- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.881
Arkadaşım bilmem ki öyle demişti. Polip birşey varmış, onla ilgili bilginiz var mi. Pihtili adet kanamasini arastirirken öyle birşey çıktı önüme.Dismenore adet sancisi degilmi yanlis mi biliyorum ayniyiz yaaa.. 40 yasima geldim nerdeyse hala ayni rahimden parca da aldilar...bir sey cikmadi....
Şöyle aralığın 18 adet oldum yani 21. Gün görmüş oldum yumurtlamayı adetimede 5 gün var döngüm 26 gün ben beş gün kaldı diye artık çift çizgi çıkmaz sanıyordum ondan şaşkınımAdete 5 var dedin demi testte adetten sonra kacinci gun hayir dongum kisa diyorsun kafam karisti.
İnşallah tatlım ben hep telefon program takip ederdim telefona göre yumurtlama geçeli günler oldu hamile kalma şansı düşük yazıyor geç yumurtluyormuşum şuan öğreniyorumBence yine sorun yok canım düşün o ay 31 günde adet olacaksam 4 gün önce yumurtlamış oldum
O nasıl oluyorSoğan kürü denesene canim mantar icin
Bir bakayım benMantar icinde ev yogurdu diyorlar sirke diyorlar bi arastir.. diger sayfa vardiya daha yeni konustulardi.
O nasıl yapılıyorSoğan kürü denesene canim mantar icin
Yok canim bilmiyorum..Arkadaşım bilmem ki öyle demişti. Polip birşey varmış, onla ilgili bilginiz var mi. Pihtili adet kanamasini arastirirken öyle birşey çıktı önüme.
Evet bu durumda gec yumurtluyorsun.. hadi gozun aydin olsun canim artik ovu da test cizgisini koyu gormek gebelikte silik cizgiye eşİnşallah tatlım ben hep telefon program takip ederdim telefona göre yumurtlama geçeli günler oldu hamile kalma şansı düşük yazıyor geç yumurtluyormuşum şuan öğreniyorum
Geçen ay şüphelendim doktora adetin 2. Günü gittiğimde bana çatlamış yumurta gözüküyor burda dedi adete kalmış olması düşündürdü geç mi yumurtluyorum tam anlamıyla ovulasyon ilk defa kullandım
Sag ol canim inşallah allah hepimize nasip eder. Sat ne demek canimSat kac simdi senin?
Insallah saglikla buyusun tutunsun bebiss..
Darisi bize:)
Sanırım ben de hep geç yunurtluyorum canim bunu ovulasyonda anladimİnşallah tatlım ben hep telefon program takip ederdim telefona göre yumurtlama geçeli günler oldu hamile kalma şansı düşük yazıyor geç yumurtluyormuşum şuan öğreniyorum
Geçen ay şüphelendim doktora adetin 2. Günü gittiğimde bana çatlamış yumurta gözüküyor burda dedi adete kalmış olması düşündürdü geç mi yumurtluyorum tam anlamıyla ovulasyon ilk defa kullandım
Canım bu ctesi gidicez doktora bakalım tekrar test yapacak sanırım bir sonraki ay başlarız zaten 15 Ocak adet tarihim.yok bende sıkıntı yok merak da yok bol bol belirti vardı bugün o da yok gibi.. hafif bel yokluyor... neyse ki bir tek memitolar benimle :))
Sana da tekrar geçmiş olsun iyi olsun inşallah... ne zaman çalışmalara devam edilecek şimdi..
Canım inşallah hayırlısıyla yükselir,bu hafta bekle önümüzdeki hafta daha net belli olur sanırım.Teşekkür ederim canim sagolasin bugün tahlil yaptim 205.8 çıktı çok küçük daha dimi doktor dan değil internetten sonuca baktim
Sen de gebelik.testi varmi cnm.Kızlar yumurtlamadan sonra 10.gün ovülasyon testi
Var canım ama erken die yapmıyorum Ovülasyon yapıp engel oluyrm kendmeSen de gebelik.testi varmi cnm.
Iyi yarin sende yap bakalim.sabah:)Var canım ama erken die yapmıyorum Ovülasyon yapıp engel oluyrm kendme
İnşallah ailecek öyle adaklarımız varki ben de heyecanlandım ovulasyonlaEvet bu durumda gec yumurtluyorsun.. hadi gozun aydin olsun canim artik ovu da test cizgisini koyu gormek gebelikte silik cizgiye eş
Sende yapcanmı:)Iyi yarin sende yap bakalim.sabah:)
Bu ay tutsun artık yoruldum Valla benden sonra kaç kişi hamile herkesin gözü bendeSanırım ben de hep geç yunurtluyorum canim bunu ovulasyonda anladim
Ne zamandir istiyorsunuz da?İnşallah ailecek öyle adaklarımız varki ben de heyecanlandım ovulasyonla
Evet evet kizlar cok israr ediyorlar en azindan beni bi gecsinlerSende yapcanmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?