sonradan bu ay hiçbirşey düşünmeyeyim diye söz verdim kendime ama bu ay gideyim artık bebeğim olsun istiyorum

Kizlar bunlar da benim ovulasyon testlerim. Bugün 13. Gün. 6 numaralı testi biraz önce yaptim. T çizgisi c den koyu demek ki catladi catlayacak.

Kizlar bunlar da benim ovulasyon testlerim. Bugün 13. Gün. 6 numaralı testi biraz önce yaptim. T çizgisi c den koyu demek ki catladi catlayacak.Eki Görüntüle 1784573
Canım bugün gayet koyu görünüyor bugün ve yarın akşamı mutlaka değerlendirin sonra da gün aşırı devam edin bebiş gelsin inşallah :)

peki hangi günler ilişki olmuştu canım bir de o ay mı hamile kaldın?
Teste idrari daha damlatir damlatmaz şak diye cizgi cikti cden koyu oldu.beş gün silikleşmedi ha silikleşti ha catladı diye beş gün ilişki oldu canım ve hamile kaldım.darısı başına:)

Teste idrari daha damlatir damlatmaz şak diye cizgi cikti cden koyu oldu.beş gün silikleşmedi ha silikleşti ha catladı diye beş gün ilişki oldu canım ve hamile kaldım.darısı başına:)
vaaauuuv 5 gün o da iyiymiş :) ben sperm kalitesi düşer diye art arda düşünmüyordum ama çalışmak lazım :)

Kızlar adet gecikmemin 2.günü dayanamadım özel hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım. Sonuçların çıkmasına 10 dk kaldı. Hiç ümidim yok adet olacağım gibi geliyor ama adetim hiç gecikmediği için normalde ister istemez umutlanıyor insan dua edin lütfen sonuçları paylaşırım hemen

Bekliyorum canim hayirlisi olsun

Kizlar adetime uc gun var hic cizgi cikmayan ovu testim boyle cikti acaba hamile miyim anlayan biri soyleyebilir mi nolur

Eklentiler

• image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 61
Ben de senin yaptığın totem ı yaptimdi ama olmayınca olmuyor . Üzülme. . 3. Gun git yum . Takip ı yapsın. Çatlama iğnesi bilmem ne verir belkim.. bu ay bebisin seninle olsun

Kizlar adetime uc gun var hic cizgi cikmayan ovu testim boyle cikti acaba hamile miyim anlayan biri soyleyebilir mi nolur
Ay olabilir benim dé hiç çıkmazdi. Çıkınca böyleydi 3 kala. Ay inşallah hamişsindir. Hcg yaptın mı. Ama cikmayabilir. Bat günü gelsin hemen ve inşallah hcg de görürüz çift cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…