ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar bu ay ilk kez ovu testi kullandim ayin 6sinda cift cizgi 7sinde silik çiZgi gordum bat 20 subatti adete 4 gun kalada silik çizgi gordum ovu testinde baska ovu testim.kalmadi baska yapamadım adet gunu acik kahve bir damla leke vardi pedde iki gün sonra beyaz akintiyla ip gibi boyle azicik kan geldi erken gebelik testi yaptim adet günü negatifti bgn 6 gün gecmis bulunmakta yine test yaptim normal gebelik yine negatif ve sabah yine beyaz akintiyla minicik ip gibi kan geldi peceteye gerisi yok ne demek bu hiçbişey anlamadım

Arkadaşlar klomen kullananların iki gebeliği mi oluyormuş bilgisi olan var mı?

Klomen ve catlatma ignesi kullandığım ay hamile kaldim ve suan ikiz kizlarima hamileyim

sağlıkla kucağına al canom benim inşallah. Öyle mi bana doktor sadece klomen tb başlayacağız dedi ikiz olayını yapan o zaman çatlatma iğnesi mi acaba?

sağlıkla kucağına al canom benim inşallah. Öyle mi bana doktor sadece klomen tb başlayacağız dedi ikiz olayını yapan o zaman çatlatma iğnesi mi acaba?
Bende senin gibi 2 ay sadece klomen kullandim 3. Ay hem klomen hem catlatma ignesi kullanildi ikiz olmasi sadece klomene ve igneye bagli once Allah verecek sonra senin yumurtalarin ve esinin spermlerine bagli inşallah sağlıcakla kucagima alirim yüce rabbim inşallah sana ve isteyen herkese tattirir bu guzel duyguyu

Amin canım inşallah. Açıkçası ikiz beni biraz korkutuyor :) Ama tabi yüce Mevlam neyi layık görürse o olur hayırlısı olsun artık. Çatlatma iğnesi klomen cevap vermezse mi uygulanıyor peki

abrek klomen birden fazla yumurtayi gelistirip buyutuyor demekki canim normalde her ay adetle bir yumurta atiyoruz ya klomenle iki yumurta birden buyuyup olgunlasirsa ikisi de catlarsa cift yumurta ikizi olabiliyor canim.yumurtalar buyuyup olgunlastigi halde kendi basina catlamazsa igne vurularak catlatiliyor canim.

Kan testi yaptir kuzum dr.a git...daha once gecikti mi adetin,sökülemediğin oldu mu?

Kan testi yaptir kuzum dr.a git...daha once gecikti mi adetin,sökülemediğin oldu mu?
9 aydir ikinci icin ugrasiyoruz bi kere 50 günü bulmuştu onun haricinde ortalama 35 40 gunde oluyordum ama hayatımda ilk kez boyle akıntı icinde minik bir damla kan gordum ve gerisi gelmedi bgn 46.gunum pzt doktora gidicem.ins ama icim.icimi yiyor

sakin ol canım, hayırlısıyla hayırlı zamanını bekliyor minnak

Cnm klomen niçin kullandın bi sorun var mıydı? Bende bi sorun yok ama kullansam mı acaba diyorum hani yumurta uyarılınca daha kolay olur diye..sence ne yapayım

Canim öyle hemen klonen vermiyorlar benim 2 sene olmadi o yuzden klomene baslatti doktor. Bide klomenin yan etkisi kist yapabiliyo klomen kullanmaya baslasanda yumurta gelisimini takip ettir dokturunla görüş

teşekkürler canım hayırlısı artık

Slm kızlar:) aramıza yeni katılan arkadaşlar siz de hoş geldiniz:) Kızlar bu ay totem yapayım siteye hiç girmeyeyim hiç bir şey okumayayım etrafımdakiler ile de gebelik ile ilgili konuşmayayım dedim. bu ay ovulasyon testi de kullanmadım ama yine dayanamadım ve burdayım :) bugün adet olmam gerekiyor normal şartlarda ara ara hafif ağrılarım var ama adet olmadım sanırım bu ay yine olmayacak. bu ay elimizden geldiğince adet bitiminden itibaren 2-3 günde bir çalışma yapmaya çalıştık. artık olumlu ya da olumsuz haberleri sizlerle paylaşırım. Şimdi geriye doğru yazıları okuyacağım inşallah bol bol hamiş haberleri okurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…