- 25 Ekim 2024
- 259
- 160
- 18
Hayırlı olsun canımSonucum 409 çıktı kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımSonucum 409 çıktı kızlar![]()
Rabbım sağlıklı ve kolay bir şekilde süreci tamamlamanızı nasip etsinTabiki canım Allahım sanada nasip etsin inşallah bu ay benimde çok yeni daha kese göremedim 4 deda deger takibi yaptım 2 kat arttı hep doktorum iki hafta sonra gel dedi şuan beklemedeyim inşallah kese görürüz sonra da kalp atışı bende çok korkuyorum çünkü 5 gebelik kaybım oldu daha önce inşallah bu kez sağlıkla ilerlerAllahım sanada sağlıkla nasip etsin inşallah
Maşallah Bana da dua edersen çok mutlu olurum. Sağlıkla kolaylıkla büyütmek nasip olsunSonucum 409 çıktı kızlar![]()
Amin canım benim inşallah sağ Salim kavuşuruz yavrularımızaMasallah hayirli olsun canimsaglikla ilerler kucagina alirsin insallah
Yaaa umarım en yakın zamanda oğlunuza bir kardeş gelirHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsininşallah bende bir gün gebelik haberimi verebilirim burdan dua edin oğluşum kardeş istiyor çok ama 4 yıldır olmuyor
Ay birde sonucunuz çok iyi çıkmış regle 2 gün kalmış olmasına rağmenacaba ikiz olabilir mi ben gebe olduğumu 4 gün gecikmeyle öğrenmiştim ona rağmen sonucum 180 lerdeydi
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım![]()
Canım benim yumurtlamadan iki üç gün sonra göğüs uçlarımda yanma oldu sanki tahriş olmuşlar gibi yanıyordu ah vah ediyordum o derece şiddetliydi onun dışında sadece bir gün rahmim aşağı doğru çekiliyormuş gibi bir his oldu ve bugün sadece sağ kasığımda hafif sızlama gibi bir ağrı varBelirtileriniz varmıydı buarada
Ben ovulasyon testiyle gebelik elde edemedim malesef o beni daha çok strese soktu gün aşırı ilişki oluyordu yumurtlama olduğunu anladığım gün ilişki oldu ve sonrasında gün aşırı ilişkiye devam ettik. Farklı olarak bu ay inositol kullandım çünkü yumurtalarımda tembellik var bundan önce iki kez çatlatma tedavisi denemiştim sonuç alamadık inositolün de faydası olduğunu düşünüyorum. Bir kutu daha bitmeden hamile kaldığımı öğrendim bence şans verilebilircidooss Ovülasyon testi ile kaçıncı denemede hamile kaldınız acaba benim bi kürtajım var aralık ayında ondan beri ovülasyonla değerlendiriyoruz tutmuyor acaba bir sorun mu oldu kürtajdan dolayı
tabiki hep dualarımda olacaksınız biz birde şunu yaptık 41 adet hurmaya 41 farklı kişi Meryem suresi okudu ve ben her gün bir tane dua ederek yedimMaşallah Bana da dua edersen çok mutlu olurum. Sağlıkla kolaylıkla büyütmek nasip olsun![]()
Ay boyunca gün aşırı mı denediniz o zaman evet ben de geçen ay kullanmaya başladım inşallah faydasını görürümBen ovulasyon testiyle gebelik elde edemedim malesef o beni daha çok strese soktu gün aşırı ilişki oluyordu yumurtlama olduğunu anladığım gün ilişki oldu ve sonrasında gün aşırı ilişkiye devam ettik. Farklı olarak bu ay inositol kullandım çünkü yumurtalarımda tembellik var bundan önce iki kez çatlatma tedavisi denemiştim sonuç alamadık inositolün de faydası olduğunu düşünüyorum. Bir kutu daha bitmeden hamile kaldığımı öğrendim bence şans verilebilir
Evet ay boyunca gün aşırı birliktelik oldu. İnşallah en yakın zamanda faydasını görürsünüz.Ay boyunca gün aşırı mı denediniz o zaman evet ben de geçen ay kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüm
İnşallahEvet ay boyunca gün aşırı birliktelik oldu. İnşallah en yakın zamanda faydasını görürsünüz.
Pcos mu var sizde deİnşallah![]()
Yaa maşallah tembellik bende de var artık o kadar umutsuzluğa düştüm ki anlatamamBen ovulasyon testiyle gebelik elde edemedim malesef o beni daha çok strese soktu gün aşırı ilişki oluyordu yumurtlama olduğunu anladığım gün ilişki oldu ve sonrasında gün aşırı ilişkiye devam ettik. Farklı olarak bu ay inositol kullandım çünkü yumurtalarımda tembellik var bundan önce iki kez çatlatma tedavisi denemiştim sonuç alamadık inositolün de faydası olduğunu düşünüyorum. Bir kutu daha bitmeden hamile kaldığımı öğrendim bence şans verilebilir
Hayır yok insülin direncim var sadece. Yumurta kalitesi için takviye kullanıyorum içinde inositol varPcos mu var sizde de
Yumurta kalitesi için adetin 3 veya 4 gününden itibaren 10 günlük bir çörekotu bal tarçın kürü tavsiye ediyorum şiddetleHayır yok insülin direncim var sadece. Yumurta kalitesi için takviye kullanıyorum içinde inositol var
Bende öyleydim hiç umudum yoktu bişeyler deniyordum ama ben elimden geleni yapayım içim rahat olsun diye yapıyordum ne yapıyorsam. Ve dediğim gibi bizde çift taraflı problem vardı eşiminde spermlerinde sıkıntı çıkmıştı ona rağmen oldu umutsuz olmamak gerekiyormuş her şeyin bir vakti var. Tembellik varsa inositol kullanabilirsiniz aslında birde yediklerinize özen göstermelisiniz çok fazla abur cubur tüketmemeniz gerekiyorYaa maşallah tembellik bende de var artık o kadar umutsuzluğa düştüm ki anlatamam
Onun kist yaptığını da duydum ama bilemiyorum kür tarzı şeyleri çok kullanmak istemiyorum herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyor benceYumurta kalitesi için adetin 3 veya 4 gününden itibaren 10 günlük bir çörekotu bal tarçın kürü tavsiye ediyorum şiddetle