Ovulasyon testi kulananlar burayaa

Teşekkürler ederim bende aldım ama benimki farklı marka sizinkini ilk defa görüyorum o yüzden sordum kaliteli duruyor
Rica ederim. Ben bu testle ikinci ayda hamile kaldım ama dğşğk yaptım şimdi sürecim bitti yeniden başladım. Düşük sonrası yumurta olgunlaşması uzun sürdğ o yğzden herkese bi sormak istedim yorum almak istedşm. Şuan hala çatlamadı sanırım benim.

Benimde bu sekil ne oluyor biliyormusunuz

Eklentiler

• IMG_1905.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 53
T c den koyuysa 12 saat içinde yumurta catlar deniliyor kesin yumurtlama degerlendirin
Evet daha koyu çıktı fotoğraftada görünüyordur değerlendirdik bugünü 2-3 gündür de şiddetli kasık ağrım var kalkarken yürürken falan nedendir acaba

Evet daha koyu çıktı fotoğraftada görünüyordur değerlendirdik bugünü 2-3 gündür de şiddetli kasık ağrım var kalkarken yürürken falan nedendir acaba
Benim de öyle oluyor sanki karnımda ağırlık taşıyormusum gibi doktoruma sordum bunu kimi kadın yumurtlamayi çok yoğun hissedebiliyor dedi bana normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…