- 28 Mayıs 2025
- 2.154
- 425
- 38
- 25
- Konu Sahibi ygmurgokcem
-
Test bozuk olabilir cnm birkac gun sonra tekrarla tam yukselmemis olabilir varsa gebelikMerhabalar benim regl e 7 gün kala Ovilasyon pozitif erken gebelik testi negatif ti normal mi acaba
5 gün kaldı canım regl yine negatifTest bozuk olabilir cnm birkac gun sonra tekrarla tam yukselmemis olabilir varsa gebelik
Gec dollenme olmus olabilir regl günü tekrarla bnce5 gün kaldı canım regl yine negatif
Umudunu kaybetme5 gün kaldı canım regl yine negatif
İnşallah canım benimUmudunu kaybetmeşimdi olmasa bile zamanı vardır inşAllah bizimde kucağımız dolacak
İnşallah canım 4 yıllık evliyim 11 aydır istiyoruz geçen hafta da erken test yaptım bu şekilde idi gittim kan verdim 2.34 çıktı iki gün sonra tekrar gittim 0.1 di o haftadan itibaren hergün yapıyorum negatif insan umutlanıyor ister istemezGec dollenme olmus olabilir regl günü tekrarla bnce
Canım zaten bu Marka normalde de yalancı pozitiflik veriyor doktorla görüştün mü polikistik Over falan bir şey söyledi mi yaniİnşallah canım 4 yıllık evliyim 11 aydır istiyoruz geçen hafta da erken test yaptım bu şekilde idi gittim kan verdim 2.34 çıktı iki gün sonra tekrar gittim 0.1 di o haftadan itibaren hergün yapıyorum negatif insan umutlanıyor ister istemez
Yok bebeğim hiç bir sorun yok ikimizde deCanım zaten bu Marka normalde de yalancı pozitiflik veriyor doktorla görüştün mü polikistik Over falan bir şey söyledi mi yani
Peki doktorunuz ne yapmayı önerdi size sonuçta bir seneniz dolmak üzereYok bebeğim hiç bir sorun yok ikimizde de
Takviye kullanıyorum docdrmfk Instagram hesabı kendi ürünlerini üretiyor oradan takviye almıştım doktorum da onayladı o markayı 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş ama ben tabi bir ay ancak düzenli kullan bilmişimdir sebebsiz yere çok fazla oluyormuş artık mesela benim görümcem 4 sene doğum hap kullanıyordu 2 ay önce bıraktı sonrasın da hamile kaldıPeki doktorunuz ne yapmayı önerdi size sonuçta bir seneniz dolmak üzere
Ben de doğum kontrol hapı kullanıyordum ama hiç bende öyle bir şey olmadı yani benim de üçüncü ayım şu an sadece leke şeklinde kahvelik geldi pede bile geçmedi bugün regli günüm mesela hala aynı şekilde devam ediyor sildigim de sadece fark ediyorum test de yapmadım beklicem yaniTakviye kullanıyorum docdrmfk Instagram hesabı kendi ürünlerini üretiyor oradan takviye almıştım doktorum da onayladı o markayı 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş ama ben tabi bir ay ancak düzenli kullan bilmişimdir sebebsiz yere çok fazla oluyormuş artık mesela benim görümcem 4 sene doğum hap kullanıyordu 2 ay önce bıraktı sonrasın da hamile kaldıgaliba yumurtayı besliyormuş ilaç
inşallah vardır canım hayırlısı olsun hakkımızda bende günlük test yapıp negatif görmekten yoruldum psikolojik olarakBen de doğum kontrol hapı kullanıyordum ama hiç bende öyle bir şey olmadı yani benim de üçüncü ayım şu an sadece leke şeklinde kahvelik geldi pede bile geçmedi bugün regli günüm mesela hala aynı şekilde devam ediyor sildigim de sadece fark ediyorum test de yapmadım beklicem yani
Merhaba canım son durumun nedirBen de doğum kontrol hapı kullanıyordum ama hiç bende öyle bir şey olmadı yani benim de üçüncü ayım şu an sadece leke şeklinde kahvelik geldi pede bile geçmedi bugün regli günüm mesela hala aynı şekilde devam ediyor sildigim de sadece fark ediyorum test de yapmadım beklicem yani
Merhaba cnm Yok kiz daha hala leke olarak geliyor pede gecmiyo ama sildigimde geliyor boyle pembemsi kahve belki regle doner ama agrim vs hiç yokMerhaba canım son durumun nedirUmarım regl sökülmemiştir
Haklisin cnm valla anliyorum seni ben hic yapmadim daha sjshhs uc aydir gecikme olursa yaparim dedim ama daha basima gelmediinşallah vardır canım hayırlısı olsun hakkımızda bende günlük test yapıp negatif görmekten yoruldum psikolojik olarak
Bu ay bırakacam artık erken yapınca psikolojim bozuluyor zaten Ovilasyon la takip ediyorum bu ay 3 gün pozitif gördüm üçünüde değerlendirdim galiba çatlama dönemide değerlendirmek gerekiyor Muş birde sabah saat 6 gibide yapmak gerekiyormuş spermler daha canlı oluyormuş spermler dün müşterim söylemiştiHaklisin cnm valla anliyorum seni ben hic yapmadim daha sjshhs uc aydir gecikme olursa yaparim dedim ama daha basima gelmedi
Evet spermler sabahları daha canlı oluyor ama sabah altı değil tabii ki yani sabah saatlerinde çünkü kimse o saatte kalkmaz yani ben namaza zor kalkıyorum böyle şeyler nasip canım ya inşallah tez zamanda hamile kalırızBu ay bırakacam artık erken yapınca psikolojim bozuluyor zaten Ovilasyon la takip ediyorum bu ay 3 gün pozitif gördüm üçünüde değerlendirdim galiba çatlama dönemide değerlendirmek gerekiyor Muş birde sabah saat 6 gibide yapmak gerekiyormuş spermler daha canlı oluyormuş spermler dün müşterim söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?