ovulasyon testi pik mi

Ben dayanamayıp gebelik de yaptım negatif, dpo10 dönmez bence artık. Yani pcos var ama yumurtluyorum yine de olmuyor, doktorlar yumurtluyorum diye tedavi uygulamıyor. Cok yoruldum artık
10.gün 12.gün de de yerleşme olmuş olabilir o yüzden çıkmıyorda olabilir testte

İnşallah öyledir ya yine kırıldı umudum, pcos engel koyuyor yumurtlamak da yetmiyor anlamıyorum
Engel koymaz hamile kalmaya engel değil banada hormon testinde gözüküyor ultrasonda gözükmüyor sıkıntı yok felan demişti yumurtlama oluyor sonuçta döllenmiyor bunun için bir şey verse aslında doktor

Engel koymaz hamile kalmaya engel değil banada hormon testinde gözüküyor ultrasonda gözükmüyor sıkıntı yok felan demişti yumurtlama oluyor sonuçta döllenmiyor bunun için bir şey verse aslında doktor
Ne verebilir acaba ya, dene diyip gönderdi, denemek fayda etmiyor olmuyor ama bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor

Ne verebilir acaba ya, dene diyip gönderdi, denemek fayda etmiyor olmuyor ama bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor
Bana bunu verdi bunu kullanıyorum şu an adeti düzene sokuyormuş yumurtlamayı ve tutunmayı felan destekliyormuş reçeteli ilaç değil içerisinde vitaminler vs var hemende etkisini görüyormuşsun 3 ayda da genel olarak 3 ay kullanım öneriyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…