Ovulasyon Testi Silikti Şimdi Hiç Yok

murexagor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
114
-51
26
32
Şimdi de ovulasyon testini deniyoruz. Önce 2,3 gün silik geldi bugün tamamen boş. Yabi ben yumurtlamıyor muyum? Yoksa tekrar tam çıkma ihtimali var mı yok mu kafam allak bullak oldu. Ama şunu hissediyorum. Allah çocuk sahibi olmamı istemiyor… Ovulasyon testini duyunca ne güzel yumurtlama zamanımı bilir öyle yaparım dedim. Hep silik geldi şimdi de tamamen gitti. Yapacak bir şey yok. Yaradan böyle uygun görüyor demekki…

Bakın benimde testlerim böyleydi silik bile çıkmıyordu ikinci çizgim yoktu sonra yumurtlamayı gördüm umudunuzu kaybetmeyin

Eklentiler

• IMG20230621094138.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba canım benim testimide yorumlayabilir misin? Yaptığım bütün testlerde ikinci çizgi var görünüyor. 2 kasımda adetten itibaren 15.günümdü beyaz atıntı geldi iki test yaptım böyle çıktı yardım eder misin lütfen

Eklentiler

• 20231102_230606.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 70
Beyaz akıntının geldiiği günüü değerlendirdin mii nolur nolmaz diyeçizgilerin henüz koyulaşmamış gibi bir kaç güne inşallah koyulaşır tamamen

Kızlar 2 gün yumurtlama oldu bugün tekrar yaptım çatlama mı olmuş bugünüde değerlendireyim mi

Sanki hala yumurtlama var gibi ne zaman çatlama olur

Eklentiler

• 16993636363683415217142988299574.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 62
kızlar yumurtlama ve çatlama ğördükten sonra bugün itibariyle testi yapmayı bıraktım doğru mu yaptım acaba

Kızzzlaarrr 19 kasımda adet olmam gerekiyodu 1 hafta önceden gögüs ağrım başlıyo benim o belirti oldu 19u günü karnım ağrır gibi oldu ama adet olmadım 2 gün geçti acaba testi ne zaman yapıyım gebe miyim sizce kendi kendime kuruntu mu yapıyorum yoksa ay bilemedimki yada stres heyecandan mı gecikti böyle üff

Geciktiyse bi test deneyebilirsin aklında kalacağınainşallah vardır

selam kızlar yine ben 17.gün testimde bu kadar koyu değildi çizgi yumurtlama olmuş mu anlayamadım değerlendirmedim bugün baktığımda böyle koyu olduğunu gördüm.18gün testinde yumurtlama veya çatlama olmuş mu sizce değerlendirilmeli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…