ovulasyon testi kullanip hamile kalanlar yardimci olabilir mi

Merhaba canim yarin normale gore adet olmama lazim ama gec yumurtladim ya yaklasik 5 6 gun gecti ustunden bugun ovulasyon testi yaptim dunde yapmistim gorunmucek kadar silik cizgi vardi bugunde oylesine yaptim daha belirginlesmeye baslamis 2. Cizgi gordum sana soruyim dedim erken mi cikar mi cikmaz mi hevelesniyim mi arada kaldim :)

Eklentiler

• 20150714_155050.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 1.185
Bende ovulasyon testi kullaniyorum. Bzde adet bitiminden beri gunasiri birlestik. Dun daha silikti ama bugn kirmizi cikti baya ovlsyn testimde. Bugn yumurtlama gunum. Zatn yumurta beyazi kivamli akintimda var. insallah bu ay tutar. Bizde 11 aydir bebek istiyorz.

konu biteli 2 ay kadar olmuş ama ben yeni yeni okuyorum hala takip edenleriniz varsa sonuçlarınızı merak ediyorum ben de bugün başladım bu teste olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var . inşallah hepiniz gebesinizdir :)

ben bu testle hamile kaldım :) bu forumun bana en büyük hediyesi bu olmuştur. daha önce ömrümde duymamıştım böle bi testi.

Kizlarr benim testlerimin son uc gununu yukledim 24 ve 25 degerlendirildi. Ondan once de hep gun asiri degerlendirdik uc aydir bebek istiyoruz bakalim nasip artik :) kafama takilan sey net cizgilerden sonra siliklesmesi normal mi ?

Eklentiler

• IMG_20151026_143501.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 1.195
ben bu testle hamile kaldım :) bu forumun bana en büyük hediyesi bu olmuştur. daha önce ömrümde duymamıştım böle bi testi.
Ay çok sevindim Can'ım doğdu mu bebişin :) ben de öyle burası sayesinde öğrendim ovulasyon testini inşallah sonuç sizinki gibi olur :)

Kizlarr benim testlerimin son uc gununu yukledim 24 ve 25 degerlendirildi. Ondan once de hep gun asiri degerlendirdik uc aydir bebek istiyoruz bakalim nasip artik :) kafama takilan sey net cizgilerden sonra siliklesmesi normal mi ?
Evet Can'ım silikleşmesi normal çünkü yumurta çatlamış oluyor artık silikleşince.güzel haberler verirsin inşallah Canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…