Bende iki yıl boyunca laboquik kullandım şimdi bu markayı aldım laboquik gibi birşey bekliyordum şaşırdım çöp gibi birşey geldi resimde ki gibiBen laboquik kullanıyorum. Aslında gebelik testi için sağlık ocağına gittiğimde onların bu testi kullandığını gördüm o yüzden onu aldım
Keşke bende onu alsaydım ya bir sürü para verdım predıctore inş iyidirBen laboquik kullanıyorum. Aslında gebelik testi için sağlık ocağına gittiğimde onların bu testi kullandığını gördüm o yüzden onu aldım
Şimdilik iyi gibi bu ay yumurta takibi yapmak için aldım deneyip göreceğim canımKeşke bende onu alsaydım ya bir sürü para verdım predıctore inş iyidir
Olsun üzülmeyin. RABBİM dileyen isteyen herkesin bedenini yeşillendirsin. Kucağını doldursun. Bi yerden sonra ya NASİP demeyi öğreniyoruz.Keşke bende onu alsaydım ya bir sürü para verdım predıctore inş iyidir
Onları bende gördüm sitede onlardan da baya kullanan varBende iki yıl boyunca laboquik kullandım şimdi bu markayı aldım laboquik gibi birşey bekliyordum şaşırdım çöp gibi birşey geldi resimde ki gibi
DoğrudurOnları bende gördüm sitede onlardan da baya kullanan var
Ben çok gördüm pozitif onda sıkıntı yok markada yani :)Ciddi misin ben o zaman 100 tanesini boşuna almış mi oldum
Canım hamileyken o 2. Çizgi pik görünüyorSelam kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Adetime 2 gün kaldı az önce hem gebelik hem ovulasyon testi yaptım gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testi ise pozitif tekrardan mi yumurta çatlıyor acaba anlamadım. Gebeliğe dair umudum yok ama akşam namazını kılarken namazın başında midem bulandı istifra edecektim bende şüphelenip her iki testi yaptım.Eki Görüntüle 2623948
Hayır canım bak bunun gibi
Hayır canım bak bunun gibi
Yumurtlama günü ne zamandıBugün regli günü yinede böyle çıkar mı acaba
Yumurtlama günü ne zamandı
Belki yumurtlama olmamıştır her ay yakalanamıyor çünkü ben şubatta yakalayamadım hiç pik olmadı martta yakaladım8 nisan daha koyu çıktı baya hafif hafif renk solar gini 10 nisandan buyanada böyle benim
Yaptinmi canimTamam canım sabah ilk işim o olacak inşallah.
Yaptım canım negatif maalesef adetim de gelmedi hâlâ ama tüm adet belirtilerini yaşıyorum olucam sanırım.Yaptinmi canim
Hayirlisi olsun canim ins ...Yaptım canım negatif maalesef adetim de gelmedi hâlâ ama tüm adet belirtilerini yaşıyorum olucam sanırım.
Sağol canım sen bekliyorsun demi ne zaman yapacaksın testHayirlisi olsun canim ins ...
Ben yeni gordum canim malesef adet olmuştum bu ay bekliyoruz umutla hahahhaha her ay ki gubiSağol canım sen bekliyorsun demi ne zaman yapacaksın test
Benimde gecikti ovulasyon testi yaptım böyle çıktı yorumlarmısınızHayır canım bak bunun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?