- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.861
Ahhh arkadaşım anlatamam her ay bu günler biz eşimle acildeyiz bende düğün üstü başlayan ve deli gibi göğüs ağrısı ile nefes alamıyorum nöbetleri serumlar panik atak denen illet göğsümde 5mm fibro adenom ovulasyon ile başlayan ağrı kullandığım anti depresan ile sakın gebe kalma diyen doktorlar sayesinde 6 ay korunma ve ayın 7 si evlilik yildonumumuz 6 aydır aşamalı bir şekilde antidepresan bıraktım onun krizleri bu ay dedim nihayet ilaç yok panik atagimi frenledim acil yok serum yok bu ay dedim tamam korunmada yok ama testler böyle resmen yıkıldim ama tabiki hayırlısı Rabbim ol der olur sağlam iman çok sukur ben bu forumdaki herkese dua ediyorum herkesi okuyorum yorumlarını yaşadıklarını kimse farkında değil ama hepsini dualarıma katıyorum illaki birbirimize ettiğimiz çıkarsız temiz dualar rabbime ulaşıyorBiliyorum canım ah o anlar şimdi yazarken bile içim sızladi.. Allah her isteyene gonlundekini versin inşallah sana da herkese..yalnız değilsin..her zaman düşünüyorum benim gibi içi sizlayan ne kadar çok kadın var..belki aynı anda aynı dualar göğe gönderiliyor..yalnız değiliz..biz ozeliz hayata daha çok sarılmayı öğreniyoruz,eslerimizin,mutlulugumuzun kıymetini daha iyi anlıyoruz zor zamanlarimizda destek oldukları için...biz çok çok iyi olmalıyız ki vücudumuz işlevini görsün..biz çok iyi olmalıyız ki bebeklerimiz çok daha iyi olsun..kendimizi salmayalim..inşallah rabbim gozyaslarinin mükâfatını verir en yakın zamanda..mutlu ol gül arkadaşım ve bütün kadınlar gülmeli..kahkahalarimiz bizim en büyük ilacimiz..imkansız diye bir şey yok ol der olur..çok örnekleri var bunun..hiç yumurtlamayan asla çocuğun olmaz denilen tanıdığım bile mucizeyi yaşadı..umut her zaman var..bu ay olmasa da bir gün nasip olacak..bize de sıra gelecek ve hersey çok güzel olacak
Amin inşallah canım..panik atak konusunda az da olsa bilgim var beslenme çok büyük etken ve en önemlisi kendini rahatlaticak aktiviteler yürüyüş spor yemek yapmak hobi edinmek vs sen kendine iyi olanı bulana kadar dene..birde hep bunu soyliyorum araştır kan grubuna Göre beslenmeye çalış sana iyi gelmeyen yiyeceklerden uzak dur..özellikle seni mutsuz eden insanlardan ve ortamlardan uzak dur..hayat senin hayatın sınırlarını sen çiz diğerleri değil..hep mutlu olucak şeyler yap.izle.dinle..acil şifalar diliyorum bir anda olmuyor ama yavaş yavaş olucak..bir şeyi 40 kez söylersen olurmus..her sabah aynada kendinle konuş güzel sözler olumlu şeyler,seni en iyi tanıyan yine sensin..kendimi seviyorum de..40 günün sonunda hissedecegin mutluluk senide sasirticak..bugünü bir defa yaşıyorsun..güzellikler maximum..negatif herşey minimum..bidaha su zamanımızda olmicaz unutma..belki delice şeyler gibi gelebilir söylediklerim..birazda delilik yapalım..bu zamana kadar akıllı olduk herşeyi stres edindik elimizde sifir..şimdi de bu yöntemi deneyelim..Ahhh arkadaşım anlatamam her ay bu günler biz eşimle acildeyiz bende düğün üstü başlayan ve deli gibi göğüs ağrısı ile nefes alamıyorum nöbetleri serumlar panik atak denen illet göğsümde 5mm fibro adenom ovulasyon ile başlayan ağrı kullandığım anti depresan ile sakın gebe kalma diyen doktorlar sayesinde 6 ay korunma ve ayın 7 si evlilik yildonumumuz 6 aydır aşamalı bir şekilde antidepresan bıraktım onun krizleri bu ay dedim nihayet ilaç yok panik atagimi frenledim acil yok serum yok bu ay dedim tamam korunmada yok ama testler böyle resmen yıkıldim ama tabiki hayırlısı Rabbim ol der olur sağlam iman çok sukur ben bu forumdaki herkese dua ediyorum herkesi okuyorum yorumlarını yaşadıklarını kimse farkında değil ama hepsini dualarıma katıyorum illaki birbirimize ettiğimiz çıkarsız temiz dualar rabbime ulaşıyorçok teşekkür ederim canım
Merhaba canım testini aradım buldum:)can09e sen bilgilisin benim testlere nolur yorum yapın çok moralim bozuk ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu
Daha ovulasyon testi yaptın mı!Gittim canim kan veremedim ilk pazartesi dedi ben gec dollenme ihtimalini soyledim oda carsamaba gel dedi adet olmassan bide istahsizlik icin vitanimlere bakicak
Simdi yaptim canimDaha ovulasyon testi yaptın mı!
