- 17 Nisan 2021
- 152
- 204
- 53
- Konu Sahibi UmutBr Amanda
-
Evet senin bir hayli varmş kzuum inş vardr ama rabbim her sey dua ile.. Olmayacak bişe yoktur diyelmBenim de kasıklarım çok ağrıyor bakalım yarın bi kadın doğuma gözükmek istiyorum. On iki gün adete var gerci ama niye böyle oldu anlamadım. Bi gün korunmadan oldu acaba mi diyorum kan da çıkar diye düşünüyorum
Ben yarın sabh hamilelik testi yapcam tabi adet olamzsam inş gbeeliktr. Gece de cok agrım vardı şimdi yokk cok ilgnc acaba akıntınız nasıldı biraz anlatır mısnz bnm böyle beyaz ama cok hafif sarıya bakıyor ama sarı değilBen adet günümden bir gün sonra ovulasyon testi işe öğrendim hamileliğimi. Ama aynı çatlama dönemindeki gibi kopkoyu kırmızı olması lazım. Allah yardımcınız olsun
Yani size şöyle söyleyeyim dün kesin oldum dedm akıntım arttı bekle yok ve şöyle Bn böyle agrı çektiğimde normlde az da olsa başlamış olır adet m sanki adetin birinci ikinci gbi gbi agrı hiç gitmedi bu gün kesilfi gögs hassasiyeti var haifften ara ara yine kasık var gelip gidiyor dünkü gbi değilBen adet günümden bir gün sonra ovulasyon testi işe öğrendim hamileliğimi. Ama aynı çatlama dönemindeki gibi kopkoyu kırmızı olması lazım. Allah yardımcınız olsun
Pazar sbah yaoıcam yarın sbah yani tabi olmazsamTest yap eğer yarın adet olmazsan canım olmadı kan testi yaptir
Merhaba hanımlar. Ben ovulasyon testi ile çif çizgiyi yakalfm dha snra değerlendrdim çatlama gününü de değerlendrdim. Şimdi adetime 5 gün var ovulasyon testi yaptm böyle çok koyu çıkmadı biraz silik gbi çktı. Sorum şöyle bu test hamilelik kesin belli olur mu yani hamilr olsaydım şuan koyu mu cıakrdı
Merhaba sizin durum ne olur yada ne oldu bilmiyorum ama görseldeki haliyle gebeliğim öğrendim fakat her gün aynı görseldeki gibi idi meğer kimyasal İş. Her gün tekrarlayın koyuluğu artarsa gebeliktir diye düşünüyorum ben kanda kesinleşir . Aynı koyulukta olursa da direkt kan verin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktirBu şeklfe şuan
Ben yarın sabh hamilelik testi yapcam tabi adet olamzsam inş gbeeliktr. Gece de cok agrım vardı şimdi yokk cok ilgnc acaba akıntınız nasıldı biraz anlatır
adetYani size şöyle söyleyeyim dün kesin oldum dedm akıntım arttı bekle yok ve şöyle Bn böyle agrı çektiğimde normlde az da olsa başlamış olır adet m sanki adetin birinci ikinci gbi gbi agrı hiç gitmedi bu gün kesilfi gögs hassasiyeti var haifften ara ara yine kasık var gelip gidiyor dünkü gbi değil
Adet sancım benim yaklaşık iki ay sürdü ilk hamileliğimde. Akıntıya gelince süt gibi bayaz bir akıntım oldu, o da halen devam ediyor.Ben yarın sabh hamilelik testi yapcam tabi adet olamzsam inş gbeeliktr. Gece de cok agrım vardı şimdi yokk cok ilgnc acaba akıntınız nasıldı biraz anlatır mısnz bnm böyle beyaz ama cok hafif sarıya bakıyor ama sarı değil
Canım vallahi dün gece yatmadım baktım buraya işte dua ettim senin içinPazar sbah yaoıcam yarın sbah yani tabi olmazsamdua edin nolurr dua ile her sey değişir
Adet sancım benim yaklaşık iki ay sürdü ilk hamileliğimde. Akıntıya gelince süt gibi bayaz bir akıntım oldu, o da halen devam ediyor.
