inşallah hepimiz hayırlı haber alırız
Ama çok beklememek en iyi. Benim ilk kimyasal gebelikte normal adet günümde 3 günlük çok az damlama vardı, adet oldum sanıp umursamadık. Sonra 1hafta sonrasında tekrar hafif kanama oldu falan bi Kadın doğumluya gidiyorum medicana Ankara’da testi yap dedi. İşk sonuç 70letdeydi. Sonra 2 günde bir kan verme başladı az az arttı o doktor hep şüpheli yaklaştı ama kanı evime yakın bi hastanede veriyorum acilden giriş yapıp paralı baktırıyorduk sonrada kan verdiğim yerdekiler normal gebelik dedi diye heyecanla ailelere haber verdik falan 1 hafta içinde gebeliğin sağlıksız olduğu öğrenip hep birlikte daha çok üzülerek gitti süreç. En doğrusu planlanan gebelik varsa 1gün bile gecikse gitmekmiş, normal solo az olan reglde bile gidip kanvermek istemeliymişiz doktordan. Şuan 3-5 ay önce gittiğin Prof Recai papuçcu adet ilk günü olmamışsa hemen kan verin dedi
Bende ovulasyon testi ile gebeligimi öğrendim. Adet günüme 3 gün kala ovulasyon testinde T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyordu. Allah allah yumurtlama mı dedim. Degerlendrdik hemenHerkese merhaba, forumda ovulasyon testi ile gebe oldugunu ogrenenleri okuyunca dun bende yaptim.zira 3 gundur vucudumda farkli belirtiler var.Adetime 4 gun vardi dun aksam ovulasyon yaptim cok koyu bi sekilde pozitif cikti. Ardindan hemen nobetci eczaneden erken gebelik testi aldim ve o da negatif cikti.hayali cizgi bile cikmadi.Kafam cok karisik. Ayni sorunlari yasayanlar varsa deneyimlerini paylasabilirmi?
Haklısin dogru soylemis, ama artik bi sure deneyip heveslenip testler yapip negatifi gorunce insan hayal kirikligina ugratmamak icin kendini eli ayagi gitmiyo bi turlu teste.. hakkimizda hayirlisi, gecmis olsun sanada insallah kisa zamanda cok saglikli gebeliklerimiz olur bende bikac ay once kimyasal gecirdigimden supeleniyorum tabi bilgim olmadigi icin sonradan arastrdigimda farkettim durumu. Sen bu testlerini ara verip yenilemeyi dusunuyomusun haberdar olmak isterim bende belki dedigin gibi tekrardan test yaparim 6 gun gectigi icin silik cizgide olsa hayali cizgide olsa cikar herhalde testin sonucuna gorede gidip kan veririm diye dusundum
Haklısin dogru soylemis, ama artik bi sure deneyip heveslenip testler yapip negatifi gorunce insan hayal kirikligina ugratmamak icin kendini eli ayagi gitmiyo bi turlu teste.. hakkimizda hayirlisi, gecmis olsun sanada insallah kisa zamanda cok saglikli gebeliklerimiz olur bende bikac ay once kimyasal gecirdigimden supeleniyorum tabi bilgim olmadigi icin sonradan arastrdigimda farkettim durumu. Sen bu testlerini ara verip yenilemeyi dusunuyomusun haberdar olmak isterim bende belki dedigin gibi tekrardan test yaparim 6 gun gectigi icin silik cizgide olsa hayali cizgide olsa cikar herhalde testin sonucuna gorede gidip kan veririm diye dusundum
Tebrikler hamilesiniz ayyy darısı başıma inşallahBen de hemen hemen benzer bir durum yaşıyorum. Bata 5 gün kala ovülasyon koyu çıkınca erken gebelik yaptım ertrsi sabah ilk idrarla çok silik bir çizgi gördüm. Test yapmadım başka biraz daha bekleyeyim diyorum. Fotoğrafları ekledim siz de ekleyebilirseniz bakalım beraber.
Eki Görüntüle 2553384 Eki Görüntüle 2553385
ne yaptın canım, var mı gelişme?
Çok teşekkürler inşallah en yakın sürede haberinizi alırızTebrikler hamilesiniz ayyy darısı başıma inşallah ❤❤
Ovulasyon testi ile hamilelik belli olmaz, kaç kişi denedi bunu hamile iken ovulasyon testi yaptı negatif çıktıMerhaba bende bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı normal gebelik testi yaptım negatif adetime 1 gün var acaba gebelik varmidir
Hamileyken yapılan ovulasın testinde negatif çıkma durumu var mı ?Ovulasyon testi ile hamilelik belli olmaz, kaç kişi denedi bunu hamile iken ovulasyon testi yaptı negatif çıktı
Hamile iken ovulasyon testi yapip deneyen çok oldu ovülasyon testinde negatif gördüler, o yüzden ben inanmıyorum hamileliğin ovülasyon testi ile ogrenileceginiHamileyken yapılan ovulasın testinde negatif çıkma durumu var mı ?
anladım bende inanmıyorum teşekkürlerHamile iken ovulasyon testi yapip deneyen çok oldu ovülasyon testinde negatif gördüler, o yüzden ben inanmıyorum hamileliğin ovülasyon testi ile ogrenilecegini
Merhaba hanımlar
24 aylık evliyim. 10. Evlilik ayımda ilk biyokimyasal gebelik dediler ve kürtajla sonuçlandı,16. Evlilik ayımda ikinci bebek oldu 9. Haftasında kalbi durdu kürtaj oldu. Pıhtılaşma sorunum olduğunu sonrasında öğrendik. 3-4aydır tekrar deniyoruz ama olmuyo. 2 aydık femera 5mg kullandım. Regl 13-15-16-18(bu geri aktı)-20-22. Günlerde ilişkiye girdik. 16sı akşam yumurtlama belirtisi olan kıvamlı akıntı vardı diye denemiştik hatta. Çok umutlandık bu ay. 20-22. Gün ilişkiye girdiğimizde sol kanalda hafif ağrıda hissettim bende bebek oluşuyordur belki dedim. 22. Günden sonra şiddetli alt karın ve kasık ağrım oldu (normalde olmaz), koku hassasiyeti, arada baş dönmesi benzeri hafif sendelenme hissi, akıntı, nabız yükselmesi(ikinci gebeliktede olmuştu). Evde ovülasyon testi vardı diye 24.gün sabahı test yaptım silik çizgi vardı, 25.gün eşim erken gebelik almış akşam 19.30da yaptık hiç bişi çıkmadı bi ovülasyon daha yaptık onla birlikte oda boş çıktı. Bugün 26.gün sabah tekrar ovülasyon yaptım başta yayılmış bi pembelik vardı negatif diye üzüldüm ama yaklaşık 30-40dk sonrasında dalgalanma gibi garip bi görüntü vardı siz ne düşünüyosunuz? Normalde kürtaj be sonrası ilkleri hariç reglim evlilik sonrası düzenli olarak 31.günde oluyo diyebilirim arada sarkma olsada 32-35gün oluyo.Eki Görüntüle 2556712 Eki Görüntüle 2556713 Eki Görüntüle 2556714
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?