Ovulasyon testi pozitif hamile miyim?

asyakarabey

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
169
31
13
25
Merhaba bata 3 gün var üstteki dün sabah ki yumurtlama testi alttaki de bugün yaptığım gebelik testi hayalet çizgi mi var bn mi görmek istiyorum anlayamadım normal de adet ağrım çoktan başlardı göğüs hassasiyeti de yok kasıklarımda hafif batma ve karıncalanma oluyor hafif de ara ara giren bel ağrısı yardımcı olabilir misiniz lütfen🙏🙏💓

Eklentiler

• IMG_20250512_104524.webp
    IMG_20250512_104524.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20250512_104513.webp
    IMG_20250512_104513.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba bata 3 gün var üstteki dün sabah ki yumurtlama testi alttaki de bugün yaptığım gebelik testi hayalet çizgi mi var bn mi görmek istiyorum anlayamadım normal de adet ağrım çoktan başlardı göğüs hassasiyeti de yok kasıklarımda hafif batma ve karıncalanma oluyor hafif de ara ara giren bel ağrısı yardımcı olabilir misiniz lütfen🙏🙏💓
Evet canım olabilir devam et testlere çatlama olalı kaç gün oldu

Çarşamba günü birden grip oldum cuma kalktığımda geçmişti 3 gündür de sırtım ve başım sürekli ağrıyor belirti mi bn mi kendim öyle hissediyorum algılayamıyorum artık psikolojik belirti mi kabul ediyorum kendime birşeyleri kurup duruyorum umarım bebeğim benimledir 🥺

Bu 2 kez çatlama gördüm ilki 16 gün önce ikincisi 8 gün önce
İki kere mi yumurtla gördün bu ay.

İlk gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim. Sonra gebelik testim silikti. Hamilesin. Senin testte Silik. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın 😍🤗

İlk gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim. Sonra gebelik testim silikti. Hamilesin. Senin testte Silik. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın 😍🤗
Gerçekten mi😊 benim de sizin gibi olur da inşallah hamileyimdir daha önce de çok kez gebelik testi yaptım hiç böyle olmamıştı inşallah bebeğim benimledir çok teşekkür ederim 🥰🥰😇

İnşallah benimde öyledir evde ovülasyon testi yaptım cuma günü çift çizgi az önce yaptım yine çift çizgi çıktı. Yumurtalama günlerimi değerlendirmiştik eşimle Aralıkta bi kimyasal yaşadım test yapmaya korkar oldum ne çıkıcak diye burda bazıları ovülasyonla öğrendim deyince cesaretlendim yaptım inşallah benimde gebelik vardır çok istiyorum 🥰

İnşallah benimde öyledir evde ovülasyon testi yaptım cuma günü çift çizgi az önce yaptım yine çift çizgi çıktı. Yumurtalama günlerimi değerlendirmiştik eşimle Aralıkta bi kimyasal yaşadım test yapmaya korkar oldum ne çıkıcak diye burda bazıları ovülasyonla öğrendim deyince cesaretlendim yaptım inşallah benimde gebelik vardır çok istiyorum 🥰
Batın geçtiyse gebelik testi yaparsan çıkar canım 😊

Merhaba sonucunuz ne acaba. Benim de kaç üç gündür ovulasyon testim pik bayağı. Meme uçlarım çok ağrıyor gebelik yaptım negatif ama belirtiler var sizde durum ne oldu

reglime 4 gün var fakat ovülasyon pike yakın hamilelik olabilir mi sizce

Eklentiler

• 0330CDAB-B1A6-413B-BA95-74ECAA3D114F.webp
    0330CDAB-B1A6-413B-BA95-74ECAA3D114F.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 8698006A-A942-48E9-AEA5-CEC5DF84FD90.webp
    8698006A-A942-48E9-AEA5-CEC5DF84FD90.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 19
reglime 4 gün var fakat ovülasyon pike yakın hamilelik olabilir mi sizce
Benimkiler hep pik çıkıyordu regl günü dahil hep pikti. Gebelik testlerim hep silik çıkıyordu. Gecikmenin 5. Günü ve 11. Günü kan verdim maalesef negatif. Doktor kontrolüne de gittim rahim kalınlığı 11 mm hiçbir problem gözükmüyor istersen söktürücü verebilirm dedi bugün 14. Günüm hala adet olmadım. Reglin geçerse kan ver direk. Belirtin var mı

Benimkiler hep pik çıkıyordu regl günü dahil hep pikti. Gebelik testlerim hep silik çıkıyordu. Gecikmenin 5. Günü ve 11. Günü kan verdim maalesef negatif. Doktor kontrolüne de gittim rahim kalınlığı 11 mm hiçbir problem gözükmüyor istersen söktürücü verebilirm dedi bugün 14. Günüm hala adet olmadım. Reglin geçerse kan ver direk. Belirtin var mı
Göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var fakat bunlar regl belirtileri aynı zamanda

Back
X