Ovülasyon testi pozitif ama lekelenme var neden?Yaşayan var mı lütfen yardımcı olun.

• Konu Sahibi Konu Sahibi tlydl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tlydl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
24
8
1
27
Merhaba,
Ben pcos tanısı aldıktan sonra ovülasyon testine başladım kızlar.29undan düne kadar o kadar net pik görmedim dün pik gördüm fakat akşamı bende hafif bir lekelenme oldu bugünde devam etmiyor gibi.Ovülasyon testi pozitif olmasa adet başlangıcı diye düşüne eğim ama net pik var neden böyle oldu acaba lütfen yardımcı olun
IMG_94A58848-6ADC-41B3-BD30-34717087555A.webp

Merhaba,
Ben pcos tanısı aldıktan sonra ovülasyon testine başladım kızlar.29undan düne kadar o kadar net pik görmedim dün pik gördüm fakat akşamı bende hafif bir lekelenme oldu bugünde devam etmiyor gibi.Ovülasyon testi pozitif olmasa adet başlangıcı diye düşüne eğim ama net pik var neden böyle oldu acaba lütfen yardımcı olun
Eki Görüntüle 3628405
Merhabalar. Yumurtlama zamanı lekelenme yaşayanlar oluyormuş bende burada yazanlardan gördüm. Bence siz değerlendirmeye devam edin 🌸

T tlydl Şimdi farkettim diğer forumda da yazmışsınız. Adetinize yakın pik görmek gebelik olabilir ben yumurtlama dönemiz sandım buradaki yazınıza göre☺️ Yani çok kişi var ovülasyon testi ile gebelik haberi alan. Umarım sizinde öyledir

T tlydl Şimdi farkettim diğer forumda da yazmışsınız. Adetinize yakın pik görmek gebelik olabilir ben yumurtlama dönemiz sandım buradaki yazınıza göre☺️ Yani çok kişi var ovülasyon testi ile gebelik haberi alan. Umarım sizinde öyledir
Bende adet oldum.şuan 3.gün .doktorlar izinde.yurt dişindayim..ovalasyon yaptim çok yüksek çıktı..ihtimal varmıdır..bende aşilama düşünüyordum

Back
X