- Konu Sahibi ygmurgokcem
-
Ay hadi inşallah canım hayırlı olsunMerhaba ben adet günüme yakın yaptığım ovülasyon testlerinin çok koyu çıkması sonucu şüphelendim dün akşam gebelik testi yaptım galiba hamileyim
Cnm baya koyu kac gun var reglineBu da ovülasyon testlerim
İnşallah canım benim alllah gönlümüze göre versinEvet spermler sabahları daha canlı oluyor ama sabah altı değil tabii ki yani sabah saatlerinde çünkü kimse o saatte kalkmaz yani ben namaza zor kalkıyorum böyle şeyler nasip canım ya inşallah tez zamanda hamile kalırız
Canım 2-3 gün gecikmem var artıkCnm baya koyu kac gun var regline
O zmn vardir cnm yani gebelik yapsanaCanım 2-3 gün gecikmem var artık
Canım gebelik testimde pozitif çıktı zaten dün gece yaptım pazartesi doktora gideceğimO zmn vardir cnm yani gebelik yapsana
Maşallah hayırlı olsunCanım gebelik testimde pozitif çıktı zaten dün gece yaptım pazartesi doktora gideceğim
Hayirli olsun canımCanım gebelik testimde pozitif çıktı zaten dün gece yaptım pazartesi doktora gideceğim
Evet canım aynen öyle şu an benim de regliÇoook teşekkür ederim darısı başınıza, adete yakın koyu ovülasyon testinden şüphelenmeniz gerekiyor bence adete yakın pik çıkması pek normal değil
Birazdan testimi atsam bakar mısınız çiçeklerimÇoook teşekkür ederim darısı başınıza, adete yakın koyu ovülasyon testinden şüphelenmeniz gerekiyor bence adete yakın pik çıkması pek normal değil
At cnmBirazdan testimi atsam bakar mısınız çiçeklerim
Cok silik cnm biraz koyu olmasi gerek ama bnce regl gunu tekrsrla qGaliba hamile değilim
Bugün regl günüm ama umudum yok artıkCok silik cnm biraz koyu olmasi gerek ama bnce regl gunu tekrsrla q
Belki gec dolenmedir cnmBugün regl günüm ama umudum yok artıkİnşAllah sen hamilesindir
İnşallah canımBelki gec dolenmedir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?