- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
İnşallah vardır siz bı kan testi yaptırın istersenizAgzinizdan bal damliyo. Inşallah inşaallah
Silik çıkmasına rağmen gebe miydinizHatta fotoyu da atıyım
Canım ben adete 2 gün kala hamile kaldım yani olmaz diye bişe yokmuşama yarın adet olcam. Artık yumurtlama diye bisey olabilir mi ki? Ben düzenli adet de oluyorm. Bir de gebelik olmasa bile ikinci çizgi köyü çıkabilir mı? Adet olmama saatler var belki
Yok işte bu sabah ovulasyon testi yaptım bu onun fotosu az önce sizin için çektimSilik çıkmasına rağmen gebe miydiniz
ama yarın adet olcam. Artık yumurtlama diye bisey olabilir mi ki? Ben düzenli adet de oluyorm. Bir de gebelik olmasa bile ikinci çizgi köyü çıkabilir mı? Adet olmama saatler var belki
Anladım canım inşallah hepimiz melegimize bir gün kavusuruz. Arkadsinizin koyu çıktı hamile olduğunu öğrendi yaniYok işte bu sabah ovulasyon testi yaptım bu onun fotosu az önce sizin için çektimbenim adet günüm 1 gün geciktigi için testi yaptım henüz belli değil ama bende bu ay da bebiş yok gibi.. size verdiğim örnek arkadaşımın örneğiydi
Evet 27 28 günde bir olurum. Düzensizliğim yok. Ve yaptığım ovulasyon testleri genelde adete doğru silik çıkar hep. Hatta bir kere hamile miyim diye bakmıştım geçen ay. Silikti. Simdi kopkoyu. Inşallah dediginiz gibi hamisimdrregl düzenliyse hamişsin canım hayırlı olsun darısı başıma
Burda çok fazla şeyler okuyoruz birbirimize umut oluyoruz en ufak birşeyden belirti arıyoruz inşallah hamilesinizdir Rabbim isteyen her kadına nasip etsin yoksa bile üzülmeyin hamile olma ihtimali bile çok güzelAnladım canım inşallah hepimiz melegimize bir gün kavusuruz. Arkadsinizin koyu çıktı hamile olduğunu öğrendi yanigittikçe heyecanım artiyo
Bu saatte yapamam ki. Ancak yarına kaldı. Bi de bhcg idrara geçmiş mıdır kiCanım gebelik testi yap diye herkes yazdı sana muhtemelen hamilesin test yapıp 5 dk öğrenebilirsin
Kan ver sabahtan en garanti geçmezmi geçmiştir tabiisiBu saatte yapamam ki. Ancak yarına kaldı. Bi de bhcg idrara geçmiş mıdır ki
Siz de mi ovulasyon testiyle ogrendiniz2. Gebeliğimde elimde ovu testi vardı 2 çizgi net çıkmıştı yine de yoktur diyerek bikaç gün normal test yapmadım 2. Olunca insan cok meraklı olmuyor demekkibence hamilesiniz
O gün yaptıgım ovu testini sizin postu okuyunca hatırladım vallahi o şekilde öğrenmişim ama ciddiye almamışım ovu testi ilk gebeliğimde cok kullanmıştım kolay kolay cıkmaz öyle belirgin 2 çizgi heleki daha önce hiç adetime yakın öyle çıkmamıştıSiz de mi ovulasyon testiyle ogrendiniz
Kesin hamilesin hayırlı olsunKızlar benim ovulasyon testinin T çizgisi gittikçe koyulaşıyor. Şuan C çizgisinden de koyu oldu. Hatta kıpkırmızı oldu. Sizce hamilelik var mii
Biz de 8 aydr deniyoruz adetime yakin ovulasyon testi silik çıkardı bu sefer kopkoyu çıktı. Inşallah gebelik vardr. Sizin göğüs ucunuzda hassasiyet varmydiO gün yaptıgım ovu testini sizin postu okuyunca hatırladım vallahi o şekilde öğrenmişim ama ciddiye almamışım ovu testi ilk gebeliğimde cok kullanmıştım kolay kolay cıkmaz öyle belirgin 2 çizgi heleki daha önce hiç adetime yakın öyle çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?