Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dismenore adet sancisi degilmi yanlis mi biliyorum ayniyiz yaaa.. 40 yasima geldim nerdeyse hala ayni rahimden parca da aldilar...bir sey cikmadi....
Arkadaşım bilmem ki öyle demişti. Polip birşey varmış, onla ilgili bilginiz var mi. Pihtili adet kanamasini arastirirken öyle birşey çıktı önüme.

Adete 5 var dedin demi testte adetten sonra kacinci gun hayir dongum kisa diyorsun kafam karisti.
Şöyle aralığın 18 adet oldum yani 21. Gün görmüş oldum yumurtlamayı adetimede 5 gün var döngüm 26 gün ben beş gün kaldı diye artık çift çizgi çıkmaz sanıyordum ondan şaşkınım

Bence yine sorun yok canım düşün o ay 31 günde adet olacaksam 4 gün önce yumurtlamış oldum
İnşallah tatlım ben hep telefon program takip ederdim telefona göre yumurtlama geçeli günler oldu hamile kalma şansı düşük yazıyor geç yumurtluyormuşum şuan öğreniyorum
Geçen ay şüphelendim doktora adetin 2. Günü gittiğimde bana çatlamış yumurta gözüküyor burda dedi adete kalmış olması düşündürdü geç mi yumurtluyorum tam anlamıyla ovulasyon ilk defa kullandım

Evet bu durumda gec yumurtluyorsun.. hadi gozun aydin olsun canim artik ovu da test cizgisini koyu gormek gebelikte silik cizgiye eş

Sanırım ben de hep geç yunurtluyorum canim bunu ovulasyonda anladim

Canım bu ctesi gidicez doktora bakalım tekrar test yapacak sanırım bir sonraki ay başlarız zaten 15 Ocak adet tarihim.

Teşekkür ederim canim sagolasin bugün tahlil yaptim 205.8 çıktı çok küçük daha dimi doktor dan değil internetten sonuca baktim
Canım inşallah hayırlısıyla yükselir,bu hafta bekle önümüzdeki hafta daha net belli olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…