• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi regle 2 gün kala pik

Bende öyleydim hiç umudum yoktu bişeyler deniyordum ama ben elimden geleni yapayım içim rahat olsun diye yapıyordum ne yapıyorsam. Ve dediğim gibi bizde çift taraflı problem vardı eşiminde spermlerinde sıkıntı çıkmıştı ona rağmen oldu umutsuz olmamak gerekiyormuş her şeyin bir vakti var. Tembellik varsa inositol kullanabilirsiniz aslında birde yediklerinize özen göstermelisiniz çok fazla abur cubur tüketmemeniz gerekiyor
Abur cuburu azalttım şuan sizde adet düzensizliği var mıydı acaba tembellik olunca genelde oluyor bide inositolu kendiniz mi kullandınız doktor mu yazdi

Aynen rahim filmi de çok önemli eşinizde bir problem yok değil mi
Hayır yok benim aralık ayındaki kürtaj sonrası kasık ağrılarım devam etti hep yorulunca ara ara yokluyor rahim filmi çekileceğim doktor gerek yok diyor vajinal usg temiz diye ama ben rahat etmiyorum

Abur cuburu azalttım şuan sizde adet düzensizliği var mıydı acaba tembellik olunca genelde oluyor bide inositolu kendiniz mi kullandınız doktor mu yazdi
Adet düzensizliğim yoktu sadece geçtiğimiz ay 4-5 gün günüm geçmişti ama test bile yapmamıştım. İnositolü açıkçası doktor tavsiyesiyle almadım kadın doğum uzmanı yanında sekreter olan arkadaşım önerdi bunu kullan bir iki aya hamile kalırsın demişti aylar önce ama ben almamıştım sonra aklıma geldi araştırdım baktım bir zararı yok alıp kullandım

Hayır yok benim aralık ayındaki kürtaj sonrası kasık ağrılarım devam etti hep yorulunca ara ara yokluyor rahim filmi çekileceğim doktor gerek yok diyor vajinal usg temiz diye ama ben rahat etmiyorum
Çok bilgim yok vajinal ultrasonla tüpler tıkanık mı değil mi göremez diye biliyorum. Ama şöyle bişey var daha önce hamilelik olmuş hamile kalabiliyorsanız zaten tüpleriniz tıkanık değildir

Çok bilgim yok vajinal ultrasonla tüpler tıkanık mı değil mi göremez diye biliyorum. Ama şöyle bişey var daha önce hamilelik olmuş hamile kalabiliyorsanız zaten tüpleriniz tıkanık değildir
bilmiyorum 6 ay oldu kürtaj olalı her ay ovülasyon testi ile tam günleri değerlendiriyoruz olmuyor anlamadım bana dua edin 😔🌸

bilmiyorum 6 ay oldu kürtaj olalı her ay ovülasyon testi ile tam günleri değerlendiriyoruz olmuyor anlamadım bana dua edin 😔🌸
Size bir şey dicem ben bana böyle söyleyenlere çok sinir oluyordum ama gerçekten kafanızdan sildiğinizde oluyor. İsteyen herkes dualarımda inşallah en kısa zamanda bu güzel haberi bizlerle paylaşırsınız 🫶🏻🙏🏻

Nasıl kullandınız bize de söyler misiniz, kullanırken neye dikkat ettiniz. Hayırlı olsun inşallah size
Kutunun içerisinde 30 şase var günde bir şase içiyorsunuz. Ben yatmadan önce içtim hep 200 ml suyun içine karıştırılıp içiliyor tadı da çok güzeldi ananas suyu gibi hiç zorlanmadım açıkçası

Kutunun içerisinde 30 şase var günde bir şase içiyorsunuz. Ben yatmadan önce içtim hep 200 ml suyun içine karıştırılıp içiliyor tadı da çok güzeldi ananas suyu gibi hiç zorlanmadım açıkçası
Tamam inşallah bende de hafif pcos var ben de deneyeyim

Kullanımı nasıl olmalı yazabilir misiniz size zahmet ben de denemek isterim
Bir yemek kaşığı çörek otu ( bazıları Blenderden geçiriyor bazıları geçirmiyor direk tohum halı ile yutuyor veya çiğniyor.))
Bir yemek kaşığı bal
Bir tatlı kaşığı tarçın

Bu malzemeleri küçük bir kasede karıştırıyorsunuz iyice. Sabah akşam aç karna tüketiyorsunuz. Adetin üçüncü günü yapmaya başlayabilirsiniz. 10 gün boyunca uygulayın. Bittikçe yaparsiniz

Adet düzensizliğim yoktu sadece geçtiğimiz ay 4-5 gün günüm geçmişti ama test bile yapmamıştım. İnositolü açıkçası doktor tavsiyesiyle almadım kadın doğum uzmanı yanında sekreter olan arkadaşım önerdi bunu kullan bir iki aya hamile kalırsın demişti aylar önce ama ben almamıştım sonra aklıma geldi araştırdım baktım bir zararı yok alıp kullandım
Bende çok düzensizlik var tembellik olduğu için hangi marka kullanıyorsunuz bide ne kadar acaba

Back
X