- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.861
Teşekkür ederim canim yani 2 gün sonra 205 ten 410 a çıkacak öyle mi . Bir de günlük değil 2 günde bir artıyor değil miİki kat artar canım
Soğan kürü denesene canim mantar icinBende mantar var birbturlü kurtulamadım
iki günde bir evet 410 en az ikizse daha çok :))Teşekkür ederim canim yani 2 gün sonra 205 ten 410 a çıkacak öyle mi . Bir de günlük değil 2 günde bir artıyor değil mi
Onu bilmiyorum işte canim normalde ilk adete göre bakarsa 6 haftaya yakın ama benim adetin 28. Günü çatladı ona göre bakarsam 2 haftalık tam . Bir de sağlık ocağına test yaptırdım aksam da doktora gitmeden internetten baktım sonucaTam iki kat diyemeyiz ... saglikla artsin insallah.. 200kusur cikan sonucta kac haftaliksin.
Sagol canim çok tesekkur ederimCanımmm hayırlı olsun keseyi vajinal ultrasonla 1500 üstü olunca karından 5000 üstünde görüyorsun sanırım :)
Canim gebelik testinde yumurtlamadan 12 sonra silik çizgiyi gördüm . Adet dongum 31 ila 36 gün arasında degusiyorduG goldenstone16 canım bişey sormak istiyorum geç yumrtladığında gebelik testinde ne zaman belli oldu senin bide adetine kaç gün vardı yani döngün neydi ki 28. Gün oldu
Canim benim 26-27-28 . Gün çift çizgi oldu ondan önce biraz koyulasinca 2 günde bir ilişkiye başladık. 26-27-28 . Günler üst üste oldu. 28. Gün aksam çatladı 28 ve 29G goldenstone16 canım bisey sormak istiyorum ovulasyon testinde hangi günleri değerlendirdin ??
Teşekkür ederim canim
- A
iki günde bir evet 410 en az ikizse daha çok :))
Çok teşekkür ederim cevap icinCanim benim 26-27-28 . Gün çift çizgi oldu ondan önce biraz koyulasinca 2 günde bir ilişkiye başladık. 26-27-28 . Günler üst üste oldu. 28. Gün aksam çatladı 28 ve 29
Gün dahil 5 gün üst üste ilişki oldu
Senin daha uzun döngün benim 26 21 de çift çizgi ilk defa gördüm inşallah tutar benim deCanim gebelik testinde yumurtlamadan 12 sonra silik çizgiyi gördüm . Adet dongum 31 ila 36 gün arasında degusiyordu
Adete 5 var dedin demi testte adetten sonra kacinci gun hayir dongum kisa diyorsun kafam karisti.Senin daha uzun döngün benim 26 21 de çift çizgi ilk defa gördüm inşallah tutar benim de
Yok hiç biri yok. En son 2 sene önce doktor dismonore demistihayır hatta şöyle söyleyim 26 sabahı denemiştik kasım ağrım vardı geçti
bir sorun olabilir.. kasmış olabilirsin.. sorun derken mantar enfeksiyon falan..
Sata gore 6 haftaya yakin demi? Hayirlisi bakalim doktora gittiginde belli olur artik.. doktora da gittin mi? Ee goremedi keseyi..Onu bilmiyorum işte canim normalde ilk adete göre bakarsa 6 haftaya yakın ama benim adetin 28. Günü çatladı ona göre bakarsam 2 haftalık tam . Bir de sağlık ocağına test yaptırdım aksam da doktora gitmeden internetten baktım sonuca
Bende de var o cok agrili olur adetlerim... pms de mevcut..Yok hiç biri yok. En son 2 sene önce doktor dismonore demisti
Bence yine sorun yok canım düşün o ay 31 günde adet olacaksam 4 gün önce yumurtlamış oldumSenin daha uzun döngün benim 26 21 de çift çizgi ilk defa gördüm inşallah tutar benim de
Daha gitmedim canim ilk düşükte de 2 hafta kese için beklemiştim 1 hafta sonra falan gidicem kısmetseSata gore 6 haftaya yakin demi? Hayirlisi bakalim doktora gittiginde belli olur artik.. doktora da gittin mi? Ee goremedi keseyi..
Sat kac simdi senin?Daha gitmedim canim ilk düşükte de 2 hafta kese için beklemiştim 1 hafta sonra falan gidicem kısmetse
Yok cnm. Benim adetlerde değilde yumurtlama sancısi olur. Akabinde PMS başlar . Yaklaşık 10 gün surerBende de var o cok agrili olur adetlerim... pms de mevcut..
Yeni mi evlisin?
Dismenore adet sancisi degilmi yanlis mi biliyorum ayniyiz yaaa.. 40 yasima geldim nerdeyse hala ayni rahimden parca da aldilar...bir sey cikmadi....Yok cnm. Benim adetlerde değilde yumurtlama sancısi olur. Akabinde PMS başlar . Yaklaşık 10 gün surer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?