- Konu Sahibi UmutBr Amanda
-
Ya canım benim dur üzülme hemenArkdslar az önce test yaptm dayanamdm ve negatif hala adette olmadm bakalm büyük ihtimalle bu ayda olmadı tutmadı napalm
Aslında şöyle 11 temmuz yumurtlama 13 çatlama. Çatlmayı baz alırsak eğer biz dha 11 gün olmş bilmiyorum çok mu erken dersinYa canım benim dur üzülme hemensen yinede kan testi ver derim.gec dölleme falan olabilir belki. İdrar da negatif ama kanda pozitif çıkan çok duydum. Sen sıkma canını bu şekilde stres oluyorsun ki stres her şeyi engelliyor
Kanda kesin çıkar canım. İmkanın zamanın varsa yaptır hemenAslında şöyle 11 temmuz yumurtlama 13 çatlama. Çatlmayı baz alırsak eğer biz dha 11 gün olmş bilmiyorum çok mu erken dersin
İmkan var ama yaptrmk istemiyorum beklicem biraz dhaa dur bakalm nolckKanda kesin çıkar canım. İmkanın zamanın varsa yaptır hemen
İdrar kokum değişti az önce onu farkettim acaba yediklermden mi bilmiyorumİmkan var ama yaptrmk istemiyorum beklicem biraz dhaa dur bakalm nolck
Erken gebelik testi alın normallerde bazen cıkmayabılıoİdrar kokum değişti az önce onu farkettim acaba yediklermden mi bilmiyorum
Evet yapcgm salı sbah inşş bana dua edin bekliyorum zatwn salı gününe kadar olmazsam şansm artar inşErken gebelik testi alın normallerde bazen cıkmayabılıo
Benim de idrarım da koku oluyordu canımİdrar kokum değişti az önce onu farkettim acaba yediklermden mi bilmiyorum
Olmadm inş gebeymdr ovulasyon aldgm kadn 4 gün sonra tekrarla dedi salıya kdr beklicem bklmBenim de idrarım da koku oluyordu canımhala daha hasta olmadiysn erken gebelik testleri nden al
Adet sancım geçti gögs hassasiyeti var sadcee cok hafif arada kasıklara agrı geliyor gidiyor cok ilginç siizn de böyle oldu muu ben nornl de adet dönemlerimi çok şiddetli agrı ile geçirirmOlmadm inş gebeymdr ovulasyon aldgm kadn 4 gün sonra tekrarla dedi salıya kdr beklicem bklm
Ve şuan bildiğin pembe renk geldi benden peçeteye adet mi oluyrm yoksa ne bu rabbim inş gebeymdr de yerleşme dir nolursn dua edinAdet sancım geçti gögs hassasiyeti var sadcee cok hafif arada kasıklara agrı geliyor gidiyor cok ilginç siizn de böyle oldu muu ben nornl de adet dönemlerimi çok şiddetli agrı ile geçirirm
İnşallah yerleşmedir canım benimde göğüsleri m çok acıyordu üstümü değişirken bile, hadi artık güzel haberler verVe şuan bildiğin pembe renk geldi benden peçeteye adet mi oluyrm yoksa ne bu rabbim inş gebeymdr de yerleşme dir nolursn dua edin
Valla adet başalamsndan korkuyrm nolur dua et bana okur mu ilkkz hayatm da pembe böyle renk gördm kendimde ya cok değişkİnşallah yerleşmedir canım benimde göğüsleri m çok acıyordu üstümü değişirken bile, hadi artık güzel haberler ver
Ediyorum tabi kiValla adet başalamsndan korkuyrm nolur dua et bana okur mu ilkkz hayatm da pembe böyle renk gördm kendimde ya cok değişk
Bugun adet gunum, ovulasyon yaptim böyle çıktı. Gebelik testim de pozitif çıktı. Ovulasyonda kopkoyu cikiyor gebelikMerhaba hanımlar. Ben ovulasyon testi ile çif çizgiyi yakalfm dha snra değerlendrdim çatlama gününü de değerlendrdim. Şimdi adetime 5 gün var ovulasyon testi yaptm böyle çok koyu çıkmadı biraz silik gbi çktı. Sorum şöyle bu test hamilelik kesin belli olur mu yani hamilr olsaydım şuan koyu mu cıakrdı
Brkliyim ben yine de o zmn eğer krislrise ya da böyle pembe olursa yarına abh test yapıcam bakalmEdiyorum tabi kiben daha alti aylık evli iken âdet olcam diye bekliyordum sonra pembe bir renk geldi tamam regl oldum dedim sonrası daha hiç gelmedi neyse tr ye gittik tatile anneme dedim hala kan gelmiyor dedi üstüne görmüşsün test yaptım anında çift çizgi çıktı tabiki hemen Dr gittik alti haftalık hamileymisim ama aldırmak durum da kaldık bazi nedenler den dolayı sonra iki yıl sonra yine hamile kaldım ama kızımda yerleşme kanaması olmadı. İnşallah hamilesindir
Yap mutlaka bana da haber ver canımBrkliyim ben yine de o zmn eğer krislrise ya da böyle pembe olursa yarına abh test yapıcam bakalm
Hayrlı olsn cok sevindm adınıza ben dha ovulasyon yapmadm bıraktm moralim bozulur diye bekliyrm az önce pembe lekelenme oldu bnm KısmetBugun adet gunum, ovulasyon yaptim böyle çıktı. Gebelik testim de pozitif çıktı. Ovulasyonda kopkoyu cikiyor gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?