ovulasyon testi meselesi

Ben git
Ovulasyon testini eczanedenmi alıyorsunuz arkadaslar ?
Ben gittigidiyor dan getirtmiştim o alışverişten bi hfta sonra kredi kartı bilgilerim in kopyalandigini öğrendim kartımdan bilgim dışında harcamalar yapıldı. Korktum yani birdaha da yapmam ordan. Başka biyerden kopyalanacagini düşünmüyorum. O yüzden dikkatli olmanız öneririm

Agrın oldu mu cnm yumurtlama döneminde?Kasıklarım agrıyr

Agrın oldu mu cnm yumurtlama döneminde?Kasıklarım agrıyr
Canım ben ilk kez hissettim inanır mısın normalde testleri gündüz aynı saatte yapıyordum. 22.gun gündüz yaptığımda iki çizgi belirgindi ama çok koyu değildi. Neyse akşam oldu.kasiklarimda batma ağrı oldu islaklik fena artmıştı merak ettim test yaptım ikinci çizgi birinci cizgiden daha koyu çıktı. 23.gun gündüz degerlendirebildik

Bende de var cnm şu an. Catlamama durumu olur mu ki?

Bende de var cnm şu an. Catlamama durumu olur mu ki?
İnan yumurta catlamama catlamama durumlarından anlamıyorum ben de yeniyim bu konularda yumurta çatlaması nasıl oluyor,ne zaman oluyor bilmiyorum ama dediğim gibi koyu gördüğümün önceki günü ve koyu gördüğümün sonraki günü degerlendirdim.bir de silikleştigi günü degerlendirdim sonucu RABBime bıraktım merakla bekliyorum..İNSAALLAH hakkımızda en güzeli olur kucaklarımız dolar canim ya.ne zamn adet olacaktın sorduysam önceden affet kusuruma bakma çok heyecanlıyız hepimiz ona mahzur gor:)

Allahım inş.herkesin gönlüne göre versin. Her gün olunca sperm kalitesi düşmez mi?
Doktora gitmş biri olarak söylüyorm yumrta olştktan snra çatlatma iğnesi wuruyorlr we 36 saat snra gün aşırı ilişkide bulunun diyorlar bu hiç bir ğroblemi olmayıp yumrtlrn da döllenme olmayanlr için arkdşm mesela senin diyelm 17. Gün çatlama oldu o gün gün aşırı yapmalısın daha sonra sı we öncesi 2 günde bir yapmalısın anlata bildim mi

Kusur mu olur cnm.Sormamıştın.Adetim 26gnde oluyrdu hep.Son ay 6 gün gecikme oldu.O yüzden hesap da yapamıyrm.İnş.canım.Hepimiz gülelim

Tesekkür ederim tmm

Kızlar Ben test alemin 20 adet tam eczaneye geçtiğimiz az o kadar para döktüm ki ovulasyon için. baktım olmuyor toptan yerinden aldım dün baktım hiç çizgi yok tam 14 gün deyim . yumurtlama takip programım yarın yumurtlama gösteriyo

Walla anlayamadım 14. Gün mü çift çizgi çıkmış arkadşm

Canlarım kafayı yiyeceğim size foto göndermem lazım ovulasyon da ilk kez bunu görüyorum dün gece de yaptık bugün çizgi belirsiz dün hiç yoktu yani yumurtam yarın mı çatlayacak

Telden program yüklüyse ordan deniyrsan foto eklenmyr.Chromedan dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…