Ben de benzer bir şey kullanıyorum aylardır inşallah faydasınuı görürüzBana bunu verdi bunu kullanıyorum şu an adeti düzene sokuyormuş yumurtlamayı ve tutunmayı felan destekliyormuş reçeteli ilaç değil içerisinde vitaminler vs var hemende etkisini görüyormuşsun 3 ayda da genel olarak 3 ay kullanım öneriyorlar zatenEki Görüntüle 3682668
İnşallahBen de benzer bir şey kullanıyorum aylardır inşallah faydasınuı görürüz
Sen kaç aydır deniyorsunİnşallah
6-7 ay oldu herhalde geçen ay kimyasal oldu bu ay olacak mı bakalımSen kaç aydır deniyorsun
Benzer süredir deniyormuşuz, inşallah olsun bu ay6-7 ay oldu herhalde geçen ay kimyasal oldu bu ay olacak mı bakalım
İnşallahBenzer süredir deniyormuşuz, inşallah olsun bu ay
Ben oldum yenice reglİnşallah
İnşallah bir dahaki ayaBen oldum yenice regl
İnşallah canım sen naptınİnşallah bir dahaki aya
Cok tuhaf iki gün pik görüyoruz, yumurtluyoruz ama gebelik oluşmuyor, niye anlamıyorumBen oldum yenice regl
Sabah yaptığımda negatif gördüm yarın sabah tekrar yapacağım bakalımİnşallah canım sen naptın
Aynen vallahi iyice gına geldiiiiiğğğğ millet korunduğu halde hamile kalıyorCok tuhaf iki gün pik görüyoruz, yumurtluyoruz ama gebelik oluşmuyor, niye anlamıyorum
İnşallah sizler olursunhz canım haber et yineSabah yaptığımda negatif gördüm yarın sabah tekrar yapacağım bakalım
Tamam canım haber veririm karnım ağrıyor gibi bazen de neyden anlayamıyorum artıkİnşallah sizler olursunhz canım haber et yine
Benimde kasıklar batıyor ani hareketler edince bekle bakalım az kalmış sana daTamam canım haber veririm karnım ağrıyor gibi bazen de neyden anlayamıyorum artık
Ahh bugün aynı şeyi söyledim, bizdeki kısmetsizlikAynen vallahi iyice gına geldiiiiiğğğğ millet korunduğu halde hamile kalıyor
EvetBuda benim testim kızlar bugün pik mi sizce
Hiç demeAhh bugün aynı şeyi söyledim, bizdeki kısmetsizlik
Aynen bakalım sonuç ne olacak bu ayBenimde kasıklar batıyor ani hareketler edince bekle bakalım az kalmış sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?