Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben anlamıyourm.bu ay tam pik günü ve 3 gün peş peşe ilişki oldu ama gene yok gene yok
önümüzdeki ay pik falan bakmıcam gelişi güzel takılcam.yoruldum pik takip etmekten

ben anlamıyourm.bu ay tam pik günü ve 3 gün peş peşe ilişki oldu ama gene yok gene yok
önümüzdeki ay pik falan bakmıcam gelişi güzel takılcam.yoruldum pik takip etmekten

Bende reglime göre tam günleri değerlendirmişim geçen ay ama benimde yok
Aşıla ya geçtim ben artık inşallah bu şekilde ilk denemede tutar.

Bende reglime göre tam günleri değerlendirmişim geçen ay ama benimde yok
Aşıla ya geçtim ben artık inşallah bu şekilde ilk denemede tutar.
şansın bahtın açık olsun inşlh tutar.
neden olmuyo bende anlamış değilim tam günleri değerlendriyoruz. martta kimyasal yaşadım birdahada olmadı

Aynen öyle hep gün sayıyoruz bi umut stres işte . Bi kaç gün önce pik oldu regl zamanına kadar yine araştırmalardayım burda
benimm yarın regli günüm dün test yaptım negatif ama hala bakıyorum işte:)
olmadığını bile bile tutuncak bir umut arıyoruz.bu sefer daha çok hayal kırıklığı yaşıyoruz.

benimm yarın regli günüm dün test yaptım negatif ama hala bakıyorum işte:)
olmadığını bile bile tutuncak bir umut arıyoruz.bu sefer daha çok hayal kırıklığı yaşıyoruz.
En azından çabalıyoruz bişeyler deniyoruz inş tez zamanda olur her isteyenin yumurtlama testiyle takip ediyorm bende adetin hemen ertesi günü pik gösterdi bi kaç gün arayla yine gösterdi kısmet bakalım hayırlısı olur sizinde inş istediğiniz gibi olur . Sizin sıkıntınız nedir

bende testle takip ediyorum 2 aydır. geçen ay dr a gittim herhangi bir sıkıntı yok.benim zaten 5 yaşında bir oğlum var.ona kardeş için uğraşıyoruz .

Kizlar bugun reglinin 22.günü reglime 6 gün kaldi ovulastonlar negatif buay yumurtlamam olmadi acaba neden oldu moralim yerlerde icimden hicbirsey gelmiyor.regli bittiginden beri gün aşırı degerlendirdim ama yumurtlama olmadiktan sonra anlami yok

Bazen adet öncesi de yumurtlama olabiliyor yine takip et bence

Bazen adet öncesi de yumurtlama olabiliyor yine takip et bence

Normalde reglim 28 30 günde bir oluyordu.gecen ay 29 agustosta regli tarihimdi ama gecen ay gonal f ve ovitrelle kullandim.oyüzdenmi bilmiyorum.29 agustos yerine 19agustosta yani 10gün öncesi reglim geldi. Kafam karisti simdi ben bu ay 29eylükdemi regli olucam yoksa degisen tarihe göre 19eýlülddmi regli olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…