- 1 Şubat 2020
- 1.378
- 869
- 43
- 42
- Konu Sahibi UmutBr Amanda
-
İlk olan adete 5 kala 2.si erken gebelik 3. Testte adet 2 gün geçince. Sizede faydası olur umarımMerhaba hanımlar. Ben ovulasyon testi ile çif çizgiyi yakalfm dha snra değerlendrdim çatlama gününü de değerlendrdim. Şimdi adetime 5 gün var ovulasyon testi yaptm böyle çok koyu çıkmadı biraz silik gbi çktı. Sorum şöyle bu test hamilelik kesin belli olur mu yani hamilr olsaydım şuan koyu mu cıakrdı
Coook teşekkr ederm inş hadi bekelyelm bakalm ne olacakAnladım canım inşallah hamilesindirgüzel haberler ver. Bide üzülme lütfen her şeyin bi vakti zamanı vardır. İyi bayramlar
Çoook sagolun benm de 5 gün kala yaptm sizin ilk test gbi cktı bu gün yine yaptm dha koyu cıktı adete son 3 gün. Yani 21. Gün yumurtladm 2 gün sürdü sonra çatladı felan hani dha cok erken sanki öğrenmk içinİlk olan adete 5 kala 2.si erken gebelik 3. Testte adet 2 gün geçince. Sizede faydası olur umarım
Pardon benm kontrol çizgi sizin diğer çizginz dhaa net şimdi dikkatle baktm bnm de diğer cizgi koyu cktı bu gün yarın yine yapıcam bakalm adete de bişe kalmadı zatwnİlk olan adete 5 kala 2.si erken gebelik 3. Testte adet 2 gün geçince. Sizede faydası olur umarım
T çizgisi çok koyu olursa bilin ki hamilesinizdirPardon benm kontrol çizgi sizin diğer çizginz dhaa net şimdi dikkatle baktm bnm de diğer cizgi koyu cktı bu gün yarın yine yapıcam bakalm adete de bişe kalmadı zatwn
Her gün yapmaya devam edeceğim bakalm günden güne koyulaşıyor Kısmet artukT çizgisi çok koyu olursa bilin ki hamilesinizdir
Canım keşke erken gebelik testleri nden alsaydın ama âdete pek bişi kalmamış çıkması lazımdı bilemedim şimdi ben deArkdslar az önce dayanamayıp norml hamilelik testi yaptm negatif adete son 2 gün var dhaa erken mi yaptm acaba çatlamaınn üzernden dha 8 gün geçti çok erken dimi
Ama geç yumurtladm işte bu gün dha 9 gün oldu yumurtlama dan bilmiyorum döllenme olsa bile cıkar mıydı erken testim yoktu açıkçası evde norml vardı neyse bekleyelim baklam yarın adet günüm zaten ama yarında yapsam cıkmayabilir çnkü ovulasyon aldgm kadn yumurtlama dan 15 gün sonra test yap diye uyarıyorCanım keşke erken gebelik testleri nden alsaydın ama âdete pek bişi kalmamış çıkması lazımdı bilemedim şimdi ben de
Bnde yaptm bnm bu kadar net değildi malesef ama yumurtlamam geç oldu bu gün 9. Gün yumurtlamadan sonra bilmiyorum bakalm Kısmet yarın adet günüm zaten ama olacagmo sanmıyrmmEvet ben ovulasyonla öğrendim gebeliğimi daha doğrusu şüphelenip test yaptım..adete 3 4 gün kala böyleydi benim ki
Çnkü hiç belirti yokBnde yaptm bnm bu kadar net değildi malesef ama yumurtlamam geç oldu bu gün 9. Gün yumurtlamadan sonra bilmiyorum bakalm Kısmet yarın adet günüm zaten ama olacagmo sanmıyrmm
İnşallah hamilesin dirAma geç yumurtladm işte bu gün dha 9 gün oldu yumurtlama dan bilmiyorum döllenme olsa bile cıkar mıydı erken testim yoktu açıkçası evde norml vardı neyse bekleyelim baklam yarın adet günüm zaten ama yarında yapsam cıkmayabilir çnkü ovulasyon aldgm kadn yumurtlama dan 15 gün sonra test yap diye uyarıyor
Bende de belirti yoktu şans eseri yaptım umudunu kaybetme inşallah hamilesindirBnde yaptm bnm bu kadar net değildi malesef ama yumurtlamam geç oldu bu gün 9. Gün yumurtlamadan sonra bilmiyorum bakalm Kısmet yarın adet günüm zaten ama olacagmo sanmıyrmm
Çoook sagolun Allah razı olsn sizlerden.İnşallah hamilesin dir
Ahhh inş can cagzm inş bekliyorum yarın adet günüm ama pazar sbaha kadar beklicem eşim pazar sbah görevden dönecek belki sürpriz yaparm ona inş dua edinnBende de belirti yoktu şans eseri yaptım umudunu kaybetme inşallah hamilesindir
Test yap eğer yarın adet olmazsan canım olmadı kan testi yaptirKızlar bu gün fena adet sancım var hemde batma var ikisi bir arada ve aşırı akıntı var adet günüm bu gün ama şuan bişe yok kesin adet olucam ben
Pazar sabh yapıcam hep geldi gelcek gbi bekliyorum cok agrm var halaTest yap eğer yarın adet olmazsan canım olmadı kan testi yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?