- 5 Eylül 2013
- 2.269
- 1.775
- 333
- Konu Sahibi bahcedekisandal
-
Ovulasyon testiyle hamile kalan arkadaslar hangi gunleri degerlendirdiniz acaba?Cift cizgi gunu mu onemli,siliklesmeye basladigigun mu ooofff off.ne zor islermis bunlar
Benim boyle olmadi henuz ama sanki tarif edilene gore sanirim guzel gunler cok yakinda arkadaşım :))))Sizce yumurtlama zamanı yaklaşıyor mu
Kacinci gun peki ? Adetin ilk gününden baslayarak mi sayiyorduk??Sizce yumurtlama zamanı yaklaşıyor mu
İnşallah canım umarım ise yarar evet adetten sayıyoruz o attığım 11.günüm dü bu ise bugün saat 3 de yaptım 12.günümKacinci gun peki ? Adetin ilk gününden baslayarak mi sayiyorduk??
Ooo daha da koyulaşmış. Şahane!İnşallah canım umarım ise yarar evet adetten sayıyoruz o attığım 11.günüm dü bu ise bugün saat 3 de yaptım 12.günüm
Değerlendirdik dünü şu iki günüde degerlendirebilirsek nasip artık insallah rabbim yüzüme gülerOoo daha da koyulaşmış. Şahane!
İnşallah arkadaşım. İnşallah.. Benim test de iyi gibi bakalım. Hayırlısı :)Değerlendirdik dünü şu iki günüde degerlendirebilirsek nasip artık insallah rabbim yüzüme güler
Evet canım seninde çatlamak üzere olmalı bi tık daha koyu olmalı ama t cizginİnşallah arkadaşım. İnşallah.. Benim test de iyi gibi bakalım. Hayırlısı :)
Soldaki T koyu değil mi? Ay ben mi öyle görüyorum??Evet canım seninde çatlamak üzere olmalı bi tık daha koyu olmalı ama t cizgin
C kadar koyu olmalı canım fotoda belki farklı gorunuyordurSoldaki T koyu değil mi? Ay ben mi öyle görüyorum??
Aaaa T ve C nin yerlerini karıştırdım ben. :) teşekkür ederim.C kadar koyu olmalı canım fotoda belki farklı gorunuyordur
Rica ederimAaaa T ve C nin yerlerini karıştırdım ben. :) teşekkür ederim.
Pco ile ilgili çok bilgim yok ama Pco olup hamile kalan çok kişi var yani bu sitede çok okudum inşallah kalırsınkızlar ben bu ay kesinlikle iyi bir takip yptığıma inanıyorum. yumurtlama gunum 2 gün sürdü. degerlendirdik adetten sonrasını da degerlendirdik üc gune bir ilişkiye grdik ilişki sonrası hemen kalkmadım yattım ayaklarımı diktim.2 eylül de regl olmam lazım suan gogüslerim doldun ağrı var belde ağrı var yorgunluk hissi ve kasıkta ara ara batma mevcut. adet olacak mısım gibi.... Kızlarr bir seyi eksik mi yapıyorum hiç bir sorunum yok pco hastasıyım ancak dooktor hamileliğe engel değil dedi... Önerilriniz benim çin önemli bu arada 6 ay oldu bebek için denememiz
Canım bence hamilesin sen yarın kan testini tekrarla bence yerleşme tamanlanmadığı için düşük çıkmış büyük ihtimalle artık olumlu sonuç alırsun inşaAllahKizlar bana da yardim edin. Ayin 1 inde adet olmam gerekiyordu ama leke geldi minicik. 2. Gun beta hcg yaptim 4.07 cikti. Bugun 5.gunu bitti leke cok cok az hala . ne adet oldum ne hamile. Idrar testi hafif cizgiydi evde suan ovulasyon testi var ve suna bakin t c den daha belirgin. Hala az da olsa leke geliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?