Ovülasyon testi ve benim şaşkınlığım 😳

Merakliiiiiiiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
566
666
18
33
Kızlar merhaba yarın adet olcam. Ancak göğüslerim acayip sızlamakta. Arkadsm evde test varsa yap dedi. Bende ovulasyon testi vardı. Onunla da çıkar yap dedi bende yaptım. Normalde adete doğru T çizgisi silik çıkar ya benim kopkoyu. T cizgisi C cizgisinden de koyu.Acaba hamile miyim?

Eklentiler

• 15700075736614417938068352973870.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 384
Bence en kisa zamanda hastaneye gidip kan tahlili ver canim. Ovu testinde cikarmi bilemem ama en iyisi kan testi vermek acile git 2 dkka ver kani

Ben ovulasyon testi hic yapmadigim icin bilgimdw yok bende yeni evliyim 4 aylik bizde cok cocuk istiyoruz insallah senin olmustur canim. Yarini bekle zaten adet olmazsan gebesindir dayanabilirmisin bilmiyorum tabi. Baska belirtin varmi ?

Ben ovulasyon testi hic yapmadigim icin bilgimdw yok bende yeni evliyim 4 aylik bizde cok cocuk istiyoruz insallah senin olmustur canim. Yarini bekle zaten adet olmazsan gebesindir dayanabilirmisin bilmiyorum tabi. Baska belirtin varmi ?
Bende 8 aylik evliyim. Biz de artik çocuk olsun istiyoruz. Ovulasyon testleriyle yumurtlamayi hep takip yapardım. Adete doğru siliklesirdi. Simdi kopkoyu cikmis sasrdim. Bende 1 haftadr göğüslerimde özellikle uçlarında hassaslık var. Dokununca aciyo. Acayip şiştiler. Kasığında ara ara ağrı var ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi karışıyormuş ya o yüzden yarın ve diğer gün beklicem mecbur

Acaba adete yakın mı yumurtladınız çünkü göğüs sızlamadı falan yumurtlama gününde de oluyor ben de adet zamanı yumurtlamıştım o günü değerlendirdim şimdi 3 aylık hamileyim

Acele etme bide cok dusunme. Okuruna birak canim zaten gebeysen kanaman olmayacaktir ha belki implantasyon yani tutunma yerlesme kanamasi yasabilirsin o farkli . Ornegin kahve ve cok acik pembe cok az peceteye gelen kanaman olursa bilki bebegin sana tutundugu icin umarim gebesindir

Acaba adete yakın mı yumurtladınız çünkü göğüs sızlamadı falan yumurtlama gününde de oluyor ben de adet zamanı yumurtlamıştım o günü değerlendirdim şimdi 3 aylık hamileyim
Maşallah allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin darisi basimiza canim yumurtlama gunumu ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama oldu sonrasında silik çizgi falan da oldu ama yarin adet olcam tekrar koyulasmis

Maşallah allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin darisi basimiza canim yumurtlama gunumu ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama oldu sonrasında silik çizgi falan da oldu ama yarin adet olcam tekrar koyulasmis
Olabilir tabi ovulasyon testiyle öğrenen çok var normal gebelik testiyle de deneyin

Geç yumurtlama veya ikinci yumurtlama da olabilir gebelik olma ihtimali de yüksek en iyisi idrar testi yapın ona göre doktora gidersiniz inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız

Bu benim basima daha once geldi sanirim ikinci yumurtlama gibi bir olay vardi gebelik yoktu,
Evde gebelik testi bulamayinca gebe oldugumu bildigim halde her hafta bir test yapma ihtiyaci hissediyorum ve gebe oldugum icin butun testlerde T cizgisi C cizgisinden once belirginlesiyo, yani Ovulasyon testinde gebeyken T cizgisi belirginde cikabiliyor. EN mantiklisi emin olmak icin kan testi yaptirmak.

ama yarın adet olcam. Artık yumurtlama diye bisey olabilir mi ki? Ben düzenli adet de oluyorm. Bir de gebelik olmasa bile ikinci çizgi köyü çıkabilir mı? Adet olmama saatler var belki

Merhaba büyük ihtimalle hamilesiniz çünkü benim adetim 1 gün gecikti ben de bu sabah ovulasyon testi yaptım benim ikinci çizgi çok silik çıktı .. geçen ay arkadaşıma yaptık onun testi de sizinki gibi çıktı ve şu an hamile

bende bu şekilde öğrendim hamile olduğumu. sen en iyi gebelik testi yap.

Hatta fotoyu da atıyım

Eklentiler

• 15700104198711328110937.webp
    34 KB · Görüntüleme: 242
Agzinizdan bal damliyo. Inşallah inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…