İkiside negatif canmSelam kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Adetime 2 gün kaldı az önce hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testi ise pozitif tekrardan mi yumurta çatlıyor acaba anlamadım. Gebeliğe dair umudum yok ama akşam namazını kılarken namazın başında midem bulandı istifra edecektim bende şüphelenip her iki testi yaptım.Eki Görüntüle 2623948
Gebe olma ihtimalim var mıdır ki yine de yapayim sabah sağol canım yorumun içinYumurtlama da yok canım gördüm sabahbilk idrarla yap gebeliği
Gebe olma ihtimalim var mıdır ki yine de yapayim sabah sağol canım yorumun için
İnnovita canım testleri de yeni aldım internetten önümüzde ki ay ovulasyon takibi yapmak içinBu testin markası ne
Normalde 26 günde bir adet olurum 28.gundeyim şuan düzensizliğim pek yoktur ama geçen ay 1 ay boyunca kanamam oldu korona dan dolayı hastaneye de gidemedim.Adetin geçikti mi
Normalde 26 günde bir adet olurum 28.gundeyim şuan düzensizliğim pek yoktur ama geçen ay 1 ay boyunca kanamam oldu korona dan dolayı hastaneye de gidemedim.
Ben geçen yıl 40 tane almıştım laboquik. Ama iki çizginin de koyu olduğunu hic göremedim o testteTamam canım teşekkürler Allah razı olsun bnde bunlardan değilde oviquacik diye bı seydi o testen aldık bnde
Tamam canım sağolasınYarın sabah ilk idrar la yap kuzum bakalım ovulasyon testi aynı saatte yapcan hergun adetin bitti ilk günden başlayıp yapmadan 3 saat önce sıvı alma öyle yap bakalım
Sağol Canımİkiside negatif canm
Ben geçen yıl 40 tane almıştım laboquik. Ama iki çizginin de koyu olduğunu hic göremedim o testte
Herkeste aynı olmuyor canım bu sitede hemen hemen herkesin kullandığı marka olduğu için almıştım. Bende tam işe yaramadı ama genel olarak grup üyeleri memnunCiddi misin ben o zaman 100 tanesini boşuna almış mi oldum
Predıctor early nasıl duydunuzmu herkes neden lamborcouık kullanıyor daha mı guvenılırHerkeste aynı olmuyor canım bu sitede hemen hemen herkesin kullandığı marka olduğu için almıştım. Bende tam işe yaramadı ama genel olarak grup üyeleri memnun
Fiyatı uygun ya birazda ondan sanırım predictor biraz daha pahalı diye biliyorumPredıctor early nasıl duydunuzmu herkes neden lamborcouık kullanıyor daha mı guvenılır
Evet aynen pahalı bende bugün sipariş verdım sörf daha oyudur belkı diyeFiyatı uygun ya birazda ondan sanırım predictor biraz daha pahalı diye biliyorum
Yok canim.malesefSelam kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Adetime 2 gün kaldı az önce hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testi ise pozitif tekrardan mi yumurta çatlıyor acaba anlamadım. Gebeliğe dair umudum yok ama akşam namazını kılarken namazın başında midem bulandı istifra edecektim bende şüphelenip her iki testi yaptım.Eki Görüntüle 2623948
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?