• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi regle 2 gün kala pik

cidooss cidooss Ovülasyon testi ile kaçıncı denemede hamile kaldınız acaba benim bi kürtajım var aralık ayında ondan beri ovülasyonla değerlendiriyoruz tutmuyor acaba bir sorun mu oldu kürtajdan dolayı

Tabiki canım Allahım sanada nasip etsin inşallah bu ay benimde çok yeni daha kese göremedim 4 deda deger takibi yaptım 2 kat arttı hep doktorum iki hafta sonra gel dedi şuan beklemedeyim inşallah kese görürüz sonra da kalp atışı bende çok korkuyorum çünkü 5 gebelik kaybım oldu daha önce inşallah bu kez sağlıkla ilerler 🙏🏻 Allahım sanada sağlıkla nasip etsin inşallah
Rabbım sağlıklı ve kolay bir şekilde süreci tamamlamanızı nasip etsin 🤲🏻

Belirtileriniz varmıydı buarada
Canım benim yumurtlamadan iki üç gün sonra göğüs uçlarımda yanma oldu sanki tahriş olmuşlar gibi yanıyordu ah vah ediyordum o derece şiddetliydi onun dışında sadece bir gün rahmim aşağı doğru çekiliyormuş gibi bir his oldu ve bugün sadece sağ kasığımda hafif sızlama gibi bir ağrı var

cidooss cidooss Ovülasyon testi ile kaçıncı denemede hamile kaldınız acaba benim bi kürtajım var aralık ayında ondan beri ovülasyonla değerlendiriyoruz tutmuyor acaba bir sorun mu oldu kürtajdan dolayı
Ben ovulasyon testiyle gebelik elde edemedim malesef o beni daha çok strese soktu gün aşırı ilişki oluyordu yumurtlama olduğunu anladığım gün ilişki oldu ve sonrasında gün aşırı ilişkiye devam ettik. Farklı olarak bu ay inositol kullandım çünkü yumurtalarımda tembellik var bundan önce iki kez çatlatma tedavisi denemiştim sonuç alamadık inositolün de faydası olduğunu düşünüyorum. Bir kutu daha bitmeden hamile kaldığımı öğrendim bence şans verilebilir

Maşallah Bana da dua edersen çok mutlu olurum. Sağlıkla kolaylıkla büyütmek nasip olsun🥰🤲🏻
tabiki hep dualarımda olacaksınız biz birde şunu yaptık 41 adet hurmaya 41 farklı kişi Meryem suresi okudu ve ben her gün bir tane dua ederek yedim

Ben ovulasyon testiyle gebelik elde edemedim malesef o beni daha çok strese soktu gün aşırı ilişki oluyordu yumurtlama olduğunu anladığım gün ilişki oldu ve sonrasında gün aşırı ilişkiye devam ettik. Farklı olarak bu ay inositol kullandım çünkü yumurtalarımda tembellik var bundan önce iki kez çatlatma tedavisi denemiştim sonuç alamadık inositolün de faydası olduğunu düşünüyorum. Bir kutu daha bitmeden hamile kaldığımı öğrendim bence şans verilebilir
Ay boyunca gün aşırı mı denediniz o zaman evet ben de geçen ay kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüm

Yaa maşallah tembellik bende de var artık o kadar umutsuzluğa düştüm ki anlatamam

Yaa maşallah tembellik bende de var artık o kadar umutsuzluğa düştüm ki anlatamam
Bende öyleydim hiç umudum yoktu bişeyler deniyordum ama ben elimden geleni yapayım içim rahat olsun diye yapıyordum ne yapıyorsam. Ve dediğim gibi bizde çift taraflı problem vardı eşiminde spermlerinde sıkıntı çıkmıştı ona rağmen oldu umutsuz olmamak gerekiyormuş her şeyin bir vakti var. Tembellik varsa inositol kullanabilirsiniz aslında birde yediklerinize özen göstermelisiniz çok fazla abur cubur tüketmemeniz gerekiyor

Yumurta kalitesi için adetin 3 veya 4 gününden itibaren 10 günlük bir çörekotu bal tarçın kürü tavsiye ediyorum şiddetle
Onun kist yaptığını da duydum ama bilemiyorum kür tarzı şeyleri çok kullanmak istemiyorum herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyor bence

Back
X