- Konu Sahibi bahcedekisandal
-
Evet ilk idrarla olmuyor.3-4 saat tuttugun idrarinla daha iyi sonuc aliyorsun.yap bakalim da durumdan haberdar et canimBirazdan yaoıcam canım tekrar. Bi de bi yerde sabah ilk idrarla yapmayın dyr.
8 gibi yapabilirsin bence de tam olarak bilmiyorum yanlis bisey soylemeyeyim sana da canim ben gunde 1 kez ogleden sonra yapiyorum cunku.kagidina bak istersen orda yaziyodur aciklamalarindaBiraz bekleyeyim o zmn canım. 8 gibi yapayım. Garanti olsun. Akşam için kaçtan sonra yapılmyıor?
8 gibi yapabilirsin bence de tam olarak bilmiyorum yanlis bisey soylemeyeyim sana da canim ben gunde 1 kez ogleden sonra yapiyorum cunku.kagidina bak istersen orda yaziyodur aciklamalarinda[/
Ben hep sabah yaptım cnm.
Benim testlere bakabilir msn cnm? daha da koyulaşır mı?Arkadaşlar ovülasyon testleri öğlen 12 den sonra yapılır we hergün aynı saatte
, testi yapmadann 1,2 saat öncesinde birşey yiyip içmeyin we çizgilerin ikiside aynı koyulukta olucak diyelim ki 15. gün çift çizgiyi gördünüz ozaman 13,14,15,16,17 günleri dolu geçirin bazıları 13,15,17 de yapıyor ama ben doktor arkadşmdan byle öğrendim çift cizgiden önceside sonrası gibi önemli eczanelerede bunu sorablrsiniz, birde herhün aynı saatlerde yapmazsan yiyip içmene göre çizgiler silikleşir yada netleşir bunuda unutmayınn
17. gün baya belirgin değerlendirdin mi arkadşm 18. günde belirgin olur onuda değerlndrBenim testlere bakabilir msn cnm? daha da koyulaşır mı?
Cnm bende bir şey sormak istiyorum ben iki gün önce çatlama iğnesi oldum akşamına pozitifi gördüm sabah yine pozitifti dün gece ilişki önerdi doktor ama sabah tekrar test yaptım yine pozitifti çatlama iğnesinden mi iki gün pozitifi gördüm acaba ??? İğneden iki gün öncesini iğnenin sabahını dün geceyi ve bu sabahı değerlendirdik iyi mi acaba ??Rica ederm arkdşm :)
İnşallah hamile kalırsn arkdşm bak çift çizgi görünce 24 ile 48 saat içinde yumrta çatlr oyüzden 2 gündr çift çizgi görüyrsun bazen 3 günde sürüyor bu durum gayt norml eğer değerlendirdiysen umarm tutmuştrCnm bende bir şey sormak istiyorum ben iki gün önce çatlama iğnesi oldum akşamına pozitifi gördüm sabah yine pozitifti dün gece ilişki önerdi doktor ama sabah tekrar test yaptım yine pozitifti çatlama iğnesinden mi iki gün pozitifi gördüm acaba ??? İğneden iki gün öncesini iğnenin sabahını dün geceyi ve bu sabahı değerlendirdik iyi mi acaba ??
İnşallah cnm :)İnşallah hamile kalırsn arkdşm bak çift çizgi görünce 24 ile 48 saat içinde yumrta çatlr oyüzden 2 gündr çift çizgi görüyrsun bazen 3 günde sürüyor bu durum gayt norml eğer değerlendirdiysen umarm tutmuştr
Ovulasyon testini eczanedenmi alıyorsunuz arkadaslar ?Ovulasyon testiyle hamile kalan arkadaslar hangi gunleri degerlendirdiniz acaba?Cift cizgi gunu mu onemli,siliklesmeye basladigigun mu ooofff off.ne zor islermis bunlar
Valla ben o yüzden arada bir gün boşluk bıraktım. 22.gun pozitif gördüm. 19,21,23 ve 25. Günü değerlendirdik şuan sonuç bekliyorum İNSAALLAH tutmusturAllahım inş.herkesin gönlüne göre versin. Her gün olunca sperm kalitesi düşmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?