amın cnm ınsallah evet baya kahrını cektım artık bu ay dıyodum yıne tuttramadık hıc belırtım yok adet olcakmsm gbıde agrı gırıodduu haha dedım adet gelıyorr cunku aralık ayaında hsg cekılmıstım adetı hıssetmıstım o zmn bunuda hıssettm dıodum yenı lıste yapmıstım bu ay ıcın o anda oluverdıAyy canim benim sen de baya bi kahrini cekmissin.benim bu ucuncu ayim olacak bebek icin .bir yil 4 aylik evliyim. Allah sana nurtopu gibi bi bebek nasip etsin canim.
Insallah tez zamnda kalp atislarini da duyarsin.ins benim hisettugim bu adet belirtileri de bebege donusuramın cnm ınsallah evet baya kahrını cektım artık bu ay dıyodum yıne tuttramadık hıc belırtım yok adet olcakmsm gbıde agrı gırıodduu haha dedım adet gelıyorr cunku aralık ayaında hsg cekılmıstım adetı hıssetmıstım o zmn bunuda hıssettm dıodum yenı lıste yapmıstım bu ay ıcın o anda oluverdı
ınsallah cnmm ama uzulme adet olabılmek bıle cok buyuk bır nımet ılaclarla olamayanlar var bız olabılıyoruz kadının her adet olması hamılelelıge hazrlık bunu unutmaInsallah tez zamnda kalp atislarini da duyarsin.ins benim hisettugim bu adet belirtileri de bebege donusur
aynen benziyor bazı yıllar demekki hayırlısı bakalımDemek ki bazı yıllar benziyor. Ocak Şubat bana da Erkek diyor çin takvimi.
16 gun sonra ögrendımm ama ben yumurtlamadn önce hamıle kalmsm cnmbrnh canım yumurtlama gününden kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendin?
Iste insan cani sabirsiz elde degilki. İnşallah canim Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos koymasinİçini ferah tut.ani hareketler yapma.dinlenerek ağrılarının hafiflemesini sağla.ama strese de girme.her iş olacağına varıyor.kendine dikkat et yeter.inşallah hamilesindir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Gecen ay bende olmustu kasik agrilarim sizi gibiydi baldirima dogru ayagim kasilip çekiliyordu belimden nefes alamiyordum agrilar gece bile uyandiriyordu reglime 6 gun kala idrar testi pozitif, 5 gun kalada kanda pozitif cikti ama 6 haftalik kimyasal dusuk yaptim. bazi bunyelerde bu agrilar cok erken basliyor yerlesme ile birlikte. vee 2~3 gundur yine ayni agrilarim varCanim reglime 9 gun var.agrilarim basladi belimde kasiklarimda.ayni adet hissiyati veriyor.sana boyle olmus muydu?
Gecen ay bende olmustu kasik agrilarim sizi gibiydi baldirima dogru ayagim kasilip çekiliyordu belimden nefes alamiyordum agrilar gece bile uyandiriyordu reglime 6 gun kalada idrar testi pozitif cikti bazi bunyelerde bu agrilar cok erken basliyor yerlesmebile birliktebama benimki kimyasalmis 2 gundur yine ayni agrilarim varbeyaz kremsi akintim var 7 gun kaldi reglime inşallah Rabbim isteyen herkese versin
Regli agrilarina aldanmayin inan hamilelikle hic farki yok kuru agri cekiyorsunuz ama gelmiyor adet olursan bile üzülme vakti gelmemistir demekki Rabbim ne verirse hayirlisini versin ben gecen ay adet olsam uzulecektim ama gordumki sagliksiz oluncada uzuluyorum o yuzden herşeyin hayirlisini isteyip beklemesinide bilmek lazimmisbenimde bugün regl günüm daha gelmedi akşama gelir belki ama hafif akıntım var dünden beir beyaz biraz anlamadım az kaldı olmama sanırım
Regli agrilarina aldanmayin inan hamilelikle hic farki yok kuru agri cekiyorsunuz ama gelmiyor adet olursan bile üzülme vakti gelmemistir demekki Rabbim ne verirse hayirlisini versin ben gecen ay adet olsam uzulecektim ama gordumki sagliksiz oluncada uzuluyorum o yuzden herşeyin hayirlisini isteyip beklemesinide bilmek lazimmis
Adeti ovulasyona goremi hesapliyosun ve kac gunde bir oluyorsunyok ya ben olsun diye zorlamıyorum Allah verir zaten zamanı gelince adetim de zaten genelde 1 gün falan geç geliyor niye olmadı deme yani rabbim verecek zamanı gelince
Adeti ovulasyona goremi hesapliyosun ve kac gunde bir oluyorsun
Anladim bende 28 gunde dongum hic sapmaz gecen ay kimyasaldan sonra ilk defa ovu denedim bu ay 11.gun yumurtlama oldu ertesi gunde doktor yumurtamin catladigini söyledi o yuzden adetimi ona gore bekliyorum bakalim 14 gun olayi dogrumuymus :))yok ben kürtajdan sonra hep öyle oldu 1 2 gün geç oldum o yüzden takvim var telefonda ona göre hesaplıorum 29 30 gün de değişiyor
Anladim bende 28 gunde dongum hic sapmaz gecen ay kimyasaldan sonra ilk defa ovu denedim bu ay 11.gun yumurtlama oldu ertesi gunde doktor yumurtamin catladigini söyledi o yuzden adetimi ona gore bekliyorum bakalim 14 gun olayi dogrumuymus :))
O zaman 33.gun beklemen gerekiyor reglini bu donguye gore suan kacinci gununbenim 18.gn çift çizgi oldu 19.gün çatladı yumurtam
O zaman 33.gun beklemen gerekiyor reglini bu donguye gore suan kacinci gunun
İnşallah gormeyiz kirmizilari29. gün bugün daha o yüzden bu geç olmalar normal geliyor bana
İnşallah gormeyiz kirmizilari
Hiiiiiiiiic belli olmaz o işlerben göreceğim de :) inşallah sen görmezsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?