Ovülasyon testi ve benim şaşkınlığım 😳

ama yarın adet olcam. Artık yumurtlama diye bisey olabilir mi ki? Ben düzenli adet de oluyorm. Bir de gebelik olmasa bile ikinci çizgi köyü çıkabilir mı? Adet olmama saatler var belki
Canım ben adete 2 gün kala hamile kaldım yani olmaz diye bişe yokmuş
Ozamanda yumurta olabiliyormuş

regl düzenliyse hamişsin canım hayırlı olsun darısı başıma

Anladım canım inşallah hepimiz melegimize bir gün kavusuruz. Arkadsinizin koyu çıktı hamile olduğunu öğrendi yani gittikçe heyecanım artiyo

regl düzenliyse hamişsin canım hayırlı olsun darısı başıma
Evet 27 28 günde bir olurum. Düzensizliğim yok. Ve yaptığım ovulasyon testleri genelde adete doğru silik çıkar hep. Hatta bir kere hamile miyim diye bakmıştım geçen ay. Silikti. Simdi kopkoyu. Inşallah dediginiz gibi hamisimdr

Anladım canım inşallah hepimiz melegimize bir gün kavusuruz. Arkadsinizin koyu çıktı hamile olduğunu öğrendi yani gittikçe heyecanım artiyo
Burda çok fazla şeyler okuyoruz birbirimize umut oluyoruz en ufak birşeyden belirti arıyoruz inşallah hamilesinizdir Rabbim isteyen her kadına nasip etsin yoksa bile üzülmeyin hamile olma ihtimali bile çok güzel

Kızlar benim ovulasyon testinin T çizgisi gittikçe koyulaşıyor. Şuan C çizgisinden de koyu oldu. Hatta kıpkırmızı oldu. Sizce hamilelik var mii

Eklentiler

• 20191002_212635.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 154
Canım gebelik testi yap diye herkes yazdı sana muhtemelen hamilesin test yapıp 5 dk öğrenebilirsin

2. Gebeliğimde elimde ovu testi vardı 2 çizgi net çıkmıştı yine de yoktur diyerek bikaç gün normal test yapmadım 2. Olunca insan cok meraklı olmuyor demekki bence hamilesiniz

Siz de mi ovulasyon testiyle ogrendiniz
O gün yaptıgım ovu testini sizin postu okuyunca hatırladım vallahi o şekilde öğrenmişim ama ciddiye almamışım ovu testi ilk gebeliğimde cok kullanmıştım kolay kolay cıkmaz öyle belirgin 2 çizgi heleki daha önce hiç adetime yakın öyle çıkmamıştı

Biz de 8 aydr deniyoruz adetime yakin ovulasyon testi silik çıkardı bu sefer kopkoyu çıktı. Inşallah gebelik vardr. Sizin göğüs ucunuzda hassasiyet varmydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…