- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi bahcedekisandal
-
Ben gittigidiyor dan getirtmiştim o alışverişten bi hfta sonra kredi kartı bilgilerim in kopyalandigini öğrendim kartımdan bilgim dışında harcamalar yapıldı. Korktum yani birdaha da yapmam ordan. Başka biyerden kopyalanacagini düşünmüyorum. O yüzden dikkatli olmanız öneririmOvulasyon testini eczanedenmi alıyorsunuz arkadaslar ?
Ben internetten almistim 30 lu olanlardan. laboquick markasini kullaniyorum.eczanede cok pahaliya satiliyorOvulasyon testini eczanedenmi alıyorsunuz arkadaslar ?
Eczaneden pahalı olur.Ben netten aldım.20li 2tane de erken gebelik testi hrdiye 26tlOvulasyon testini eczanedenmi alıyorsunuz arkadaslar ?
İnş.canım.Valla ben o yüzden arada bir gün boşluk bıraktım. 22.gun pozitif gördüm. 19,21,23 ve 25. Günü değerlendirdik şuan sonuç bekliyorum İNSAALLAH tutmustur
Agrın oldu mu cnm yumurtlama döneminde?Kasıklarım agrıyrBen git
Ben gittigidiyor dan getirtmiştim o alışverişten bi hfta sonra kredi kartı bilgilerim in kopyalandigini öğrendim kartımdan bilgim dışında harcamalar yapıldı. Korktum yani birdaha da yapmam ordan. Başka biyerden kopyalanacagini düşünmüyorum. O yüzden dikkatli olmanız öneririm
Canım ben ilk kez hissettim inanır mısın normalde testleri gündüz aynı saatte yapıyordum. 22.gun gündüz yaptığımda iki çizgi belirgindi ama çok koyu değildi. Neyse akşam oldu.kasiklarimda batma ağrı oldu islaklik fena artmıştı merak ettim test yaptım ikinci çizgi birinci cizgiden daha koyu çıktı. 23.gun gündüz degerlendirebildikAgrın oldu mu cnm yumurtlama döneminde?Kasıklarım agrıyr
Bende de var cnm şu an. Catlamama durumu olur mu ki?Canım ben ilk kez hissettim inanır mısın normalde testleri gündüz aynı saatte yapıyordum. 22.gun gündüz yaptığımda iki çizgi belirgindi ama çok koyu değildi. Neyse akşam oldu.kasiklarimda batma ağrı oldu islaklik fena artmıştı merak ettim test yaptım ikinci çizgi birinci cizgiden daha koyu çıktı. 23.gun gündüz degerlendirebildik
İnan yumurta catlamama catlamama durumlarından anlamıyorum ben de yeniyim bu konulardaBende de var cnm şu an. Catlamama durumu olur mu ki?
Doktora gitmş biri olarak söylüyorm yumrta olştktan snra çatlatma iğnesi wuruyorlr we 36 saat snra gün aşırı ilişkide bulunun diyorlar bu hiç bir ğroblemi olmayıp yumrtlrn da döllenme olmayanlr için arkdşm mesela senin diyelm 17. Gün çatlama oldu o gün gün aşırı yapmalısın daha sonra sı we öncesi 2 günde bir yapmalısın anlata bildim miAllahım inş.herkesin gönlüne göre versin. Her gün olunca sperm kalitesi düşmez mi?
Kusur mu olur cnm.Sormamıştın.Adetim 26gnde oluyrdu hep.Son ay 6 gün gecikme oldu.O yüzden hesap da yapamıyrm.İnş.canım.Hepimiz gülelimİnan yumurta catlamama catlamama durumlarından anlamıyorum ben de yeniyim bu konulardayumurta çatlaması nasıl oluyor,ne zaman oluyor bilmiyorum ama dediğim gibi koyu gördüğümün önceki günü ve koyu gördüğümün sonraki günü degerlendirdim.bir de silikleştigi günü degerlendirdim sonucu RABBime bıraktım merakla bekliyorum..İNSAALLAH hakkımızda en güzeli olur kucaklarımız dolar canim ya.ne zamn adet olacaktın sorduysam önceden affet kusuruma bakma çok heyecanlıyız hepimiz ona mahzur gor:)
Tesekkür ederim tmmDoktora gitmş biri olarak söylüyorm yumrta olştktan snra çatlatma iğnesi wuruyorlr we 36 saat snra gün aşırı ilişkide bulunun diyorlar bu hiç bir ğroblemi olmayıp yumrtlrn da döllenme olmayanlr için arkdşm mesela senin diyelm 17. Gün çatlama oldu o gün gün aşırı yapmalısın daha sonra sı we öncesi 2 günde bir yapmalısın anlata bildim mi
İNSAALLAH yüzümüz güler canim yaKusur mu olur cnm.Sormamıştın.Adetim 26gnde oluyrdu hep.Son ay 6 gün gecikme oldu.O yüzden hesap da yapamıyrm.İnş.canım.Hepimiz gülelim
İnş canım inşallahİNSAALLAH yüzümüz güler canim ya
Walla anlayamadım 14. Gün mü çift çizgi çıkmış arkadşmKızlar Ben test alemin 20 adet tam eczaneye geçtiğimiz az o kadar para döktüm ki ovulasyon için. baktım olmuyor toptan yerinden aldım dün baktım hiç çizgi yok tam 14 gün deyim . yumurtlama takip programım yarın yumurtlama gösteriyo
Resim gönder ona göre yorum yapalım bu şekilde anlayamıyoruzCanlarım kafayı yiyeceğim size foto göndermem lazım ovulasyon da ilk kez bunu görüyorum dün gece de yaptık bugün çizgi belirsiz dün hiç yoktu yani yumurtam yarın mı çatlayacak
Telden program yüklüyse ordan deniyrsan foto eklenmyr.Chromedan deneKızlar Ben test alemin 20 adet tam eczaneye geçtiğimiz az o kadar para döktüm ki ovulasyon için. baktım olmuyor toptan yerinden aldım dün baktım hiç çizgi yok tam 14 gün deyim . yumurtlama takip programım yarın yumurtlama gösteriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?