ovulasyon testi kullananlar bakarmısınız...

cadiprensesss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.725
912
108
Mrb arkaşlar cuma günü sipariş verdigim ovulasyon testi nihayet bugün geldi ve az önce yaptım adetimin bugün 15. Günü ilk defa kullanıyorum yumurtlamaya başlamışmı oluyorum anlamadım...

İnşallah darısı başıma canım, degerlendirmeye başladık :)
çift çizgi koyulaşınca hergün deneme yapmakta yarar var.özellikle sabah saatlerinde
ben de bu testlerde 2. ayımdayım.yani buay inşallah yakalarım kırmızı kart yemem
bu ay da tutmazsa soğan kürüne baçlıcam adetin 7. günü.Allah aratmasın.nerde isteyen varsa sağlıkla versin inşallah.

İnşallah yakalarsın canım sogan suyuna gerek kalmaz, ust üste yapamıyoruz eşim istemiyo yorgunum deyip yatıyo sadece tam kırmızı oldugunda oldu malesef

İnşallah yakalarsın canım sogan suyuna gerek kalmaz, ust üste yapamıyoruz eşim istemiyo yorgunum deyip yatıyo sadece tam kırmızı oldugunda oldu malesef
Olsun canım yaa.ona da şükür spermlerin 3 gün (72 saat) canlı kalma durumları olduğu için iki gün arayla bile yapsan kar.önemli olan 2 kırmızıdan sonraki 12 -36 saat arası sperm yollanması.tabi buarada eşinin sperm kalitesi sayısı canlılığı da etken.
amaaaannn ne zor işler bunlar yaa..millet kaza kurşunuyla hamile kalır şıp diye biz hala hesap kitap.tövbe tövbeee

45 milyon çıktı eşimin canım doktor normal dedi, aynen öyle valla bi tutturamiyoruz :))

topigimizi az coşturalim yahu çok sessiz kalmış kız ne zaman test yapmayı dusunuyorsun?

Ben deniyecegim şekerim bakalım doğrumu?
Normal bat ne zaman.?
söyle hesap et yumuttlamadan 14 gün sonra regl olunur diyorlar ya ben öğle hesap ettim.
Eğer ki pik olduğu günü hesaplarsak yumurtlamadan sonra 9.cu gün
heaaplamazsak 8.ci gün o yüzden negatif oldu :)

canım mrb..Testin markası laboqick mi ?Ben de bu ay yapmaya başladım da bi haftadır yapıyorum hala silik çizgi delirecem yaaa bugün adetten sona 16. gün artık yani..

Benim aralıgın 4 ü bat tarihim zaten 16. Gün çift çizgiyi gördüm 14 gün sonrada tam bat tarihime geliyo :) senin ayın kaçıydı ki?

Benim aralıgın 4 ü bat tarihim zaten 16. Gün çift çizgiyi gördüm 14 gün sonrada tam bat tarihime geliyo :) senin ayın kaçıydı ki?

3 kasımda regl oldum. 17.ci gün yani 19 Kasım yumurtlama test pozitif çıktı.
işte çarşamba bat günüm haftaya

canım mrb..Testin markası laboqick mi ?Ben de bu ay yapmaya başladım da bi haftadır yapıyorum hala silik çizgi delirecem yaaa bugün adetten sona 16. gün artık yani..
Evet canım laboquick ben yapmaya 14. Gün başladım 16. Gün çift çizgiyi görmüştüm acaba yapıştamı bi hata var ben 3 saat kadar bişey yeyip içmiyordum aksam üzeri 5 gibi yaptım, sabah ilk idrarla yapılmıycak ayrıca

ayy bilmiyodum ben onu sadece sabah 10 akşam 8 arası diyodu ona dikkat ettim..Ama 10. günden beri yapıyorum yook silik hep..Benimde reglim düzenliydi bozuldu son 2 aydır bu ay 37. gün oldum şimdide hesaplayamıyorum off off bıktım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…