Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi koyu çıkıyor bilgisi olan bakabilir mi🫶🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gec dollenme olmus olabilir regl günü tekrarla bnce
İnşallah canım 4 yıllık evliyim 11 aydır istiyoruz geçen hafta da erken test yaptım bu şekilde idi gittim kan verdim 2.34 çıktı iki gün sonra tekrar gittim 0.1 di o haftadan itibaren hergün yapıyorum negatif insan umutlanıyor ister istemez

Eklentiler

• IMG_1217.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 28
Canım zaten bu Marka normalde de yalancı pozitiflik veriyor doktorla görüştün mü polikistik Over falan bir şey söyledi mi yani

Peki doktorunuz ne yapmayı önerdi size sonuçta bir seneniz dolmak üzere
Takviye kullanıyorum docdrmfk Instagram hesabı kendi ürünlerini üretiyor oradan takviye almıştım doktorum da onayladı o markayı 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş ama ben tabi bir ay ancak düzenli kullan bilmişimdir sebebsiz yere çok fazla oluyormuş artık mesela benim görümcem 4 sene doğum hap kullanıyordu 2 ay önce bıraktı sonrasın da hamile kaldı galiba yumurtayı besliyormuş ilaç

Ben de doğum kontrol hapı kullanıyordum ama hiç bende öyle bir şey olmadı yani benim de üçüncü ayım şu an sadece leke şeklinde kahvelik geldi pede bile geçmedi bugün regli günüm mesela hala aynı şekilde devam ediyor sildigim de sadece fark ediyorum test de yapmadım beklicem yani

inşallah vardır canım hayırlısı olsun hakkımızda bende günlük test yapıp negatif görmekten yoruldum psikolojik olarak

Merhaba canım son durumun nedir Umarım regl sökülmemiştir

inşallah vardır canım hayırlısı olsun hakkımızda bende günlük test yapıp negatif görmekten yoruldum psikolojik olarak
Haklisin cnm valla anliyorum seni ben hic yapmadim daha sjshhs uc aydir gecikme olursa yaparim dedim ama daha basima gelmedi

Haklisin cnm valla anliyorum seni ben hic yapmadim daha sjshhs uc aydir gecikme olursa yaparim dedim ama daha basima gelmedi
Bu ay bırakacam artık erken yapınca psikolojim bozuluyor zaten Ovilasyon la takip ediyorum bu ay 3 gün pozitif gördüm üçünüde değerlendirdim galiba çatlama dönemide değerlendirmek gerekiyor Muş birde sabah saat 6 gibide yapmak gerekiyormuş spermler daha canlı oluyormuş spermler dün müşterim söylemişti

Evet spermler sabahları daha canlı oluyor ama sabah altı değil tabii ki yani sabah saatlerinde çünkü kimse o saatte kalkmaz yani ben namaza zor kalkıyorum böyle şeyler nasip canım ya inşallah tez zamanda hamile kalırız

Merhaba ben adet günüme yakın yaptığım ovülasyon testlerinin çok koyu çıkması sonucu şüphelendim dün akşam gebelik testi yaptım galiba hamileyim

Eklentiler

• IMG_0285.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…