- Konu Sahibi bahcedekisandal
-
Akıntı cokSelam kızlar bişi sorabilir miyim ya upuzun uzayan yumurta akı kıvamında akıntı yumurtanın çatladığını mı gösterir yoksa çatlamaya yakın olduğunu mu? Ben mi yanlış biliyorum acaba kendi kendimi şüpheye düşürüyorum kafamda kurup kurup
Benim de 3gndr pozitif cıkıyr.Öyle bişey olabilir mi diye sorym cnmAdet düzensizliği yumurta tembelliği herkese göre değişebiliyor cnm
Ben o uzayan akıntı olan günü değerlendirdim bi gün ara verip sonraki 2 günü değerlendirdim inşallah tutmuştur. Normalde ovu testi yapıyodum canım ama geçen ay tutmayınca moralim bozuldu iyice test mest yapmıcam bu ay dedim şimdi de böyle kuruntu yapıyorumCatlamaya yakin oldugunu gosterir canim.hatta o gun ovulasyon testim pozitif cikmisti benim.yumurta catladiginda daha sivi bir akinti oluyor.catlamaya yakin kasık agrisi doluluk hissi olur bende hatta
Degerlendirdigin gunler bence iyi insallah tutar canim.ovulasyon testi kullanirken hangi gunleri degerlendirmistin de tutmadi peki?Test olayi biraz karisik o yuzden sordumBen o uzayan akıntı olan günü değerlendirdim bi gün ara verip sonraki 2 günü değerlendirdim inşallah tutmuştur. Normalde ovu testi yapıyodum canım ama geçen ay tutmayınca moralim bozuldu iyice test mest yapmıcam bu ay dedim şimdi de böyle kuruntu yapıyorumAllah hepimizin tüm isteyenlerin yardımcısı olsun
Şükür değil geçen ay kontrol oldum alttan muayene oldum tertemizBenim de genelde pozitif çıkıyor pko olabilir
Polikistik over canımPko mu cnm?onun belrtsi ne oluyr?
Regli zamanların belli değil kıllanma saç dökülmesi gibi gibiPolikistik over canım
Evet ya bu test olayı benim de canımı sıkıyo. Geçen ay koyu gördüğüm gün ve bi gün ara verip sonraki günü, ve koyudan 2 gün öncesini değerlendirmiştim canım genelde gün aşırı yapmaya çalışıoruz ama her ay farklılaşabiliyo tabi. Ben dr a gitmiştim bişi çıkmadı ama çok da detaylı bakılmadım sanki bidaha gitcem heralde bende bişi çıkmazsa artık eşimi gönderirim dr a bakalım nolcakDegerlendirdigin gunler bence iyi insallah tutar canim.ovulasyon testi kullanirken hangi gunleri degerlendirmistin de tutmadi peki?Test olayi biraz karisik o yuzden sordum
Cevabin icin Sagol canim.insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine sen de..bu testte hangi gunleri degerlendirdigimiz onemli iste.biraz da kismet tabi olmayinca olmuyorEvet ya bu test olayı benim de canımı sıkıyo. Geçen ay koyu gördüğüm gün ve bi gün ara verip sonraki günü, ve koyudan 2 gün öncesini değerlendirmiştim canım genelde gün aşırı yapmaya çalışıoruz ama her ay farklılaşabiliyo tabi. Ben dr a gitmiştim bişi çıkmadı ama çok da detaylı bakılmadım sanki bidaha gitcem heralde bende bişi çıkmazsa artık eşimi gönderirim dr a bakalım nolcak
Belirtilerini merak etmiitim cnm.sagolasınPolikistik over canım
Rica ederim canım inşallah isteyen herkes kavuşur sağlıkla. Öyle canım çok taktım bi de korunmayı bıraktığımdan beri o yüzden bu ay kafam biraz daha rahattı ta ki bat yaklaşana kadarCevabin icin Sagol canim.insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine sen de..bu testte hangi gunleri degerlendirdigimiz onemli iste.biraz da kismet tabi olmayinca olmuyor
En saglikli cevaba adetin geçtikten sonra ulasabilirsin.biraz sabir sade umarim hayirli haberi alirsinYaaa ama ovulasyon testi neden sürekli pozitif kianlamadım günlerdir yumurtluyorum sanırım ben :) Bekleyim ozaman seni dinleyim reglim geçtikten sonra birdaha yapayım benimde adetlerim hiç şaşmazdı evlendiğim günden beri düzensiz olmaya başladı
Pko yumurtlama bozukluğu yani hic adet gormeme yada 3-4 ayda bir adet gormeBenim de genelde pozitif çıkıyor pko olabilir
Uzayan akintinin olduğun 24 saat içinde yumurtanın çatlatacak demektir. Yani uzayan günü iki gün öncesini ve iki gün sonra sini mutlaka degerlendir. Ben 14. Günümde uzayan akintiyi gördüm ve değerlendirdim 10.12.14. Günleri degerlndirdim sonrasi bir ay hep bos gecti şuan hamileyimSelam kızlar bişi sorabilir miyim ya upuzun uzayan yumurta akı kıvamında akıntı yumurtanın çatladığını mı gösterir yoksa çatlamaya yakın olduğunu mu? Ben mi yanlış biliyorum acaba kendi kendimi şüpheye düşürüyorum kafamda kurup kurup
Cevabın için teşekkürler canım demek ki fena değerlendirmemişim bu ay. Sen de sağlıkla kucağına al bebişini inşallah ve darısı başımızaUzayan akintinin olduğun 24 saat içinde yumurtanın çatlatacak demektir. Yani uzayan günü iki gün öncesini ve iki gün sonra sini mutlaka degerlendir. Ben 14. Günümde uzayan akintiyi gördüm ve değerlendirdim 10.12.14. Günleri degerlndirdim sonrasi bir ay hep bos gecti şuan hamileyim
Tutturmuşuzdur inşallah12.gunde gordum koyu cizgiyi 12. Ve 13 u degerlendirdim...
Cift cizgiyi ayni gun gormusuz canim12.gunde gordum koyu cizgiyi 12. Ve 13 u degerlendirdim...
Saol canm bnm inş.darisi sizin basinizaCevabın için teşekkürler canım demek ki fena değerlendirmemişim bu ay. Sen de sağlıkla kucağına al bebişini inşallah ve darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?