- 28 Ekim 2022
- 2
- 0
- 36
- 29
İyi geceler siz bir düşük yaptığınız yazıyı okudum onu kanda test verince mi ortaya çıktı betanizdan mi yani yoksa nasıl anlaşıldı evde test mi yaptınız önce hangisini yaptınızHayırlısıyla inşallah
Özeldende yazmışsın canım cevapladım oradanİyi geceler siz bir düşük yaptığınız yazıyı okudum onu kanda test verince mi ortaya çıktı betanizdan mi yani yoksa nasıl anlaşıldı evde test mi yaptınız önce hangisini yaptınız
Testi sabah yaptım çıkmadı yine dün regl olmam lazımdı daha olmazsam haftasonuna kadar beklicem testi yapmak içinHadi bakalım güzel sonuçlar alalım inşallah
Hadi bakalımmm hayırlısı belki de geç döllenme oldıTesti sabah yaptım çıkmadı yine dün regl olmam lazımdı daha olmazsam haftasonuna kadar beklicem testi yapmak için
Bilmiyorumki yinede silikte olsa çıkmazmıydı anlamadım iyice stres oldum bu ayHadi bakalımmm hayırlısı belki de geç döllenme oldı
Hasta olmadın ama bu iyi bişeyBilmiyorumki yinede silikte olsa çıkmazmıydı anlamadım iyice stres oldum bu ay
Streste etkiliyor olabilir belki emin değilim awox markayla yapıyorum testi o kadar hassas değilmiş en az 25 ml yi ölçüyormuşHasta olmadın ama bu iyi bişey
Merhaba . Geçenlerde okumuştum awox da silik cıft cızgı çıkıp kan verdıgınde 14 beta ıle öğrenen de olmuş .Streste etkiliyor olabilir belki emin değilim awox markayla yapıyorum testi o kadar hassas değilmiş en az 25 ml yi ölçüyormuş
Yok ya yumurta çatlayınca olursun adetStreste etkiliyor olabilir belki emin değilim awox markayla yapıyorum testi o kadar hassas değilmiş en az 25 ml yi ölçüyormuş
Bekleyip göreceğiz artık bakalımYok ya yumurta çatlayınca olursun adet
Reglim gecikti ama testler negatif çıkıyor anlayamadım bende ovulasyon takibi yaptığım için gecikme olduğunu biliyorumMerhaba . Geçenlerde okumuştum awox da silik cıft cızgı çıkıp kan verdıgınde 14 beta ıle öğrenen de olmuş .
Hayırlısı canım bende rahim filmi çekileceğim 17 sineBekleyip göreceğiz artık bakalım
İnşallah güzel sonuç alırsın bende daha yeni acile gittim bazı şeylerden beta bakmadı tedavi de uygulamadı doğru düzgünHayırlısı canım bende rahim filmi çekileceğim 17 sine
İnşallah canım hepimix alalım bir an önceİnşallah güzel sonuç alırsın bende daha yeni acile gittim bazı şeylerden beta bakmadı tedavi de uygulamadı doğru düzgün
Neden bakmadı ki bakılması lazımdıİnşallah güzel sonuç alırsın bende daha yeni acile gittim bazı şeylerden beta bakmadı tedavi de uygulamadı doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?