akıntım var olacam galiba benHayırlısı bakalım
O hamilelikte olabiliyor akıntıakıntım var olacam galiba ben
Ahahaha tam ortasındayız o zamanO hamilelikte olabiliyor akıntı
Maalesef bu ay da beklemek stresli sen test yapmadan iyi durmuşsun ben dayanamadım bugün yaptım hemenAhahaha tam ortasındayız o zaman
Dpo kaçta yaptınızMaalesef bu ay da beklemek stresli sen test yapmadan iyi durmuşsun ben dayanamadım bugün yaptım hemen
Bende dpo9 dayım ovu testim silik çıktıBugün veya yarın olmam lazım ama lh testim silik çıkıyor bazıları pik olur hamileyseniz diyor
Dpo 11 deDpo kaçta yaptınız
Hala umut var inşallah bu ay güzel haber alırızDpo 11 de
İnşallah yarın tekrar yapacağım çıkmazsa sipariş oluşturdum pazartesi tekrarlarım artıkHala umut var inşallah bu ay güzel haber alırız
Bende yarın dpo10 gebelik yapcam bakalım umudum yok ama Allah büyükİnşallah yarın tekrar yapacağım çıkmazsa sipariş oluşturdum pazartesi tekrarlarım artık
İnşallah olumlu sonuç olurBende yarın dpo10 gebelik yapcam bakalım umudum yok ama Allah büyük
Ben bu ay çok telaşlı geçti hiç aklımda yok birde oluruna bıraktım gecikme olursa yapacağım demiştim başta ovulasyon silik çıkınca da saldım iyiceMaalesef bu ay da beklemek stresli sen test yapmadan iyi durmuşsun ben dayanamadım bugün yaptım hemen
Sen erken yapmışsın canım bekle biraz dahaBende dpo9 dayım ovu testim silik çıktı
Anladım canım gecikmen oldu mu başlamadı sanırımBen bu ay çok telaşlı geçti hiç aklımda yok birde oluruna bıraktım gecikme olursa yapacağım demiştim başta ovulasyon silik çıkınca da saldım iyice
Ben dayanamayıp gebelik de yaptım negatif, dpo10 dönmez bence artık. Yani pcos var ama yumurtluyorum yine de olmuyor, doktorlar yumurtluyorum diye tedavi uygulamıyor. Cok yoruldum artıkSen erken yapmışsın canım bekle biraz daha
10.gün 12.gün de de yerleşme olmuş olabilir o yüzden çıkmıyorda olabilir testteBen dayanamayıp gebelik de yaptım negatif, dpo10 dönmez bence artık. Yani pcos var ama yumurtluyorum yine de olmuyor, doktorlar yumurtluyorum diye tedavi uygulamıyor. Cok yoruldum artık
İnşallah öyledir ya yine kırıldı umudum, pcos engel koyuyor yumurtlamak da yetmiyor anlamıyorum10.gün 12.gün de de yerleşme olmuş olabilir o yüzden çıkmıyorda olabilir testte
Engel koymaz hamile kalmaya engel değil banada hormon testinde gözüküyor ultrasonda gözükmüyor sıkıntı yok felan demişti yumurtlama oluyor sonuçta döllenmiyor bunun için bir şey verse aslında doktorİnşallah öyledir ya yine kırıldı umudum, pcos engel koyuyor yumurtlamak da yetmiyor anlamıyorum
Ne verebilir acaba ya, dene diyip gönderdi, denemek fayda etmiyor olmuyor ama bakalım nasıl bir süreç beni bekliyorEngel koymaz hamile kalmaya engel değil banada hormon testinde gözüküyor ultrasonda gözükmüyor sıkıntı yok felan demişti yumurtlama oluyor sonuçta döllenmiyor bunun için bir şey verse aslında doktor
Bana bunu verdi bunu kullanıyorum şu an adeti düzene sokuyormuş yumurtlamayı ve tutunmayı felan destekliyormuş reçeteli ilaç değil içerisinde vitaminler vs var hemende etkisini görüyormuşsun 3 ayda da genel olarak 3 ay kullanım öneriyorlar zatenNe verebilir acaba ya, dene diyip gönderdi, denemek fayda etmiyor olmuyor ama bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?