ovulasyon testi meselesi

Ben en koyuyu gordukten sonra testim bitmisti Sadece gecen ay 2 gun boyunca cift cizgiyi gordum normalde 1 gun.cok fazla su icmediysen yapabilirsin bence zaten cikar hemen diye dusunuyorum.idrarini kac saat tuttugun da onemli tabi

Arkadaşlar ovülasyon testleri öğlen 12 den sonra yapılır we hergün aynı saatte
, testi yapmadann 1,2 saat öncesinde birşey yiyip içmeyin we çizgilerin ikiside aynı koyulukta olucak diyelim ki 15. gün çift çizgiyi gördünüz ozaman 13,14,15,16,17 günleri dolu geçirin bazıları 13,15,17 de yapıyor ama ben doktor arkadşmdan byle öğrendim çift cizgiden önceside sonrası gibi önemli eczanelerede bunu sorablrsiniz, birde herhün aynı saatlerde yapmazsan yiyip içmene göre çizgiler silikleşir yada netleşir bunuda unutmayınn

Benim testlere bakabilir msn cnm? daha da koyulaşır mı?

Rica ederm arkdşm :)
Cnm bende bir şey sormak istiyorum ben iki gün önce çatlama iğnesi oldum akşamına pozitifi gördüm sabah yine pozitifti dün gece ilişki önerdi doktor ama sabah tekrar test yaptım yine pozitifti çatlama iğnesinden mi iki gün pozitifi gördüm acaba ??? İğneden iki gün öncesini iğnenin sabahını dün geceyi ve bu sabahı değerlendirdik iyi mi acaba ??

İnşallah hamile kalırsn arkdşm bak çift çizgi görünce 24 ile 48 saat içinde yumrta çatlr oyüzden 2 gündr çift çizgi görüyrsun bazen 3 günde sürüyor bu durum gayt norml eğer değerlendirdiysen umarm tutmuştr

Bugünüde değerlendr hem sadece bir tane yumrtlucksın die bir kaide yok oyüzden uzun sürmş olablr en azından hala çift çizgiyi göryrsn onu göremeyenler war arkdşm hiç yumurtlamaynlar warr

Allahım inş.herkesin gönlüne göre versin. Her gün olunca sperm kalitesi düşmez mi?
Valla ben o yüzden arada bir gün boşluk bıraktım. 22.gun pozitif gördüm. 19,21,23 ve 25. Günü değerlendirdik şuan sonuç bekliyorum İNSAALLAH tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…