Ovülasyon testi ve benim şaşkınlığım 😳

Biz de 8 aydr deniyoruz adetime yakin ovulasyon testi silik çıkardı bu sefer kopkoyu çıktı. Inşallah gebelik vardr. Sizin göğüs ucunuzda hassasiyet varmydi
İnşallah öğrenirseniz yazın mutlaka. Evet gögüs hassasiyeti oluyo ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benzer oyüzden en iyisi kan testiyle kesinleştirmek

Kızlar benim ovulasyon testinin T çizgisi gittikçe koyulaşıyor. Şuan C çizgisinden de koyu oldu. Hatta kıpkırmızı oldu. Sizce hamilelik var mii
Kiz sen hala test yaptrmadnmi burda ne isin var biz senin gizel mujdeli haberini bekliorz oysa

1 saatinizi aliyor en fazla . Kan verdikten sonra 1 saate cikior sonucu

Kizlaaar kesinlikle ovulasyon testinde T çizgisi C çizgisinden kopkoyu olduğunda hamilesiniz demek oluyo denedim ve gördüm. Ama adetinize1 gün kala yapın. Ovulasyon testinde T çizgisi C çizgisinden kopkoyu olursa bilinki hamilesiniz. Test edildi onaylandiii güzel dilekleri olan herkese teşekkürler. Hamilelik bekleyen herkes dualarimdasiniz. Allah en kısa zamanda kucaginizi doldursun rabbim hamileyim diye çığlık atıp bir gülüp bir ağlamayı nasip etsin insallllllllaaaaaahhhh

Kızlar merhaba bana yardımcı olur musunuz bugün beklenen adet günüm karnım ağrıyor belim ağrıyor yine de denemek amaçlı evde ovülasyon testi vardı yaptım bir baktım iki çizgi çıktı yorumlar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…