- 15 Mayıs 2017
- 188
- 73
- 98
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.901
Hem o hemde ovülla mı neydi iki marka kullanıyorum bir gün birini bir gün biriniGerçekten testlere güvenim kalmadı hangi marka sizinki laboquick benimki
Gonali bende kullanmıştım ilaca göre olmuştu benim yani sonrasında da ona göre düzenleyiciyle devam edinceNormalde reglim 28 30 günde bir oluyordu.gecen ay 29 agustosta regli tarihimdi ama gecen ay gonal f ve ovitrelle kullandim.oyüzdenmi bilmiyorum.29 agustos yerine 19agustosta yani 10gün öncesi reglim geldi. Kafam karisti simdi ben bu ay 29eylükdemi regli olucam yoksa degisen tarihe göre 19eýlülddmi regli olucam
Gonali bende kullanmıştım ilaca göre olmuştu benim yani sonrasında da ona göre düzenleyiciyle devam edince
Normalde reglim 28 30 günde bir oluyordu.gecen ay 29 agustosta regli tarihimdi ama gecen ay gonal f ve ovitrelle kullandim.oyüzdenmi bilmiyorum.29 agustos yerine 19agustosta yani 10gün öncesi reglim geldi. Kafam karisti simdi ben bu ay 29eylükdemi regli olucam yoksa degisen tarihe göre 19eýlülddmi regli olucam
Canım 2 ay önce bende 10 gün erken regl oldum, ilaç falan hiç bişey kullanmamıştım hemde. Benim her ay düzenli olur. O ay 10 gün erken geldi ilk defa. Sonra o günü baz alıp diğer ay regl tarihimi ona göre hesapladım. Yani sende kendini 10 gün erken olsanda olmuş sayıp ona göre hesap yap.
Sagol canim bilgi icin. Ozaman benim regli 17eylulde gelir.bu saatten sonra yumurtlama olmaz herhalde.olursada süpriz olur
Adete 8 gün var gebelik testi için çokmu erken arkadaslar
Sagol canim bilgi icin. Ozaman benim regli 17eylulde gelir.bu saatten sonra yumurtlama olmaz herhalde.olursada süpriz olur
Hatta sana şunu da söyliyim canım, erken regl olduktan sonra ben de belki de yumurtlamadım çünkü bu ay yaptığım gibi hiç koyu görmedim. Bu ikinci ayım, bu ay yumurtladığımı gördüm. Bu ay olmazsa o 10 gün erkene bağla durumu. Sonraki ay yumurtlarsın bence kesinlikle.
Çok silik var sankiBeklenmeyen adet 7 gün ben bu meme ağrıma cidden dayanamıyorum inatlada ilacımı içmiyorum eşim sinirleniyor bende ya hamileysem diyorum test yaptım biliyorum erken sizce testte çizgi varmı
var cnm burdan bile belli oluyor.ben anlamadım adetine 7 gün mü var?Beklenmeyen adet 7 gün ben bu meme ağrıma cidden dayanamıyorum inatlada ilacımı içmiyorum eşim sinirleniyor bende ya hamileysem diyorum test yaptım biliyorum erken sizce testte çizgi varmı
Evet canım adetime 7 gün var ben gebelik varmı diye erken olduğunu biliyorum fakat kullandığım bir ilaç var onu içmiyorum korkudan ya hamileysem diye bu yüzden erken ama yaptım böyle çıktı 5 dk bekledim böylevar cnm burdan bile belli oluyor.ben anlamadım adetine 7 gün mü var?
baya belli .ilaç kullanıyorsan bence bir dr a git kan testi yaptır.emin ol öyle ilaç kullan.tebrik ederim cnm.Evet canım adetime 7 gün var ben gebelik varmı diye erken olduğunu biliyorum fakat kullandığım bir ilaç var onu içmiyorum korkudan ya hamileysem diye bu yüzden erken ama yaptım böyle çıktı 5 dk bekledim böyle
Doktorumu aradim dediki o testler yanıltır kanda bile adet gecmesi veya adete 3 gun kalmasını beklemek gerek en erken cuma kan ver dedi o yuzden bende bilemedim canimbaya belli .ilaç kullanıyorsan bence bir dr a git kan testi yaptır.emin ol öyle ilaç kullan.tebrik ederim cnm.
maşallah 7 gün kala çıkanıda ilk defa görüyorum
ay bu dr ların rahatlığıda beni öldürcek :) nasıl dayancaz 4 gün. ilacı kesebiliyorsan içme birkaç gün riske atma genede.Doktorumu aradim dediki o testler yanıltır kanda bile adet gecmesi veya adete 3 gun kalmasını beklemek gerek en erken cuma kan ver dedi o yuzden bende bilemedim canim
Çift çizgi çıkar zaten yumurtlama pozitif olması için t çizgisinin ya aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım testlerde öyle görünmüyorEki Görüntüle 2306105 Bat günüm yarın adetin 9. Günü başlamıştım testlere 2saat en az sıvı almadan hergun aynı saatte yaptım..ben yumurtlamadim mi? Yumurtlamayı kaçırdım mi? Neden hala çift çizgi görünüyor anlamadım..hep gün aşırı ilişki oldu..hamilelik olabilir mi acaba bir umut işte..
Catlama olmadı o haldeÇift çizgi çıkar zaten yumurtlama pozitif olması için t çizgisinin ya aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım testlerde öyle görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?