Ovulasyon testi kesin hamilelik gösterir mi

İlk olan adete 5 kala 2.si erken gebelik 3. Testte adet 2 gün geçince. Sizede faydası olur umarım

Eklentiler

• IMG_20210718_095216.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 154
İlk olan adete 5 kala 2.si erken gebelik 3. Testte adet 2 gün geçince. Sizede faydası olur umarım
Çoook sagolun benm de 5 gün kala yaptm sizin ilk test gbi cktı bu gün yine yaptm dha koyu cıktı adete son 3 gün. Yani 21. Gün yumurtladm 2 gün sürdü sonra çatladı felan hani dha cok erken sanki öğrenmk için

Arkdslar az önce dayanamayıp norml hamilelik testi yaptm negatif adete son 2 gün var dhaa erken mi yaptm acaba çatlamaınn üzernden dha 8 gün geçti çok erken dimi

Arkdslar az önce dayanamayıp norml hamilelik testi yaptm negatif adete son 2 gün var dhaa erken mi yaptm acaba çatlamaınn üzernden dha 8 gün geçti çok erken dimi
Canım keşke erken gebelik testleri nden alsaydın ama âdete pek bişi kalmamış çıkması lazımdı bilemedim şimdi ben de

Evet ben ovulasyonla öğrendim gebeliğimi daha doğrusu şüphelenip test yaptım..adete 3 4 gün kala böyleydi benim ki

Eklentiler

• 20210113_175723.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 105
Canım keşke erken gebelik testleri nden alsaydın ama âdete pek bişi kalmamış çıkması lazımdı bilemedim şimdi ben de
Ama geç yumurtladm işte bu gün dha 9 gün oldu yumurtlama dan bilmiyorum döllenme olsa bile cıkar mıydı erken testim yoktu açıkçası evde norml vardı neyse bekleyelim baklam yarın adet günüm zaten ama yarında yapsam cıkmayabilir çnkü ovulasyon aldgm kadn yumurtlama dan 15 gün sonra test yap diye uyarıyor

Evet ben ovulasyonla öğrendim gebeliğimi daha doğrusu şüphelenip test yaptım..adete 3 4 gün kala böyleydi benim ki
Bnde yaptm bnm bu kadar net değildi malesef ama yumurtlamam geç oldu bu gün 9. Gün yumurtlamadan sonra bilmiyorum bakalm Kısmet yarın adet günüm zaten ama olacagmo sanmıyrmm

İnşallah hamilesin dir

Kızlar bu gün fena adet sancım var hemde batma var ikisi bir arada ve aşırı akıntı var adet günüm bu gün ama şuan bişe yok kesin adet olucam ben

Benim de kasıklarım çok ağrıyor bakalım yarın bi kadın doğuma gözükmek istiyorum. On iki gün adete var gerci ama niye böyle oldu anlamadım. Bi gün korunmadan oldu acaba mi diyorum kan da çıkar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…