insallah hamilesinizdir
Ayyy aglıyrm şuan ne akdar iyi insnalr varmış meğer Alalh razı olsn yaa hakkınızı helal edin kimin duası kabul olur bilinmez bende yaklşk 3 sendr evlat sahibi olmk in çaba veriyorm Alalh razı olsn ne diym ki başka sizeCanım vallahi dün gece yatmadım baktım buraya işte dua ettim senin içininşallah hamilesin dir. Ben de hep adet ağrısı çekiyordum diyordum kesin olcam ama kızıma hamiletmişim meğer belki de senin de gebelik ten dolayıdır
İnş bnm öyle değildr adınıza cok üzüldm rabbim size de inş tez zamnda saglıklı gebellk hepimize nasip etsn ben bi kaç gün önce yaptm dha koyuydu ama kontrol çizgisi kad ar değil di ama dün cok agrılarm vardı dedm kesin oluyrm söylemesi ayıptr akıntım coktu iç çamaşr ıslandı frlan dışarsaydö birde gece yine aynı agrım vardı ama bu gün pek bişeym yok yarın sabah inş ilk idrarla bir test yapcgm adet olmazsam tabiMerhaba sizin durum ne olur yada ne oldu bilmiyorum ama görseldeki haliyle gebeliğim öğrendim fakat her gün aynı görseldeki gibi idi meğer kimyasal İş. Her gün tekrarlayın koyuluğu artarsa gebeliktir diye düşünüyorum ben kanda kesinleşir . Aynı koyulukta olursa da direkt kan verin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
Amin, Rabbim yüzünüze baksın sizinki sağlıklı olsun. Dediğim gibi kan verene kadar her gün y tekrarlayın testi. Yada direkt kan verin en doğru sonuç olurİnş bnm öyle değildr adınıza cok üzüldm rabbim size de inş tez zamnda saglıklı gebellk hepimize nasip etsn ben bi kaç gün önce yaptm dha koyuydu ama kontrol çizgisi kad ar değil di ama dün cok agrılarm vardı dedm kesin oluyrm söylemesi ayıptr akıntım coktu iç çamaşr ıslandı frlan dışarsaydö birde gece yine aynı agrım vardı ama bu gün pek bişeym yok yarın sabah inş ilk idrarla bir test yapcgm adet olmazsam tabi
Yarın sabh bi test yapaym da zaten pozitif olursa inş hemn kan veririm özele gidip takibini mutlaka yaprm cok sagolun dua edin bna da bende sizlere hep dua edevgm inşşAmin, Rabbim yüzünüze baksın sizinki sağlıklı olsun. Dediğim gibi kan verene kadar her gün y tekrarlayın testi. Yada direkt kan verin en doğru sonuç olur
Yarın inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız Rabbim ellerinizi boş döndürmesin. Sonucunda etiketleyin mutlaka.Yarın sabh bi test yapaym da zaten pozitif olursa inş hemn kan veririm özele gidip takibini mutlaka yaprm cok sagolun dua edin bna da bende sizlere hep dua edevgm inşş
Yarın sbah testiöi yapayım hemn gideceğim inş saglıklı pozitif i görürüzAmin, Rabbim yüzünüze baksın sizinki sağlıklı olsun. Dediğim gibi kan verene kadar her gün y tekrarlayın testi. Yada direkt kan verin en doğru sonuç olur
Mutlaka yazarm mutlakaaYarın inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız Rabbim ellerinizi boş döndürmesin. Sonucunda etiketleyin mutlaka.
Millet kesin gösterirdi diyürdaişte zatwn adet dönemlerinde lh dalgalanması yaşanırmş yani pzoitf olması da yanıltabilir bakalm ben yarın sbah test yapıcam zatenKesin vermez bazılarında koyulașır bazılarında koyulașmaz
Çatlamada mı T cizgisi Cden koyu oluyor yoksa yumurtlamada mı?Ben adet günümden bir gün sonra ovulasyon testi işe öğrendim hamileliğimi. Ama aynı çatlama dönemindeki gibi kopkoyu kırmızı olması lazım. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?