Ayyy inşallah hamişsindir. .Slm kızlar:) aramıza yeni katılan arkadaşlar siz de hoş geldiniz:) Kızlar bu ay totem yapayım siteye hiç girmeyeyim hiç bir şey okumayayım etrafımdakiler ile de gebelik ile ilgili konuşmayayım dedim. bu ay ovulasyon testi de kullanmadım ama yine dayanamadım ve burdayım :) bugün adet olmam gerekiyor normal şartlarda ara ara hafif ağrılarım var ama adet olmadım sanırım bu ay yine olmayacak. bu ay elimizden geldiğince adet bitiminden itibaren 2-3 günde bir çalışma yapmaya çalıştık. artık olumlu ya da olumsuz haberleri sizlerle paylaşırım. Şimdi geriye doğru yazıları okuyacağım inşallah bol bol hamiş haberleri okurum :))
Canım bugün gayet koyu görünüyor bugün ve yarın akşamı mutlaka değerlendirin sonra da gün aşırı devam edin bebiş gelsin inşallah :)Kizlar bunlar da benim ovulasyon testlerim. Bugün 13. Gün. 6 numaralı testi biraz önce yaptim. T çizgisi c den koyu demek ki catladi catlayacak.Eki Görüntüle 1784573
Aynen canım cok verimli bir aydasın,benim testim de böyleydi t cyi gecmisti:)Kizlar bunlar da benim ovulasyon testlerim. Bugün 13. Gün. 6 numaralı testi biraz önce yaptim. T çizgisi c den koyu demek ki catladi catlayacak.Eki Görüntüle 1784573
peki hangi günler ilişki olmuştu canım bir de o ay mı hamile kaldın?Aynen canım cok verimli bir aydasın,benim testim de böyleydi t cyi gecmisti:)
inşallah canım inşallahCanım bugün gayet koyu görünüyor bugün ve yarın akşamı mutlaka değerlendirin sonra da gün aşırı devam edin bebiş gelsin inşallah :)
Teste idrari daha damlatir damlatmaz şak diye cizgi cikti cden koyu oldu.beş gün silikleşmedi ha silikleşti ha catladı diye beş gün ilişki oldu canım ve hamile kaldım.darısı başına:)peki hangi günler ilişki olmuştu canım bir de o ay mı hamile kaldın?
vaaauuuv 5 gün o da iyiymiş :) ben sperm kalitesi düşer diye art arda düşünmüyordum ama çalışmak lazım :)Teste idrari daha damlatir damlatmaz şak diye cizgi cikti cden koyu oldu.beş gün silikleşmedi ha silikleşti ha catladı diye beş gün ilişki oldu canım ve hamile kaldım.darısı başına:)
Ay hatırlatma canımız çıkmıştıvaaauuuv 5 gün o da iyiymiş :) ben sperm kalitesi düşer diye art arda düşünmüyordum ama çalışmak lazım :)
Bekliyorum canim hayirlisi olsunKızlar adet gecikmemin 2.günü dayanamadım özel hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım. Sonuçların çıkmasına 10 dk kaldı. Hiç ümidim yok adet olacağım gibi geliyor ama adetim hiç gecikmediği için normalde ister istemez umutlanıyor insandua edin lütfen sonuçları paylaşırım hemen
Üzülme canım vaktini bekliyor minnak..moral toplayıp yeni umutlara yelken aç şimdi:))Sonuç çıkmış negatif kızlar
Aaa findik badem falan anladim da kahve yi yeni duydum tatmin ya afrodizyak etki falan mi yapiyormusAy hatırlatma canımız çıkmıştıfındık,badem,muz eksik etme sofrandan,iliskiden once de kahve icir esine.
Spermlerin hareketini artırıp hızlandırıyor canım:))Aaa findik badem falan anladim da kahve yi yeni duydum tatmin ya afrodizyak etki falan mi yapiyormus
Ben de senin yaptığın totem ı yaptimdi ama olmayınca olmuyor . Üzülme. . 3. Gun git yum . Takip ı yapsın. Çatlama iğnesi bilmem ne verir belkim.. bu ay bebisin seninle olsunEvet kızlar adet gecikmesinin 1.günü sabah test yaptım ama negatifkarnımda da inceden adet sancısı belirtileri bakalım hayırlısı ... vorones artık olmadıysa adetin 3.günü doktora gideyim diyorum canım geçen ay gidecektim sonradan bu ay hiçbirşey düşünmeyeyim diye söz verdim kendime ama bu ay gideyim artık bebeğim olsun istiyorum
Ay olabilir benim dé hiç çıkmazdi. Çıkınca böyleydi 3 kala. Ay inşallah hamişsindir. Hcg yaptın mı. Ama cikmayabilir. Bat günü gelsin hemen ve inşallah hcg de görürüz çift cizgiKizlar adetime uc gun var hic cizgi cikmayan ovu testim boyle cikti acaba hamile miyim anlayan biri soyleyebilir mi nolur
Bugun yarınçalışma günuuuuüuKizlar bunlar da benim ovulasyon testlerim. Bugün 13. Gün. 6 numaralı testi biraz önce yaptim. T çizgisi c den koyu demek ki catladi catlayacak.Eki Görüntüle 1784573
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?