Ovulasyon testi pozitif,erken gebelik testi negatif

Haklısin dogru soylemis, ama artik bi sure deneyip heveslenip testler yapip negatifi gorunce insan hayal kirikligina ugratmamak icin kendini eli ayagi gitmiyo bi turlu teste.. hakkimizda hayirlisi, gecmis olsun sanada insallah kisa zamanda cok saglikli gebeliklerimiz olur bende bikac ay once kimyasal gecirdigimden supeleniyorum tabi bilgim olmadigi icin sonradan arastrdigimda farkettim durumu. Sen bu testlerini ara verip yenilemeyi dusunuyomusun haberdar olmak isterim bende belki dedigin gibi tekrardan test yaparim 6 gun gectigi icin silik cizgide olsa hayali cizgide olsa cikar herhalde testin sonucuna gorede gidip kan veririm diye dusundum

Bende ovulasyon testi ile gebeligimi öğrendim. Adet günüme 3 gün kala ovulasyon testinde T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyordu. Allah allah yumurtlama mı dedim. Degerlendrdik hemen sonra 3 gün üst üste ovulasyon testi yaptım. Baktim halen koyuydu. Adet gunumde bile kopkoyuydu. Adet gününüze kadar yapın. Adet gününden 1 gün önce bile yumurtlama yaşayanlar varmış. Her ihtimale karşı devam edin. Adet günü de ovulasyon testi pozitif olursa o gün gebelik testi yap sonucunu da bize bildir.

ben hemen her ay yeniliyorum testleri gidip kan ver. Ben reglimin ilk güne önceden sora alıyorum MHRS den devlette yaptırıyorum testleri. İnşallah gebelik görürsek hocaya geçicez hemen. Bu ay ki reglim 25inde, 26sına randevum hazır

ne yaptın canım, var mı gelişme?

Merhaba bende bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı normal gebelik testi yaptım negatif adetime 1 gün var acaba gebelik varmidir

Merhaba bende bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı normal gebelik testi yaptım negatif adetime 1 gün var acaba gebelik varmidir
Ovulasyon testi ile hamilelik belli olmaz, kaç kişi denedi bunu hamile iken ovulasyon testi yaptı negatif çıktı

Eklentiler

• IMG_7129.webp
    30 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…