Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gonali bende kullanmıştım ilaca göre olmuştu benim yani sonrasında da ona göre düzenleyiciyle devam edince

Gonali bende kullanmıştım ilaca göre olmuştu benim yani sonrasında da ona göre düzenleyiciyle devam edince

Ozaman benimde bat a 7 8 gün falan var .elimde biraz daha ovulasyon testi var regliye kadar devam edeyim belki denk gelir. Bu iş cok yorucu olmaya başladi rabbim emeklerimizin karsiligini versin

Canım 2 ay önce bende 10 gün erken regl oldum, ilaç falan hiç bişey kullanmamıştım hemde. Benim her ay düzenli olur. O ay 10 gün erken geldi ilk defa. Sonra o günü baz alıp diğer ay regl tarihimi ona göre hesapladım. Yani sende kendini 10 gün erken olsanda olmuş sayıp ona göre hesap yap.

Sagol canim bilgi icin. Ozaman benim regli 17eylulde gelir.bu saatten sonra yumurtlama olmaz herhalde.olursada süpriz olur

Sagol canim bilgi icin. Ozaman benim regli 17eylulde gelir.bu saatten sonra yumurtlama olmaz herhalde.olursada süpriz olur

Canım 28-30 günde bir oluyosan regl gününe daha var, belki geç yumurtluyosundur. Bence takibi bırakma eğer ilk günden bu yana yaptıysan.

Adete 8 gün var gebelik testi için çokmu erken arkadaslar

Canım çok erken, erken gebelik testleri en az 6 gün kala genelde çıkar. O bile erken aslında. Beklemek zor gerçekten ama biraz daha sabret bence.

Hatta sana şunu da söyliyim canım, erken regl olduktan sonra ben de belki de yumurtlamadım çünkü bu ay yaptığım gibi hiç koyu görmedim. Bu ikinci ayım, bu ay yumurtladığımı gördüm. Bu ay olmazsa o 10 gün erkene bağla durumu. Sonraki ay yumurtlarsın bence kesinlikle.

Insallah canim ya.bugün reglinin 23.günü ben gecen ay ayin 10 unda yumurtlamistim. bugunde koyulasma var sanki. Insallah gec yumurtluyorumdur.

Beklenmeyen adet 7 gün ben bu meme ağrıma cidden dayanamıyorum inatlada ilacımı içmiyorum eşim sinirleniyor bende ya hamileysem diyorum test yaptım biliyorum erken sizce testte çizgi varmı

Eklentiler

• 20190910_121448.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 20190910_121726.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 75
Beklenmeyen adet 7 gün ben bu meme ağrıma cidden dayanamıyorum inatlada ilacımı içmiyorum eşim sinirleniyor bende ya hamileysem diyorum test yaptım biliyorum erken sizce testte çizgi varmı
var cnm burdan bile belli oluyor.ben anlamadım adetine 7 gün mü var?

var cnm burdan bile belli oluyor.ben anlamadım adetine 7 gün mü var?
Evet canım adetime 7 gün var ben gebelik varmı diye erken olduğunu biliyorum fakat kullandığım bir ilaç var onu içmiyorum korkudan ya hamileysem diye bu yüzden erken ama yaptım böyle çıktı 5 dk bekledim böyle

baya belli .ilaç kullanıyorsan bence bir dr a git kan testi yaptır.emin ol öyle ilaç kullan.tebrik ederim cnm.
maşallah 7 gün kala çıkanıda ilk defa görüyorum

baya belli .ilaç kullanıyorsan bence bir dr a git kan testi yaptır.emin ol öyle ilaç kullan.tebrik ederim cnm.
maşallah 7 gün kala çıkanıda ilk defa görüyorum
Doktorumu aradim dediki o testler yanıltır kanda bile adet gecmesi veya adete 3 gun kalmasını beklemek gerek en erken cuma kan ver dedi o yuzden bende bilemedim canim

Doktorumu aradim dediki o testler yanıltır kanda bile adet gecmesi veya adete 3 gun kalmasını beklemek gerek en erken cuma kan ver dedi o yuzden bende bilemedim canim
ay bu dr ların rahatlığıda beni öldürcek :) nasıl dayancaz 4 gün. ilacı kesebiliyorsan içme birkaç gün riske atma genede.

Ya kızlar bi hafta önce adet oldum adetin hemen bitiminde yumurtlama testi pozitif gösterdi bir gün arayla bir kaç gün yine pozitif çıktı dün koyu kahve akıntım geldi ve ardından kanama oldu şu an çamaşıra gelen bişey yok ama lavaboya gidince adet kanı gibi akıyor böyle bi durum yaşayan var mı aranızda acil

Bat günüm yarın adetin 9. Günü başlamıştım testlere 2saat en az sıvı almadan hergun aynı saatte yaptım..ben yumurtlamadim mi? Yumurtlamayı kaçırdım mi? Neden hala çift çizgi görünüyor anlamadım..hep gün aşırı ilişki oldu..hamilelik olabilir mi acaba bir umut işte..

Çift çizgi çıkar zaten yumurtlama pozitif olması için t çizgisinin ya aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım testlerde öyle görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…