Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pozitif, gebelik negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ovulasyonda ikiside koyu olması gerekiyor doğru ovulasyon hamilelikte pozitif çıkıyor bende çıkmıştı adet geçtikten 2 gün sonra iki testte pozitifti ama adetini bekle önce gebelik testi yap sadece sabah ilk idrarla varsa çıkar zaten

Adetim 2 gün gecikti hesaplarima göre sabah yapicam inşallah pozitif i görürüm . Teşekkür ederim yorumun için

Adetim 2 gün gecikti hesaplarima göre sabah yapicam inşallah pozitif i görürüm . Teşekkür ederim yorumun için ☺
Eğer negatif çıksa bile adet olana kadar bekle canım geç döllenme olduysa diye ben laboquick ile yumurtlama takip etmiştim yumurtlamadan 2 hafta sonra öğrendim ama takip ermediysen belki geç yumurtlamış ve geç dollenmişde olabilir o zaman da negatif sonuç verebilir daha erken olduğu için İnşAllah bebiş vardır

Maşallah çok iyi ya darısı bize inşallah
Amin inşAllah canım yani demeyin laboquick kötü çıkmaz diye ben galiba 2 gün yumurtladım 2 gün koyu gösterdi sonra silindi ve tutmuş bebek daha uygun bence ben o 2 günde 6 tane yapmıştım ne zaman silinecek diye

İnşallah canım normalde bu ay takip etmedim çok ilişkimiz de olmadı ama bu ay bende bir gariplik var midem çok kötü ağrıyor karnım ağrıyor birde mide bulantısı var acaba iltihap yada kist mi oluştu diye düşünüyorum gebeliğe ihtimal veremiyorum korkumdan yine olmaz diye

Canım herkesin belirtisi farklı bende bulantı gecikmeden 2 hafta sonra başladı mesela ama daha erken de başlayabilir o yüzden doğru sonucu kan verir

LH hormonu her zaman olduğu için ovülasyon testinde mutlaka çıkar silik olarak resimdeki çizgi bu sebeple. Ancak yumurtlama vakti koyulaşır. Laboquıck testlerini ben de kullanıyorum gayet iyi

Canım herkesin belirtisi farklı bende bulantı gecikmeden 2 hafta sonra başladı mesela ama daha erken de başlayabilir o yüzden doğru sonucu kan verir
Aynen öyle ama umutlanamiyorum artık 2 buçuk yıl oldu hüsranla sonuçlanıyor hep o yüzden hayırlısı bakalım beklicem.

Benimde adetime 6 7 gun var bugun bi yapayim dedim cunku yuzum acayip sivilcelendi 2.cizgi koyu cikti ayni koyulukta degil ama baya yakin cikti acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…