Canım benim sıkma canını lütfen testleri kafana takmadan iki güne bir ilişki olmasına gayret et nasipten öteye geçemiyor herşeyde var bir hayır hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah@Canimm oglum devam ediyorum fakat resim atmaya bile gerek yok ikinci çizgi yok denecek kadar siliklesti
Canım yumurtlamaydı sanırım senin o testler değerlendirdin mi?Simdi yaptim canim
Evet canim ovu testim bugun biraz silinmis 2gun once iliski oldu korkuyla oldu tabi gebe olursam riskli olur diyeCanım yumurtlamaydı sanırım senin o testler değerlendirdin mi?
slm... bişey sorcam pik değil ne demek????Benim pik filan olmuyor çok üzüldüm moralim yerlerde en köyü resimdeki en son olan oda pik değil
canım çokta ümitlendirmek istemem ama, ovü testleri adet gecikmelerinde koyu görünüyorsa gebelik var demektir. sen yarın da 2 saatlik idrarla sıvı almadan yap bakalım koyulaşıyor mu yoksa silikleşiyor mu anlarız inşallah gebeliktir inşallahSimdi yaptim canim
sonuncuya fazla idrar koymuşsun sağlıklı sonuç vermemiş. sadece 3-4 damla hatta bazen 4 damla bile böyle taşırıyor
C çizgisi t çizgisinden daha koyu oluyor pembe gibi değil kıpkırmızı bu yumurtanın tam olgunlaştığını pik yani en yüksek seviyede lh hormonu olduğunu gösteriyor ertesi günde zaten çatlama oluyor ne yapıyoruz pik günü ve ertesi 3günü araliksiz ilişki oluyorki spermle buluşsun çatlayan yumurtaslm... bişey sorcam pik değil ne demek????
Sonuc ne canım fayda ettımıKızlar bende c life diye bir ballı macun aldım pazartesi gelince kullanmaya başlıcam. Ovulasyon testinden pco luyken bişe anlayamadım bunu baya övmüşler belki adetlerim düzene girer
Mümkünse olsun bence canım sonrasında da gün aşırı denenebilir.
Bende o macunu kullanıyorum ilk defa ilaçsız regl oldum ve testte 3 kere falan pik gösterdiSonuc ne canım fayda ettımı
bende bir kaç ay ovü yaptım canım biliyorum da. adının pik olduğunu bilmiyordum teşekkürler :)))) ben kaset kullanmıştım da yeni çıkan çubuk testler daha hassas diyorlar doğru mu???C çizgisi t çizgisinden daha koyu oluyor pembe gibi değil kıpkırmızı bu yumurtanın tam olgunlaştığını pik yani en yüksek seviyede lh hormonu olduğunu gösteriyor ertesi günde zaten çatlama oluyor ne yapıyoruz pik günü ve ertesi 3günü araliksiz ilişki oluyorki spermle buluşsun çatlayan yumurta
T çizgisinin daha koyu olması gerekir pik olması için veya aynı koyulukta iki çizginindeC çizgisi t çizgisinden daha koyu oluyor pembe gibi değil kıpkırmızı bu yumurtanın tam olgunlaştığını pik yani en yüksek seviyede lh hormonu olduğunu gösteriyor ertesi günde zaten çatlama oluyor ne yapıyoruz pik günü ve ertesi 3günü araliksiz ilişki oluyorki spermle buluşsun çatlayan yumurta
Çok pardon Control yani test çalışıyormu C çizgisi T çizgisinde lh hormon ölçüyor tabiki T çizgisi daha koyu olmalı yanlış yazmışımT çizgisinin daha koyu olması gerekir pik olması için veya aynı koyulukta iki çizgininde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?