ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aydının yeri bende çok ayrıdır ahh ahhhhhh.üniversitede çok aşıktım Nazilliliydi,kuru incir,zeytinyağları gelirdi offff bee ne lezzetliydi.Tatile giderdim kızkardeşimle Didim'e.İnsanı aydındır...
Bende cok seviyorum nazillide ailem benimde.gidince gelmek istemiyorum adiyamana

kızlar merhaba bende ovulasyon testini kullanmaya başladım. sizlere bişey sormak istiyorum. benim bat 13 şubat. ben salı günü yaptığımda T çizgisi silik çıktı. dedim daha zamanı değil herhalde. dün yaptığımda T çizgisi hayalet gibi çıktı. yok desem yeridir yani. sizce kaçırmış olabilirmiyim ben yumurtlamayı ya

muhtelen henüz gelmemiştir benimde sat 11 şubattı bugün koyu canım sen devam et teste 3 saat sıvı almadan yapmaya dikkat et bi de çalışmalara devam günlerin yaklaşıyor

muhtelen henüz gelmemiştir benimde sat 11 şubattı bugün koyu canım sen devam et teste 3 saat sıvı almadan yapmaya dikkat et bi de çalışmalara devam günlerin yaklaşıyor

günde kaç defa yapıyorsun canım ?
burdan ogrendiklerimle en dogru sonuçların cıktığı saatleri 12.30 - 13:00 , 17:30 - 20:00 arası dogru sonuç veriyor .
ovulasyon gunlerinde günde 2 defa yap her gun aynı saatlerde

canım 19:00- 19:30 arası yapıyorum testi. gündüz çok vaktim olmuyo diye.iki ayrı test kullanıyorum bide.. artık böyle böyle devam edicem bakalım bu akşam nasıl çıkacaklar merak ediyorum. bi gün önce bi gün sonra çıkmayınca merak ettim bende.

zaten iki günde bir çalışmalara devam ediyoruz kaçırmayalım diye :)) ama bakalım artık kısmette varsa olur canımm. beklemek ne zormuş yaaaa.bu testleride ilk defa kullanıyorum. dikkat ediyorum sıvı alımına canımm

Arkadaşlar bat 27 Şubat bunlar da son 3 günün ovulasyonları daha önce adetin 10. Günü yakalamıştım şimdi de böyle çıkıyor

Kızlar böyle çıkınca tekrar yumurtluyor olamam değil mi?çünkü adete 3 g
B bulem cok ilginç gercekten ben de gebelik testi yaptım 3 gün 3. negatif cıktı acaba testlerde mı sorun var
Benim gebelikler negatif cnm bazı testler gerçekten bozuk ćıkıyor sen bir de erken gebelik yapsaydın predictor iyi marka diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…