- 19 Mart 2019
- 566
- 666
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
Allahm allahm insallhKesin hamilesin hayırlı olsun
İnşallah öğrenirseniz yazın mutlaka. Evet gögüs hassasiyeti oluyo ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzer oyüzden en iyisi kan testiyle kesinleştirmekBiz de 8 aydr deniyoruz adetime yakin ovulasyon testi silik çıkardı bu sefer kopkoyu çıktı. Inşallah gebelik vardr. Sizin göğüs ucunuzda hassasiyet varmydi
Kiz sen hala test yaptrmadnmi burda ne isin var biz senin gizel mujdeli haberini bekliorz oysaKızlar benim ovulasyon testinin T çizgisi gittikçe koyulaşıyor. Şuan C çizgisinden de koyu oldu. Hatta kıpkırmızı oldu. Sizce hamilelik var mii
Yok canım yaptırmadm. Gecikmesini bekliyorum. Idrara hemen geçmez diyorlar. Negatifi görüp üzülmek istemiyormKiz sen hala test yaptrmadnmi burda ne isin var biz senin gizel mujdeli haberini bekliorz oysa
Ben kan testinden bahsediorm. Bence yarn yaptirmalisinYok canım yaptırmadm. Gecikmesini bekliyorum. Idrara hemen geçmez diyorlar. Negatifi görüp üzülmek istemiyorm
Yarın da bi yakınımızın nikahına katlcz baklim inşallah bi firsat bulurm da test yaprmBen kan testinden bahsediorm. Bence yarn yaptirmalisin
Yarin ola hayrola artik ne diyim. Sen ne yaptın canm1 saatinizi aliyor en fazla . Kan verdikten sonra 1 saate cikior sonucu
Cok iyi hayirli olsn 2 gunde bir tekrar edin kan testini duzenli olarak 2 katina cikmali. Bizede.dua edin bizimde olsnKizlaaaaarrr bugün kan testi yaptırdım 639 cıktı sizce nasıll?
Canimmm cok teşekkür ederm. Aynı sevinci yaşamayı Allah hepinize nasip etsin insallahCok iyi hayirli olsn 2 gunde bir tekrar edin kan testini duzenli olarak 2 katina cikmali. Bizede.dua edin bizimde olsn
Teşekkür ederm bitanem Allah sizlere de aynı sevinci tattrsinhayırlı olsun hamilesin. adetin geçiknimediği hale değerin çok güzel maşallah. umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Amin bana da dua et bacım hamilelerin duası kabul olurmuşTeşekkür ederm bitanem Allah sizlere de aynı sevinci tattrsin
Rabbim sağlıkla versin kucagina değerlerin yüksek çıkmış ikizmi acabaTeşekkür ederm bitanem Allah sizlere de aynı sevinci tattrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?