ovulasyon testi kullananlar bakarmısınız...

Sen günde 2 tanemi yaptınn ben günde 1 tane yaptım ayrıca adetin başladıgı günden hesaplıycaksın canım bittigi günden deil eger bittigi günden sonraki 16. Gün ise zaten yumurtlama zamanını geçmiş olur

yok canım başladığı günden hesapladım da adetim düzensiz 31 günde de oluyo 28 de 37de o yüzden bat günümü bilemiyorum..12 kasım da adetim başlamıştı 21 kasımda test yapmaya başladım..

yok canım başladığı günden hesapladım da adetim düzensiz 31 günde de oluyo 28 de 37de o yüzden bat günümü bilemiyorum..12 kasım da adetim başlamıştı 21 kasımda test yapmaya başladım..
Canım bugün yaptınmı eger yapmadıysan 3 saat bişey yeyip içme öyle dene, kesinlikle sen su falan içtigin için negatif çıkmıstır çünkü benim silik çizgi çıkmıştı sonra ertesi gün koyulasmıstı silik çıkması lazımdı şimdiye kadar

canım 10. günden beri hep silik çıkıyo zaten bende niye koyulaşmıyo onu anlamadım test yapmadan bişeyler içmeyi kesiyorum ama bugün tekrar denicem eve gidince bakalım yazarım sonucu..Tahminim bugünler yumurtlamam gerekti ama belirtide yok yani göğüs ağrım falan olurdu hiç bişey yok..

Anladım canım benim çift çizgiyi gördügüm gün şefaf silikon gibi uzayan akıntım olmuştu ona dikkat et bakalım, sonucu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…