- Konu Sahibi Minik kralice
-
Aynen öyle bende bir şey farketmedimHerkeste aynı semptomlar olmuyor zaten bazı bayanlar hiçbir belirti yaşamıyor bile
Daha tam pik olmamış sizin bence
Son iki koyulasma degerlendirin bu günleri kesin ya yarın yada bi sonraki gün tam koyulasacakEki Görüntüle 3354406 hala pik olmamısmı acaba anlayamıyorum bugun 17günüm
En alttakini yeni yaptım çatlama olmuş demek mi oluyorHerkeste aynı semptomlar olmuyor zaten bazı bayanlar hiçbir belirti yaşamıyor bile
EwtEn alttakini yeni yaptım çatlama olmuş demek mi oluyor
Hala böyle cıkıyor anlamadım hiç ilk yaptıgım silik cizgi ters cekmisimSon iki koyulasma degerlendirin bu günleri kesin ya yarın yada bi sonraki gün tam koyulasacak
Evet 18 pikMerhaba son adet tarihim 10- 14 aralık adet düzensizliğim vs yok regl bitiminden sonra her gün test yaptım bu şekilde çıktı 16sı hariç bütün günleri değerlendirdim yorum yapabilir misiniz bu konuda çok tecrübesizim18i pik gibi duruyor
Evt 18 pik yukardakilerde çatlama olmuşMerhaba son adet tarihim 10- 14 aralık adet düzensizliğim vs yok regl bitiminden sonra her gün test yaptım bu şekilde çıktı 16sı hariç bütün günleri değerlendirdim yorum yapabilir misiniz bu konuda çok tecrübesizim18i pik gibi duruyor
pikten sonra kaç günü değerlendirmek gerekiyor? bugün biraz kasık ağrım varEvet 18 pik
Evt 18 pik yukardakilerde çatlama olmuş
3 gün değerlendirmek önemlipikten sonra kaç günü değerlendirmek gerekiyor? bugün biraz kasık ağrım var
18i sayarak mı yoksa 19-20-21 mi? çok soru soruyorum kusura bakmayın3 gün değerlendirmek önemli
Şimdi 18 pozitiv gördunuzya18i sayarak mı yoksa 19-20-21 mi? çok soru soruyorum kusura bakmayın
Şimdi 18 pikti ya 17 18 19 20 21 bunlar en pozitiv günlerdir eşinizde bir sağlık sorunu yoksa degerlendirin bu günleri18i sayarak mı yoksa 19-20-21 mi? çok soru soruyorum kusura bakmayın
17-18-19 değerlendirdik teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :)Şimdi 18 pozitiv gördunuzya
Şimdi 18 pikti ya 17 18 19 20 21 bunlar en pozitiv günlerdir eşinizde bir sağlık sorunu yoksa degerlendirin bu günleri
Olgunlaşmış daha da kırmızı olcak. Sonra çatlama sürecinde olcak. Şuan çatlamamış hala. Değerlnedirmeniz gerekiyor bugünleriMerhaba , Ovulasyon testimi yorumlar mısınız rica etsem. Diğer günler hiç görünmüyordu 16. ve 17.gün bu şekilde görünüyor
Anladım teşekkür ederim kırmızı çizgi koyulasmadi sonra silinmeye başladı en koyuları bu şekilde oldu ama bakalımOlgunlaşmış daha da kırmızı olcak. Sonra çatlama sürecinde olcak. Şuan çatlamamış hala. Değerlnedirmeniz gerekiyor bugünleri
Çatlama oluşmuşBenim pik günüm 18iydi akabinde 21-22 de yaptığım testleri ekliyorum bakar mısınız
2 gündür baş ağrım halsizliğim var kasıklarımda hafif ağrı oluyor bunlar belirti midir? Yoksa psikolojik miÇatlama oluşmuş
Yumurtlama belirtisi2 gündür baş ağrım halsizliğim var kasıklarımda hafif ağrı oluyor bunlar belirti midir? Yoksa psikolojik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?