- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #2.901
Ovülasyonum silik ama 10.gün negatif görmek istemyrum artık yaEvet evet kizlar cok israr ediyorlar en azindan beni bi gecsinler
Bir buçuk sene korunmuyorum 1 senede eşim ilk evlendiğimizde aslında korunmuyorduk birliktelikten sonra ben yatmıyordum WC ve duş yapıyordum ama oda korunmadan saymadı doktor yani 2,5Ne zamandir istiyorsunuz da?
Ben de kullanmadım ama ne kadar enfeksiyon vs. Varsa atıyormuş canim kullanımına internetten bakabilir misin daha sağlıklı olurO nasıl oluyor
Inşallah canım teşekkür ederimCanım bu ctesi gidicez doktora bakalım tekrar test yapacak sanırım bir sonraki ay başlarız zaten 15 Ocak adet tarihim.
Canım inşallah hayırlısıyla yükselir,bu hafta bekle önümüzdeki hafta daha net belli olur sanırım.
canim saatler sonra silik cikiyormuyduValla bende labo kullandim yoksa yoktu memnunum yani canim.
Içilense benim midemde ülser var ben onu kullanamamBen de kullanmadım ama ne kadar enfeksiyon vs. Varsa atıyormuş canim kullanımına internetten bakabilir misin daha sağlıklı olur
Yarını gösteren telefon programı ise asla güvenmeKızlar normalde bemim yumurtlama yarınımgösterıyor bugun ovubtesti yaptım silik cıktı li zaten yumurtlama öncesi şeffaf bir akıntı geliyorya o daha bugun geldim sizce ne yapayım ya
Canim birsey soracam bu sogan kurunu enfeksiyon icin kullanmak istiyorim da hergun taze yapmak sart mi biranda yapip dolaba koysam daha sonra isitip icsem olur mu? Halam oyle yapmis ise yaramis ama bilemedim ne yapsam dun basladim daBen de kullanmadım ama ne kadar enfeksiyon vs. Varsa atıyormuş canim kullanımına internetten bakabilir misin daha sağlıklı olur
Evet adet duzenleyici ama doğru değil septomlarım daha var diyor sankiYarını gösteren telefon programı ise asla güvenme
Ben ona baktım aylarca meğerse geç yumurtluyormuşum ovulasyon testi ile öğrendimEvet adet duzenleyici ama doğru değil septomlarım daha var diyor sanki
Yaptın miSende yapcanmı:)
Hamile sinnnnKızlar bata 3 var tekrar mı yıumurtluyorum?
Yaaaa gözlerim dolduuu .. Varmıdır gerçektenHamile sinnnn
Evet canım evde test varsa yap bize de atKızlar bata 3 var. Tekrar mı yumurtluyorum?
Yaaaa gözlerim dolduuu .. Varmıdır gerçekten
Testim yokk ama sabah kan verdim sağlık ocağına. 9 aydır istiyorum yaaaa ve eşimin doğum günü 2 hafta sonra.. inşallah yanılmayızEvet canım evde test varsa yap bize de at
Ne zaman çıkacak inşallahTestim yokk ama sabah kan verdim sağlık ocağına. 9 aydır istiyorum yaaaa ve eşimin doğum günü 2 hafta sonra.. inşallah yanılmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?