ovulasyon testi meselesi

Ovulasyon testiyle hamile kalan arkadaslar hangi gunleri degerlendirdiniz acaba?Cift cizgi gunu mu onemli,siliklesmeye basladigigun mu ooofff off.ne zor islermis bunlar

canım biz tesadüfen çift çizgiden bir önceki günü değerlendirmiştik, sonra çift çizgiyi gördüğümüz gün tekrar birlikte olsuk ve bir de garantilemek için ertesi gün yine birlikte olduk ama zaten spermler 72 saat yaşadığı için bence kırmızı çizgiyi gördüğün gün ver ertesi gün olsa yeter allahın izniyle

kızlar ben bu ay kesinlikle iyi bir takip yptığıma inanıyorum. yumurtlama gunum 2 gün sürdü. degerlendirdik adetten sonrasını da degerlendirdik üc gune bir ilişkiye grdik ilişki sonrası hemen kalkmadım yattım ayaklarımı diktim.2 eylül de regl olmam lazım suan gogüslerim doldun ağrı var belde ağrı var yorgunluk hissi ve kasıkta ara ara batma mevcut. adet olacak mısım gibi.... Kızlarr bir seyi eksik mi yapıyorum hiç bir sorunum yok pco hastasıyım ancak dooktor hamileliğe engel değil dedi... Önerilriniz benim çin önemli bu arada 6 ay oldu bebek için denememiz

Pco ile ilgili çok bilgim yok ama Pco olup hamile kalan çok kişi var yani bu sitede çok okudum inşallah kalırsın kaç günde bir oluyorsun kaçıncı gün yumurtladin benim salı ve çarşamba çizgilerim koyuydu bakalım bugün siliklesecek mi

Kizlar bana da yardim edin. Ayin 1 inde adet olmam gerekiyordu ama leke geldi minicik. 2. Gun beta hcg yaptim 4.07 cikti. Bugun 5.gunu bitti leke cok cok az hala . ne adet oldum ne hamile. Idrar testi hafif cizgiydi evde suan ovulasyon testi var ve suna bakin t c den daha belirgin. Hala az da olsa leke geliyor ama

Eklentiler

• 20160906_001347-1.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 43
Canım bence hamilesin sen yarın kan testini tekrarla bence yerleşme tamanlanmadığı için düşük çıkmış büyük ihtimalle artık olumlu sonuç alırsun inşaAllah

Tesekkur ediyirum kizlar. Insaallah oyleir.Ama leke hamile olsam adetin 1. Gununde hesapliyorlar benim ayin 1 . yani suan tam olarak 37 gunluk hamile olmam lazim 4 hafta biticek yaani ama hala cok cok az leke geliyor. Neden adet olmadim anlamadjm zaten. Bide bu degerler
3. Hafta = 5-50
4. Hafta= 3-426
Yaziyor nette benim 4. Hafta ise 3 normalse yaaaa offff kafam allak bullak oldu. Napicam bilmiyorumm. 4 haftaliksam 4.07 cikmasi imkansiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…