- 19 Ekim 2019
- 496
- 146
- 23
Ahhh dostum rabbim bekleyenlere sabir versin bende ayni bir yili gecti özlemle bekliyorum....Aynen öyle ama umutlanamiyorum artık 2 buçuk yıl oldu hüsranla sonuçlanıyor hep o yüzden hayırlısı bakalım beklicem.
Aynen öyle canım benim inşallah çok sağolHiç belli olmaz rabbim bir anda verir inanamazsınız bile nasıl oldu diye ❤❤
Ya ben buraya resim ekleyemiyorum malesed beceremiomGebelik testi mi canım öyleyse çok iyi ya buraya da atabilir misin?
Allah'ım bize ve tüm isteyenlere sabır versin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahAhhh dostum rabbim bekleyenlere sabir versin bende ayni bir yili gecti özlemle bekliyorum....
İkinci çizgi ya aynı ya daha çok koyu cıkıyor yumurtlama esnasında hamileliktede öyle ben garantici bir insan olduğumdan önce kan testi ile kesinleştirip sonra yaptım iki testide yani günüm gelene kadar kendime yemin ettim hatta yapmicam diye insan bekledikçe psikolojisi bozuluyor cunkuBenimde adetime 6 7 gun var bugun bi yapayim dedim cunku yuzum acayip sivilcelendi 2.cizgi koyu cikti ayni koyulukta degil ama baya yakin cikti acaba dedim
Çok iyi ya peki gebelik testi yaptın mı eğer varsa sabah sende yapYa ben buraya resim ekleyemiyorum malesed beceremiomovulasyon testi ama senin attigindan baya koyu benimki pikin ertesi gunku hali gibi
Benimde elimde gebelik var ama beklicem yarinda ovulasyon yapcam yine oyle cikarsa olabilir cunku benim yumurtlamam adetim hep duzenlidir ama bende test yapmaktan cok yoruldum gerci 1kez oldu tek sferde tutarmi bilemedjm .dusuk ihtimal ama yumurtlama cizgisi oldu ertesi gun aksamdi yani denk gelmis olabilirdeİkinci çizgi ya aynı ya daha çok koyu cıkıyor yumurtlama esnasında hamileliktede öyle ben garantici bir insan olduğumdan önce kan testi ile kesinleştirip sonra yaptım iki testide yani günüm gelene kadar kendime yemin ettim hatta yapmicam diye insan bekledikçe psikolojisi bozuluyor cunku
Anladım canım bende biliyorum iyi olduğunu ama ben beceremedim galibaLH hormonu her zaman olduğu için ovülasyon testinde mutlaka çıkar silik olarak resimdeki çizgi bu sebeple. Ancak yumurtlama vakti koyulaşır. Laboquıck testlerini ben de kullanıyorum gayet iyi
Canim daha var beklenen adete o yuzden erkenden yapmak istemiyorum 1 tane gebelik testim var cunku ve artik yoruldum olmayan cizgilere varmis gibi bakmaya........ ama ovulasyon yapcam koyuysa atarim seninde adetin olmamasida iyi belki gec dollenmeÇok iyi ya peki gebelik testi yaptın mı eğer varsa sabah sende yap
Bence adet gecikmesini bekleyin zaten 1 defa ilişki olmuş ki denk gelmemiş bile olabilir bu üzülecek bir durumda değil bence sonuçta özellikle çalışıp beklenilen bir ay değil testlerde boşa harcanmaz hemBenimde elimde gebelik var ama beklicem yarinda ovulasyon yapcam yine oyle cikarsa olabilir cunku benim yumurtlamam adetim hep duzenlidir ama bende test yapmaktan cok yoruldum gerci 1kez oldu tek sferde tutarmi bilemedjm .dusuk ihtimal ama yumurtlama cizgisi oldu ertesi gun aksamdi yani denk gelmis olabilirde
İnşallah canım benim beklemek de fayda varCanim daha var beklenen adete o yuzden erkenden yapmak istemiyorum 1 tane gebelik testim var cunku ve artik yoruldum olmayan cizgilere varmis gibi bakmaya........ ama ovulasyon yapcam koyuysa atarim seninde adetin olmamasida iyi belki gec dollenme
Aynen canım haklısınBence adet gecikmesini bekleyin zaten 1 defa ilişki olmuş ki denk gelmemiş bile olabilir bu üzülecek bir durumda değil bence sonuçta özellikle çalışıp beklenilen bir ay değil testlerde boşa harcanmaz hem
Valahi naslsa her ay uzuluyoruzBence adet gecikmesini bekleyin zaten 1 defa ilişki olmuş ki denk gelmemiş bile olabilir bu üzülecek bir durumda değil bence sonuçta özellikle çalışıp beklenilen bir ay değil testlerde boşa harcanmaz hem
Sende yarin bidaha yap idrari tutup bence daha dogru bir sonuç olurİnşallah canım benim beklemek de fayda var
Tamam canım sabah ilk işim o olacak inşallah.Sende yarin bidaha yap idrari tutup bence daha dogru bir sonuç olur
Sabah ki idrarla degil ikindi vakti yapin 4 5 gibi en iyisi o olur ... Allah verdikten sonra bi seferdede olur sonucta zaten 10 kerede olsa 1 i tutuyo insallah nasip olurrrrTamam canım sabah ilk işim o olacak inşallah.
Amin canım İnşAllah ikinizinde tutmuştur ❤❤Valahi naslsa her ay uzuluyoruzins tutmustur insallahhhh en cok istedigim sey bu suan ❤
Gebelik testlerinde genelde ilk idrar olması gerekiyor diye biliyordum ben ama.Sabah ki idrarla degil ikindi vakti yapin 4 5 gibi en iyisi o olur ... Allah verdikten sonra bi seferdede olur sonucta zaten 10 kerede olsa 1 i tutuyo insallah nasip olurrrr
Ben laboquik kullanıyorum. Aslında gebelik testi için sağlık ocağına gittiğimde onların bu testi kullandığını gördüm o yüzden onu aldımPredıctor early nasıl duydunuzmu herkes neden lamborcouık kullanıyor daha mı guvenılır
İnşallah canım benimAmin canım İnşAllah ikinizinde tutmuştur ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?