Ben de hemen hemen benzer bir durum yaşıyorum. Bata 5 gün kala ovülasyon koyu çıkınca erken gebelik yaptım ertrsi sabah ilk idrarla çok silik bir çizgi gördüm. Test yapmadım başka biraz daha bekleyeyim diyorum. Fotoğrafları ekledim siz de ekleyebilirseniz bakalım beraber.
Eki Görüntüle 2553384 Eki Görüntüle 2553385
Sizin t çok daha koyu aslında. Şöyle bir şey okumuştum, b hcg ve lh kimyasal ypı olarak çok benzermiş bu yüzden ovulasyon testleri ikisini ayırt edemeyip toplu olarak gösteriyormuş.Acaba başka bir marka hamilelik testi mi deneseniz? Valla benim de kesin değil ki çok fazla yanlış poztifi olabiliyormuş çok itibar etmemeye çalışıyorum ama elimizde değil
Sizin t çok daha koyu aslında. Şöyle bir şey okumuştum, b hcg ve lh kimyasal ypı olarak çok benzermiş bu yüzden ovulasyon testleri ikisini ayırt edemeyip toplu olarak gösteriyormuş.Acaba başka bir marka hamilelik testi mi deneseniz? Valla benim de kesin değil ki çok fazla yanlış poztifi olabiliyormuş çok itibar etmemeye çalışıyorum ama elimizde değil
2-3 gün var regle. Valla daha bekleyeyim diyorum korkuyorum negatifi göreceğim diye. Belirti var ama regl belirtisi gibi. Sadece farklı olarak çok yorgun ve halsizim ama havadan da olabilir ya da tamamen psikolojik. Öğlen gittim test almaya korktum bıraktım yerine
Bence bekle ilk idrarla yap bakalım sabah.
ilk idrar şart değil dört saat idrarınızı tutup yapabilirsiniz ve sıvı almayın mümkünse ki siz 40 dk bir idrarla yapmışsınız bu yüzden çıkmamış olabilirHaklisin en iyi sonuc icin en iyisi beklemek. Ben ilk idararla yapmagim icin tereddut yasadim yarin yaptiktan sonra negatif gorursem zaten adet beklerim
Test yaptın mı sabahEvet, ilk ovulasyon testini yaparken uzun sure tuvalete cikmamistim idrar yogun ve koyu sariydi.40 dk sonra ikinci idrarla yaptim erken gebelik testini o daha berrak ve acik sariydi ve sonuc negatifti. Bunu yanilma payi olarak degerlendirebiliriz sanirim
Bence kan verme zamanı bekleyin regl ilk günü olmazsa kandan öğrenin. Ben test yaptım iyice kafam karıştıSonucu merak ettım bende aynı dufumdayım ovulasyon yapsammı bılemedım
Yaptim az once negatifti,bu aydan umidimi kestim artik adetimi bekliyoruminsallah sizden guzel haberler gelir
ümit yitirmemek en güzeli nasip...
Benimde eşim testlerden dolayı yok olmuyo unut artık bebeği senin vücudun güçsüz tutmuyo artık bebek deme falan dedi.
İnşallah hepimizden güzel haberler gelir
En son negatif ciktiginda buraya yazdim ve 2 gun vardi adetime suanda adetim 6 gun gecikti sebepsiz yere ve yine bi umit dogdu icimde haklisiniz her zaman bi umut vardir hersey nadip kismet.. sizin durumunuzda baya karisikmis pek bilgili degilim bende bu konuda surekli danisma halindeyim fakat bu testlere guvenim kalmadi cok fazla benim en iyisi gercekten kanda baktirmak biraz sabredip. 6 gun gecmesine ragmen cesaret edip gidemiyorum gerci uzatabildigim kadar uzatiyorum durumu gebelik varsa supriz olir yoksada zaten kendimi hep en kotuye alistiriyorum hayal kirikligi yasamamak icin. Insallah hepimiz bir an once mujdeler aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?