Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi pozitif, gebelik negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adetime 6 7 gun var bugun bi yapayim dedim cunku yuzum acayip sivilcelendi 2.cizgi koyu cikti ayni koyulukta degil ama baya yakin cikti acaba dedim
İkinci çizgi ya aynı ya daha çok koyu cıkıyor yumurtlama esnasında hamileliktede öyle ben garantici bir insan olduğumdan önce kan testi ile kesinleştirip sonra yaptım iki testide yani günüm gelene kadar kendime yemin ettim hatta yapmicam diye insan bekledikçe psikolojisi bozuluyor cunku

Benimde elimde gebelik var ama beklicem yarinda ovulasyon yapcam yine oyle cikarsa olabilir cunku benim yumurtlamam adetim hep duzenlidir ama bende test yapmaktan cok yoruldum gerci 1kez oldu tek sferde tutarmi bilemedjm .dusuk ihtimal ama yumurtlama cizgisi oldu ertesi gun aksamdi yani denk gelmis olabilirde

LH hormonu her zaman olduğu için ovülasyon testinde mutlaka çıkar silik olarak resimdeki çizgi bu sebeple. Ancak yumurtlama vakti koyulaşır. Laboquıck testlerini ben de kullanıyorum gayet iyi
Anladım canım bende biliyorum iyi olduğunu ama ben beceremedim galiba

Çok iyi ya peki gebelik testi yaptın mı eğer varsa sabah sende yap
Canim daha var beklenen adete o yuzden erkenden yapmak istemiyorum 1 tane gebelik testim var cunku ve artik yoruldum olmayan cizgilere varmis gibi bakmaya........ ama ovulasyon yapcam koyuysa atarim seninde adetin olmamasida iyi belki gec dollenme

Bence adet gecikmesini bekleyin zaten 1 defa ilişki olmuş ki denk gelmemiş bile olabilir bu üzülecek bir durumda değil bence sonuçta özellikle çalışıp beklenilen bir ay değil testlerde boşa harcanmaz hem

Canim daha var beklenen adete o yuzden erkenden yapmak istemiyorum 1 tane gebelik testim var cunku ve artik yoruldum olmayan cizgilere varmis gibi bakmaya........ ama ovulasyon yapcam koyuysa atarim seninde adetin olmamasida iyi belki gec dollenme
İnşallah canım benim beklemek de fayda var

Bence adet gecikmesini bekleyin zaten 1 defa ilişki olmuş ki denk gelmemiş bile olabilir bu üzülecek bir durumda değil bence sonuçta özellikle çalışıp beklenilen bir ay değil testlerde boşa harcanmaz hem
Valahi naslsa her ay uzuluyoruz ins tutmustur insallahhhh en cok istedigim sey bu suan

Sabah ki idrarla degil ikindi vakti yapin 4 5 gibi en iyisi o olur ... Allah verdikten sonra bi seferdede olur sonucta zaten 10 kerede olsa 1 i tutuyo insallah nasip olurrrr
Gebelik testlerinde genelde ilk idrar olması gerekiyor diye biliyordum ben ama.
Aynen öyle canım nasip olduktan sonra bir ilişki bile yetiyor dizilerde tek ilişkiyle hamile kalıyorlar ya bazen diyorum bizde niye böyle birşey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…