- 12 Nisan 2024
- 663
- 446
- 23
İnsülin direnci de hamile kalmaya engel olabilir. Aslında biraz diyet yapmak bile yumurtaları çalıştırıyor.Hayır yok insülin direncim var sadece. Yumurta kalitesi için takviye kullanıyorum içinde inositol var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsülin direnci de hamile kalmaya engel olabilir. Aslında biraz diyet yapmak bile yumurtaları çalıştırıyor.Hayır yok insülin direncim var sadece. Yumurta kalitesi için takviye kullanıyorum içinde inositol var
Evet adetim bitsin pilatese ve diyete başlayacağım inositol de kullanarak. Rahim filmi de çekileceğim inşallahİnsülin direnci de hamile kalmaya engel olabilir. Aslında biraz diyet yapmak bile yumurtaları çalıştırıyor.
Abur cuburu azalttım şuan sizde adet düzensizliği var mıydı acaba tembellik olunca genelde oluyor bide inositolu kendiniz mi kullandınız doktor mu yazdiBende öyleydim hiç umudum yoktu bişeyler deniyordum ama ben elimden geleni yapayım içim rahat olsun diye yapıyordum ne yapıyorsam. Ve dediğim gibi bizde çift taraflı problem vardı eşiminde spermlerinde sıkıntı çıkmıştı ona rağmen oldu umutsuz olmamak gerekiyormuş her şeyin bir vakti var. Tembellik varsa inositol kullanabilirsiniz aslında birde yediklerinize özen göstermelisiniz çok fazla abur cubur tüketmemeniz gerekiyor
Ben hiç duymadım. Ama tabiki siz daha iyi bilirsinizOnun kist yaptığını da duydum ama bilemiyorum kür tarzı şeyleri çok kullanmak istemiyorum herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyor bence
Aynen rahim filmi de çok önemli eşinizde bir problem yok değil miEvet adetim bitsin pilatese ve diyete başlayacağım inositol de kullanarak. Rahim filmi de çekileceğim inşallah
Hayır yok benim aralık ayındaki kürtaj sonrası kasık ağrılarım devam etti hep yorulunca ara ara yokluyor rahim filmi çekileceğim doktor gerek yok diyor vajinal usg temiz diye ama ben rahat etmiyorumAynen rahim filmi de çok önemli eşinizde bir problem yok değil mi
Teşekkür ederimBe
Ben hiç duymadım. Ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz![]()
Adet düzensizliğim yoktu sadece geçtiğimiz ay 4-5 gün günüm geçmişti ama test bile yapmamıştım. İnositolü açıkçası doktor tavsiyesiyle almadım kadın doğum uzmanı yanında sekreter olan arkadaşım önerdi bunu kullan bir iki aya hamile kalırsın demişti aylar önce ama ben almamıştım sonra aklıma geldi araştırdım baktım bir zararı yok alıp kullandımAbur cuburu azalttım şuan sizde adet düzensizliği var mıydı acaba tembellik olunca genelde oluyor bide inositolu kendiniz mi kullandınız doktor mu yazdi
Çok bilgim yok vajinal ultrasonla tüpler tıkanık mı değil mi göremez diye biliyorum. Ama şöyle bişey var daha önce hamilelik olmuş hamile kalabiliyorsanız zaten tüpleriniz tıkanık değildirHayır yok benim aralık ayındaki kürtaj sonrası kasık ağrılarım devam etti hep yorulunca ara ara yokluyor rahim filmi çekileceğim doktor gerek yok diyor vajinal usg temiz diye ama ben rahat etmiyorum
bilmiyorum 6 ay oldu kürtaj olalı her ay ovülasyon testi ile tam günleri değerlendiriyoruz olmuyor anlamadım bana dua edinÇok bilgim yok vajinal ultrasonla tüpler tıkanık mı değil mi göremez diye biliyorum. Ama şöyle bişey var daha önce hamilelik olmuş hamile kalabiliyorsanız zaten tüpleriniz tıkanık değildir
Nasıl kullandınız bize de söyler misiniz, kullanırken neye dikkat ettiniz. Hayırlı olsun inşallah sizeAma ben inositolün de çok faydası olduğunu düşünüyorum daha bir kutu bitmeden hamile olduğumu öğrendim
Size bir şey dicem ben bana böyle söyleyenlere çok sinir oluyordum ama gerçekten kafanızdan sildiğinizde oluyor. İsteyen herkes dualarımda inşallah en kısa zamanda bu güzel haberi bizlerle paylaşırsınızbilmiyorum 6 ay oldu kürtaj olalı her ay ovülasyon testi ile tam günleri değerlendiriyoruz olmuyor anlamadım bana dua edin![]()
Kutunun içerisinde 30 şase var günde bir şase içiyorsunuz. Ben yatmadan önce içtim hep 200 ml suyun içine karıştırılıp içiliyor tadı da çok güzeldi ananas suyu gibi hiç zorlanmadım açıkçasıNasıl kullandınız bize de söyler misiniz, kullanırken neye dikkat ettiniz. Hayırlı olsun inşallah size
Tamam inşallah bende de hafif pcos var ben de deneyeyimKutunun içerisinde 30 şase var günde bir şase içiyorsunuz. Ben yatmadan önce içtim hep 200 ml suyun içine karıştırılıp içiliyor tadı da çok güzeldi ananas suyu gibi hiç zorlanmadım açıkçası
Hadi inşallah güzel haberler gelir sizdendeTamam inşallah bende de hafif pcos var ben de deneyeyim
Allah razı olsun teşekkür ederimHadi inşallah güzel haberler gelir sizdende![]()
Kullanımı nasıl olmalı yazabilir misiniz size zahmet ben de denemek isterimYumurta kalitesi için adetin 3 veya 4 gününden itibaren 10 günlük bir çörekotu bal tarçın kürü tavsiye ediyorum şiddetle
Bir yemek kaşığı çörek otu ( bazıları Blenderden geçiriyor bazıları geçirmiyor direk tohum halı ile yutuyor veya çiğniyor.))Kullanımı nasıl olmalı yazabilir misiniz size zahmet ben de denemek isterim
Bende çok düzensizlik var tembellik olduğu için hangi marka kullanıyorsunuz bide ne kadar acabaAdet düzensizliğim yoktu sadece geçtiğimiz ay 4-5 gün günüm geçmişti ama test bile yapmamıştım. İnositolü açıkçası doktor tavsiyesiyle almadım kadın doğum uzmanı yanında sekreter olan arkadaşım önerdi bunu kullan bir iki aya hamile kalırsın demişti aylar önce ama ben almamıştım sonra aklıma geldi araştırdım baktım bir zararı yok alıp kullandım
Ocean markası 750 tl ye aldımBende çok düzensizlik var tembellik olduğu için hangi marka kullanıyorsunuz bide ne kadar acaba