ovulasyon testi meselesi

Yardımlarınızı rica ederim varmı yumurtlama
Suanda négatif canim bikac gune koyulasma olacaktir.illa 14. Gun yumurtlama olmasi gerekmiyor.her ay bu zaman dilimi degisebilir.bazen erken bazen daha gec..testini tekrarlamaya devam et canim cift cizgiyi goreceksindir
canım hafif çizgi ikinci cizgi biz dun geceyi degerlendirdik

adet günüm bittiğinden beri yapıyorum bu ayın 16sından beri hep iki çizgide koyu çıkıyo yani pozitif hamilelik testi yaptım bende (burada yazılanlarda ovulasyon testi sürekli pozitifse hamilelik olabilir diye okuduğum için ) negatif çıktı test regli tarihim belirsiz 2 aydır düzensiz geçen ay 29unda geldi anlamadım her günü değerlendiriyorum kistim yok baktırdım yardımcı olurmusunuz kafam karışık

Gebelik testini çok erken yapmissin can. Gecen ay 29 unda geldiyese bu ayda 29 olarak bekle hatta bir iki gün daha bekle benim adetlerin hic sasmaz ben bile gebelik testini 9 gün sonra yaptim bazen stresten gecikebiliyor. Emin olmak için o kadar bekledim

Yaaa ama ovulasyon testi neden sürekli pozitif ki anlamadım günlerdir yumurtluyorum sanırım ben :) Bekleyim ozaman seni dinleyim reglim geçtikten sonra birdaha yapayım benimde adetlerim hiç şaşmazdı evlendiğim günden beri düzensiz olmaya başladı

Yardımlarınızı rica ederim varmı yumurtlama

canım hafif çizgi ikinci cizgi biz dun geceyi degerlendirdik
Onemli olan iki cizginin de ayni koyulukta ya da birbirine yakin olmasi.o gun ve sonraki gunler onemli.testi yapmayay devam ettiginde koyulasmaya basladigini goreceksin zaten.Ben sadece cift cizgiyi degerlendirdigim zamanlarda hamile kalamamistim mesela.bu ay ertesi gunu yani siliklestigi gunu de degerlendirdim beklemedeyim

Selam kızlar bişi sorabilir miyim ya upuzun uzayan yumurta akı kıvamında akıntı yumurtanın çatladığını mı gösterir yoksa çatlamaya yakın olduğunu mu? Ben mi yanlış biliyorum acaba kendi kendimi şüpheye düşürüyorum kafamda kurup kurup

Benim de genelde pozitif çıkıyor pko olabilir
Pko mu cnm?onun belrtsi ne oluyr?

Catlamaya yakin oldugunu gosterir canim.hatta o gun ovulasyon testim pozitif cikmisti benim.yumurta catladiginda daha sivi bir akinti oluyor.catlamaya yakin kasık agrisi doluluk hissi olur bende hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…