- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.881
Bende kaset kullanıyorum diğerini bilmiyorum canimbende bir kaç ay ovü yaptım canım biliyorum da. adının pik olduğunu bilmiyordum teşekkürler :)))) ben kaset kullanmıştım da yeni çıkan çubuk testler daha hassas diyorlar doğru mu???
Sonuc ne canım fayda ettımı
ben anlamıyourm.bu ay tam pik günü ve 3 gün peş peşe ilişki oldu ama gene yok gene yok
önümüzdeki ay pik falan bakmıcam gelişi güzel takılcam.yoruldum pik takip etmekten
şansın bahtın açık olsun inşlh tutar.Bende reglime göre tam günleri değerlendirmişim geçen ay ama benimde yok
Aşıla ya geçtim ben artık inşallah bu şekilde ilk denemede tutar.
Bir sürü ilaç tedavileri rahim filmi 2 defa aşılama sonuç sıfır maalesefşansın bahtın açık olsun inşlh tutar.
neden olmuyo bende anlamış değilim tam günleri değerlendriyoruz. martta kimyasal yaşadım birdahada olmadı
allah sabır versin cnm.çok zorlu bir süreç gerçekten.insan napsa ne etsede bu düşüncelerden kurtulamıyoBir sürü ilaç tedavileri rahim filmi 2 defa aşılama sonuç sıfır maalesef
Aynen öyle hep gün sayıyoruz bi umut stres işte . Bi kaç gün önce pik oldu regl zamanına kadar yine araştırmalardayım burdaallah sabır versin cnm.çok zorlu bir süreç gerçekten.insan napsa ne etsede bu düşüncelerden kurtulamıyo
benimm yarın regli günüm dün test yaptım negatif ama hala bakıyorum işte:)Aynen öyle hep gün sayıyoruz bi umut stres işte . Bi kaç gün önce pik oldu regl zamanına kadar yine araştırmalardayım burda
En azından çabalıyoruz bişeyler deniyoruz inş tez zamanda olur her isteyenin yumurtlama testiyle takip ediyorm bende adetin hemen ertesi günü pik gösterdi bi kaç gün arayla yine gösterdi kısmet bakalım hayırlısı olur sizinde inş istediğiniz gibi olur . Sizin sıkıntınız nedirbenimm yarın regli günüm dün test yaptım negatif ama hala bakıyorum işte:)
olmadığını bile bile tutuncak bir umut arıyoruz.bu sefer daha çok hayal kırıklığı yaşıyoruz.
bende testle takip ediyorum 2 aydır. geçen ay dr a gittim herhangi bir sıkıntı yok.benim zaten 5 yaşında bir oğlum var.ona kardeş için uğraşıyoruz .En azından çabalıyoruz bişeyler deniyoruz inş tez zamanda olur her isteyenin yumurtlama testiyle takip ediyorm bende adetin hemen ertesi günü pik gösterdi bi kaç gün arayla yine gösterdi kısmet bakalım hayırlısı olur sizinde inş istediğiniz gibi olur . Sizin sıkıntınız nedir
Bende aynı zamanda kimyasal geçirmiştiim. Ben pco lu oluşuma bağlıyorumşansın bahtın açık olsun inşlh tutar.
neden olmuyo bende anlamış değilim tam günleri değerlendriyoruz. martta kimyasal yaşadım birdahada olmadı
ben pko u değilim ama bendede oldu. kimyasalıda yeni öğrendim bu zamana kadar hiç böyle birşey olduğunu bilmiyordum.türlü türlü şey varBende aynı zamanda kimyasal geçirmiştiim. Ben pco lu oluşuma bağlıyorum
Bazen adet öncesi de yumurtlama olabiliyor yine takip et benceKizlar bugun reglinin 22.günü reglime 6 gün kaldi ovulastonlar negatif buay yumurtlamam olmadi acaba neden oldu moralim yerlerde icimden hicbirsey gelmiyor.regli bittiginden beri gün aşırı degerlendirdim ama yumurtlama olmadiktan sonra anlami yok
Bende sürekli pozitif çıkmasından şikayetçiyim bu kadar olması normal gelmediGebelik testindeki silikler yetmiyor gibi ovulasyon testimde sikik çıkyı umarım koyulaşır
Gerçekten testlere güvenim kalmadı hangi marka sizinki laboquick benimkiBende sürekli pozitif çıkmasından şikayetçiyim bu kadar olması normal gelmedi
Bazen adet öncesi de yumurtlama olabiliyor yine takip et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?