- 19 Mart 2019
- 566
- 666
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
Bence en kisa zamanda hastaneye gidip kan tahlili ver canim. Ovu testinde cikarmi bilemem ama en iyisi kan testi vermek acile git 2 dkka ver kaniKızlar merhaba yarın adet olcam. Ancak göğüslerim acayip sızlamakta. Arkadsm evde test varsa yap dedi. Bende ovulasyon testi vardı. Onunla da çıkar yap dedi bende yaptım. Normalde adete doğru T çizgisi silik çıkar ya benim kopkoyu. T cizgisi C cizgisinden de koyu.Acaba hamile miyim?
LH adete bir gün kala bu kadar yüksek olur mu pekiBence en kisa zamanda hastaneye gidip kan tahlili ver canim. Ovu testinde cikarmi bilemem ama en iyisi kan testi vermek acile git 2 dkka ver kani
Bende 8 aylik evliyim. Biz de artik çocuk olsun istiyoruz. Ovulasyon testleriyle yumurtlamayi hep takip yapardım. Adete doğru siliklesirdi. Simdi kopkoyu cikmis sasrdim. Bende 1 haftadr göğüslerimde özellikle uçlarında hassaslık var. Dokununca aciyo. Acayip şiştiler. Kasığında ara ara ağrı var ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi karışıyormuş ya o yüzden yarın ve diğer gün beklicem mecburBen ovulasyon testi hic yapmadigim icin bilgimdw yok bende yeni evliyim 4 aylik bizde cok cocuk istiyoruz insallah senin olmustur canim. Yarini bekle zaten adet olmazsan gebesindirdayanabilirmisin bilmiyorum tabi. Baska belirtin varmi ?
Acele etme bide cok dusunme. Okuruna birak canim zaten gebeysen kanaman olmayacaktir ha belki implantasyon yani tutunma yerlesme kanamasi yasabilirsin o farkli . Ornegin kahve ve cok acik pembe cok az peceteye gelen kanaman olursa bilki bebegin sana tutundugu icinBende 8 aylik evliyim. Biz de artik çocuk olsun istiyoruz. Ovulasyon testleriyle yumurtlamayi hep takip yapardım. Adete doğru siliklesirdi. Simdi kopkoyu cikmis sasrdim. Bende 1 haftadr göğüslerimde özellikle uçlarında hassaslık var. Dokununca aciyo. Acayip şiştiler. Kasığında ara ara ağrı var ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi karışıyormuş ya o yüzden yarın ve diğer gün beklicem mecbur
Gene olma ihtimalin yüksek test alıp yap hemenLH adete bir gün kala bu kadar yüksek olur mu peki
Maşallah allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin darisi basimizaAcaba adete yakın mı yumurtladınız çünkü göğüs sızlamadı falan yumurtlama gününde de oluyor ben de adet zamanı yumurtlamıştım o günü değerlendirdim şimdi 3 aylık hamileyim
Olabilir tabi ovulasyon testiyle öğrenen çok var normal gebelik testiyle de deneyinMaşallah allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin darisi basimizacanim yumurtlama gunumu ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama oldu sonrasında silik çizgi falan da oldu ama yarin adet olcam tekrar koyulasmis
ama yarın adet olcam. Artık yumurtlama diye bisey olabilir mi ki? Ben düzenli adet de oluyorm. Bir de gebelik olmasa bile ikinci çizgi köyü çıkabilir mı? Adet olmama saatler var belkiBu benim basima daha once geldi sanirim ikinci yumurtlama gibi bir olay vardi gebelik yoktu,
Evde gebelik testi bulamayinca gebe oldugumu bildigim halde her hafta bir test yapma ihtiyaci hissediyorum ve gebe oldugum icin butun testlerde T cizgisi C cizgisinden once belirginlesiyo, yani Ovulasyon testinde gebeyken T cizgisi belirginde cikabiliyor. EN mantiklisi emin olmak icin kan testi yaptirmak.
Merhaba büyük ihtimalle hamilesinizKızlar merhaba yarın adet olcam. Ancak göğüslerim acayip sızlamakta. Arkadsm evde test varsa yap dedi. Bende ovulasyon testi vardı. Onunla da çıkar yap dedi bende yaptım. Normalde adete doğru T çizgisi silik çıkar ya benim kopkoyu. T cizgisi C cizgisinden de koyu.Acaba hamile miyim?
Kızlar merhaba yarın adet olcam. Ancak göğüslerim acayip sızlamakta. Arkadsm evde test varsa yap dedi. Bende ovulasyon testi vardı. Onunla da çıkar yap dedi bende yaptım. Normalde adete doğru T çizgisi silik çıkar ya benim kopkoyu. T cizgisi C cizgisinden de koyu.Acaba hamile miyim?
Hatta fotoyu da atıyımMerhaba büyük ihtimalle hamilesinizçünkü benim adetim 1 gün gecikti ben de bu sabah ovulasyon testi yaptım benim ikinci çizgi çok silik çıktı .. geçen ay arkadaşıma yaptık onun testi de sizinki gibi çıktı ve şu an hamile
Agzinizdan bal damliyo. Inşallah inşaallahMerhaba büyük ihtimalle hamilesinizçünkü benim adetim 1 gün gecikti ben de bu sabah ovulasyon testi yaptım benim ikinci çizgi çok silik çıktı .. geçen ay arkadaşıma yaptık onun testi de sizinki gibi çıktı ve şu an hamile
Yarini bekleyeyim diyorum aslindabende bu şekilde öğrendim hamile olduğumu. sen en iyi gebelik testi yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?