Ovulasyon testi kulananlar burayaa

Minik kralice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2023
1.107
3.920
53
Merhabalar ovulasyon testi kullanıyorsanız kaçıncı günde pic gördünüz kaçıncı ovulasyon testi deneyiminiz tüm bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum sevgiler ve ovulasyon testiyle cinsiyet tuturanlar varmi?

Ben şahsen inanmıyorum bu cinsiyet tutturma olayına keza milyonlarca canlı sperm arasından hangisi denk gelirse ve daha sağlıklıysa o tutunuyor. Dolayısıyla %50 şans olduğu istatik doğru bence. Ovulasyon testi de kullandım hep 14. gün yumurtladığımı sanırken bu test sayesinde kimi ay adet bittikten 2 gün sonra (7.güne denk geliyor), kimi aylar tam 10. gün (adet bittikten beş gün sonra), kimi ay da o ay içinde iki defa yumurtladığımı gördüm bu sayede. Her ay değişiyor yani.

Evet banada şehir efsanesi gibi geliyor kimisi tuturduğu söylüyor ben bu olayı kendi doktoruma sordum tek bir şans olduğunu yumurta catlamadan 12 saat önce tek seferde olan iliskide xy kromozomu yani erkek daha hızlı olduğu için o ulaşır yumurtaya yumurtlamadan iki gün önce ilişki olursa genellikle kız olur dedi şaşırdım açıkçası birde yurtdisinda yaşıyorum buradaki doktor dediği için ekstra şaşırdım bu olaya

Hayır 21. Gün pik oldu. Testlerim hep silik çıkıyordu. Yumurtlama belirtisi çok yaşamadım açıkçası. Lekelenmem oldu
İyi değerlendirin bu üç günü bende dün pozitiv gördüm bugün kasik ağrısı yaşadım bol bol havuç yedim yumurtanın çatlaması yardımcı oluyormuş

Bu uygulamalara yüklenebilio her test

Eklentiler

• IMG_2622.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_2621.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 87
Bu uygulama Türkiyede var. Sonuçları hesaplıyor bu diğeri de.

Eklentiler

• IMG_2623.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 82
Testler bunlar mavi olan ovulasyon diğer pembe hamilelik, inşallah bu ay hamilelik testini kullanır ve pozitifi görürüm :)

Eklentiler

• 07A869A0-7A30-45E2-B4F4-6E61FE309510.webp
    17 KB · Görüntüleme: 121
Dünü değerlendirdim, cuma yada cumartesiyi değerlendirsem okey sanırım değilmi. Sperm en az 2 gün canlı kalıyorsa. Bugün yarın çatlıycak benimki. Şuan peak olgunlaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…