- 26 Ekim 2023
- 100
- 44
- 18
- 32
- Konu Sahibi Minik kralice
-
Merhaba kullandığınız uygulamanın adını öğrenebilirmiyim?Sanki bugun peak gibi pazar ve carsambayi (dunu) degerlendirdik.
Premom Türkçe yok sanırım ben almanca olarak kullanıyorum Türkçe başka bir uygulama varmi böyle bilmiyorum. KizlarPremom
Pozitiv çatlama olmamış halaBunu şimdi yaptım yorumlayacak olan var mı acaba
Easy home markanın adı . Programın adı da premom. Programın kendi testleri. Amazondan alıyorum. Türkiyede varmı bilmiyirum
Rica ederim. Ben bu testle ikinci ayda hamile kaldım ama dğşğk yaptım şimdi sürecim bitti yeniden başladım. Düşük sonrası yumurta olgunlaşması uzun sürdğ o yğzden herkese bi sormak istedim yorum almak istedşm. Şuan hala çatlamadı sanırım benim.Teşekkürler ederim bende aldım ama benimki farklı marka sizinkini ilk defa görüyorum o yüzden sordum kaliteli duruyor
Benimde bu sekil ne oluyor biliyormusunuzBen şahsen inanmıyorum bu cinsiyet tutturma olayına keza milyonlarca canlı sperm arasından hangisi denk gelirse ve daha sağlıklıysa o tutunuyor. Dolayısıyla %50 şans olduğu istatik doğru bence. Ovulasyon testi de kullandım hep 14. gün yumurtladığımı sanırken bu test sayesinde kimi ay adet bittikten 2 gün sonra (7.güne denk geliyor), kimi aylar tam 10. gün (adet bittikten beş gün sonra), kimi ay da o ay içinde iki defa yumurtladığımı gördüm bu sayede. Her ay değişiyor yani.
Daha tam pik olmamış sizin benceBenimde bu sekil ne oluyor biliyormusunuz
Daha yumurtlama olmamış sanırımBenimde bu sekil ne oluyor biliyormusunuz
Ben adetimden baya sonra başladım büyük ihtimalle kaçırdım yumurtlama döneminiDaha yumurtlama olmamış sanırım
Benimkini yorumlar mısınız alttakinde t çizgisi cden daha koyu çıktıDaha tam pik olmamış sizin bence
T c den koyuysa 12 saat içinde yumurta catlar deniliyor kesin yumurtlama degerlendirinBenimkini yorumlar mısınız alttakinde t çizgisi cden daha koyu çıktı
Evet daha koyu çıktı fotoğraftada görünüyordur değerlendirdik bugünü 2-3 gündür de şiddetli kasık ağrım var kalkarken yürürken falan nedendir acabaT c den koyuysa 12 saat içinde yumurta catlar deniliyor kesin yumurtlama degerlendirin
Benim de öyle oluyor sanki karnımda ağırlık taşıyormusum gibi doktoruma sordum bunu kimi kadın yumurtlamayi çok yoğun hissedebiliyor dedi bana normal yaniEvet daha koyu çıktı fotoğraftada görünüyordur değerlendirdik bugünü 2-3 gündür de şiddetli kasık ağrım var kalkarken yürürken falan nedendir acaba
Hmm normalde olmuyordu ama bu sefer çok fazla anlamadım bendeBenim de öyle oluyor sanki karnımda ağırlık taşıyormusum gibi doktoruma sordum bunu kimi kadın yumurtlamayi çok yoğun hissedebiliyor dedi bana normal yani
Çatlamış inşaallah değerlendirmek önemli beyaz akıntı oldumu acabaHmm normalde olmuyordu ama bu sefer çok fazla anlamadım bende
Çatlayıp çatlamadığını anlayamadım akıntı farketmedim ovülasyon testiyle takip edicem bakalımÇatlamış inşaallah değerlendirmek önemli beyaz akıntı oldumu acaba
Herkeste aynı semptomlar olmuyor zaten bazı bayanlar hiçbir belirti yaşamıyor bileÇatlayıp çatlamadığını anlayamadım akıntı farketmedim ovülasyon testiyle takip edicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?