Tamm canim sagol. Ben cift cizgi dort gun cikti iki gununu degerlendirdim.sonra gun asiri.bugun 22.gun test yaptim ikinci cizgi silik cikti.tes bilgi icin canimcnm adetın 14ve 15 de cıft cızgıyı gördum ilşki oldu ust uste sonra bırgun ara verdım 17. de tekrar test yaptm ıkıncı cızgı silkten bır tık daha koyuydu yıne ilşki oldu sonra 20. gunu yıne ılıskı 21. gun test yaptm merak ettım tek cızgıydı
önmlı degıl cnm en ıyı gebelık testıı benmm dun adet gunumdu yaptm öle gördmTamm canim sagol. Ben cift cizgi dort gun cikti iki gununu degerlendirdim.sonra gun asiri.bugun 22.gun test yaptim ikinci cizgi silik cikti.tes bilgi icin canim
Tamm canimönmlı degıl cnm en ıyı gebelık testıı benmm dun adet gunumdu yaptm öle gördm
Saolun cevabınız için o zaman bu ay hamile kalma sansım yuksek oluyo demi22 ocak LH pik yapmış 23 ocakta yumurtlama olmuş.25 ocakta ki beklediği için cift koyu çizgi çıkmış gibi görünüyor.tek kayda değer çift çizgi 22 sinde canım
Evet yüksek ihtimal inşallah hayırlısı ile bu ay tutmuşturSaolun cevabınız için o zaman bu ay hamile kalma sansım yuksek oluyo demi
İnş.Evet yüksek ihtimal inşallah hayırlısı ile bu ay tutmuştur
Kan testi icin uygun zamn.testte cikar.beklemek kotu.hemen yaptir kurtul.acabalarda boğulma canimArkadaslar adetim 2gun geçti iki tane erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif.cildirmak üzereyim ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var öyle bomboş. Saydam akintimdan başka hiç bişey yok.bu bekleyiş beni mahvetti. Kana gitsemmi acaba yada erkenmi sizce. hamile olma şansım varmi acaba
kalp atışlarınnı duyanna kadar innsannınn içi rahat edemio malesef cnnm k6ötü düşünnme ama nnasıl istersenn 6öle olur iyi düşünn :)inşallah canım doktora gtsemm allahım şu keseyı görsem cok rahatlıcam sonra ınsallah sıra pıt pıtları duymakdaa
78 dogumlu mysuncanım çin takvimine göre ocak ve şubat ayı erkek gösteriyor benim için
yok canım 86 doğumluyum78 dogumlu mysunyengec4 bana da Ocak Şubat erkek diyor da
aynnnn cnnmm içim bir türlü rahat etmıyo maalesfkalp atışlarınnı duyanna kadar innsannınn içi rahat edemio malesef cnnm k6ötü düşünnme ama nnasıl istersenn 6öle olur iyi düşünn :)
Canim reglime 9 gun var.agrilarim basladi belimde kasiklarimda.ayni adet hissiyati veriyor.sana boyle olmus muydu?aynnnn cnnmm içim bir türlü rahat etmıyo maalesf
evet cnm bnada reglıme 5 gun kala olmustu erken regl olacm heralde dıodummCanim reglime 9 gun var.agrilarim basladi belimde kasiklarimda.ayni adet hissiyati veriyor.sana boyle olmus muydu?
Ya ins ben de olmam senin gibi. Uzuluyom simdidenevet cnm bnada reglıme 5 gun kala olmustu erken regl olacm heralde dıodumm
Demek ki bazı yıllar benziyor. Ocak Şubat bana da Erkek diyor çin takvimi.yok canım 86 doğumluyum
sakın sakın üzülmeee allah vaktı zamanıı bılıyorr sakın sıkma canını ben cok aglamıstımm öncelerı bu ay dedım tamam tutmadı dedım önmzdekı aya liste yapmıstmm mucızem geldıYa ins ben de olmam senin gibi. Uzuluyom simdiden
Sen kac aydir deniyordun?ins canim sagol.sakın sakın üzülmeee allah vaktı zamanıı bılıyorr sakın sıkma canını ben cok aglamıstımm öncelerı bu ay dedım tamam tutmadı dedım önmzdekı aya liste yapmıstmm mucızem geldı
canım ben 4 bucuk senelık evlıyım 1 bucuk yıldır korunmadıgım halde olmadı 4 aydırdaa üzerine cok düştüm doktorlara falan gttım bitkisel kürler kullandımm ve dualarımlaa denemenın4. ayında tutturdum allahıma şükürler olsun ıstegımı ısyana dönüştrmeden nasıp ettıSen kac aydir deniyordun?ins canim sagol.
Ayy canim benim sen de baya bi kahrini cekmissin.benim bu ucuncu ayim olacak bebek icin .bir yil 4 aylik evliyim. Allah sana nurtopu gibi bi bebek nasip etsin canim.canım ben 4 bucuk senelık evlıyım 1 bucuk yıldır korunmadıgım halde olmadı 4 aydırdaa üzerine cok düştüm doktorlara falan gttım bitkisel kürler kullandımm ve dualarımlaa denemenın4. ayında tutturdum allahıma şükürler olsun ıstegımı ısyana dönüştrmeden nasıp ettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?