- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
Bende hep dogru cikar o marka guzelCiddi misin ben o zaman 100 tanesini boşuna almış mi oldum
Sivi alimina dikkat edip yapin testi yanlis yapiyosunjzdur laboquick iyiFiyatı uygun ya birazda ondan sanırım predictor biraz daha pahalı diye biliyorum
Bende kullandım ama bende çıktı hatta kullandığım ilk ay hamile kaldımCiddi misin ben o zaman 100 tanesini boşuna almış mi oldum
Adetim 2 gün gecikti hesaplarima göre sabah yapicam inşallah pozitif i görürümCanım ovulasyonda ikiside koyu olması gerekiyor doğru ovulasyon hamilelikte pozitif çıkıyor bende çıkmıştı adet geçtikten 2 gün sonra iki testte pozitifti ama adetini bekle önce gebelik testi yap sadece sabah ilk idrarla varsa çıkar zaten
Eğer negatif çıksa bile adet olana kadar bekle canım geç döllenme olduysa diye ben laboquick ile yumurtlama takip etmiştim yumurtlamadan 2 hafta sonra öğrendim ama takip ermediysen belki geç yumurtlamış ve geç dollenmişde olabilir o zaman da negatif sonuç verebilir daha erken olduğu içinAdetim 2 gün gecikti hesaplarima göre sabah yapicam inşallah pozitif i görürüm. Teşekkür ederim yorumun için ☺
Maşallah çok iyi ya darısı bize inşallahBende kullandım ama bende çıktı hatta kullandığım ilk ay hamile kaldım
Amin inşAllah canım yani demeyin laboquick kötü çıkmaz diye ben galiba 2 gün yumurtladım 2 gün koyu gösterdi sonra silindi ve tutmuş bebek daha uygun bence ben o 2 günde 6 tane yapmıştımMaşallah çok iyi ya darısı bize inşallah
İnşallah canım normalde bu ay takip etmedim çok ilişkimiz de olmadı ama bu ay bende bir gariplik var midem çok kötü ağrıyor karnım ağrıyor birde mide bulantısı var acaba iltihap yada kist mi oluştu diye düşünüyorum gebeliğe ihtimal veremiyorum korkumdan yine olmaz diyeEğer negatif çıksa bile adet olana kadar bekle canım geç döllenme olduysa diye ben laboquick ile yumurtlama takip etmiştim yumurtlamadan 2 hafta sonra öğrendim ama takip ermediysen belki geç yumurtlamış ve geç dollenmişde olabilir o zaman da negatif sonuç verebilir daha erken olduğu içinİnşAllah bebiş vardır
Evet laboquik iyi olduğunu burdan çok okudum belki de dediğin gibi ben de kullanamadim.Sivi alimina dikkat edip yapin testi yanlis yapiyosunjzdur laboquick iyi
Canım herkesin belirtisi farklı bende bulantı gecikmeden 2 hafta sonra başladı mesela ama daha erken de başlayabilir o yüzden doğru sonucu kan verirİnşallah canım normalde bu ay takip etmedim çok ilişkimiz de olmadı ama bu ay bende bir gariplik var midem çok kötü ağrıyor karnım ağrıyor birde mide bulantısı var acaba iltihap yada kist mi oluştu diye düşünüyorum gebeliğe ihtimal veremiyorum korkumdan yine olmaz diye
Amin inşAllah canım yani demeyin laboquick kötü çıkmaz diye ben galiba 2 gün yumurtladım 2 gün koyu gösterdi sonra silindi ve tutmuş bebek daha uygun bence ben o 2 günde 6 tane yapmıştımne zaman silinecek diye
Rabbim sizede gösterir inşAllah ❤Ne güzel pozitif sonuç almışsın
Sıvı tuketme cok az tuket 4 5 aaat idrarini tut ve orta idrarinla yap canımmEvet laboquik iyi olduğunu burdan çok okudum belki de dediğin gibi ben de kullanamadim.
Tamam canım teşekkür ederimSıvı tuketme cok az tuket 4 5 aaat idrarini tut ve orta idrarinla yap canımm
Aynen öyle ama umutlanamiyorum artık 2 buçuk yıl oldu hüsranla sonuçlanıyor hep o yüzden hayırlısı bakalım beklicem.Canım herkesin belirtisi farklı bende bulantı gecikmeden 2 hafta sonra başladı mesela ama daha erken de başlayabilir o yüzden doğru sonucu kan verir
Benimde adetime 6 7 gun var bugun bi yapayim dedim cunku yuzum acayip sivilcelendi 2.cizgi koyu cikti ayni koyulukta degil ama baya yakin cikti acaba dedimAmin inşAllah canım yani demeyin laboquick kötü çıkmaz diye ben galiba 2 gün yumurtladım 2 gün koyu gösterdi sonra silindi ve tutmuş bebek daha uygun bence ben o 2 günde 6 tane yapmıştımne zaman silinecek diye
Hiç belli olmaz rabbim bir anda verir inanamazsınız bile nasıl oldu diye ❤❤Aynen öyle ama umutlanamiyorum artık 2 buçuk yıl oldu hüsranla sonuçlanıyor hep o yüzden hayırlısı bakalım beklicem.
Gebelik testi mi canım öyleyse çok iyi ya buraya da atabilir misin?Benimde adetime 6 7 gun var bugun bi yapayim dedim cunku yuzum acayip sivilcelendi 2.cizgi koyu cikti ayni koyulukta degil ama baya yakin cikti acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?