- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- 323
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Çok şükür cnm, Rabbim kucağında almayı nasip etsinKızlarrr günaydınnnn ben keseyi gördüm bu sabah dış gebelik değilmiş çok şükür 5 Ocak’ta kalp atışı ve bebeği görmek için gideceğiz.:)
Ekledim.
Evet evet isteyen ekletir olmaz mi fikirdi benimki canim.. 11 ocak benimki de :)Ekledim.
Sogan kurunun ise yaradigini da okudum.. cok var onla hamile kalan kalmasa bile temizlendim diyen de cok canim..Kızlar ben geçen ay 1 hafta soğan kürü yapmıştım. Onun bir etkisi olabilir mi acaba
Canım bunlar ovulasyon testi gebelik varsada çıkmaz çok erkenbenimkide o tarihler gebelik testi nasıl pozitif cıktı peki
Benim bir bat tarihim bile yok ne zaman olacağım belli değilEkledim.
Pazartesi gebelik testi yapmıştım negatifti ama bilemiyorum canım iki kere yumurtladıysam ikincide tutmuş olsun diye dua ediyorumHamile olma ihtimalin varmi canim
Ekledim canımEvet evet isteyen ekletir olmaz mi fikirdi benimki canim.. 11 ocak benimki de :)
Yogunmussun kolay gelsin bu arada
EkledimCanım 28 Aralık M Mavi Rapunzel
EkledimBenim 28 aralik M Mavi Rapunzel
Insallah tutmustur canim yaaPazartesi gebelik testi yapmıştım negatifti ama bilemiyorum canım iki kere yumurtladıysam ikincide tutmuş olsun diye dua ediyorum
Ekledim
Kuzum yaa:) hayırlısı olsun inşallah bat tarihin olmaz da hamilesindirBenim bir bat tarihim bile yok ne zaman olacağım belli değil
Ayy inşaallah ya inşaallah tez vakitte inşaallah hepimiz güzel haberler alırızInsallah tutmustur canim yaa
İnşaallah :) bunlarda sizin son bat tarihleriniz olsun inşaallahKuzum yaa:) hayırlısı olsun inşallah bat tarihin olmaz da hamilesindir
Guzel oldu eline saglik.. ayy cok heyecanliEkledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?