Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh arkadaşım anlatamam her ay bu günler biz eşimle acildeyiz bende düğün üstü başlayan ve deli gibi göğüs ağrısı ile nefes alamıyorum nöbetleri serumlar panik atak denen illet göğsümde 5mm fibro adenom ovulasyon ile başlayan ağrı kullandığım anti depresan ile sakın gebe kalma diyen doktorlar sayesinde 6 ay korunma ve ayın 7 si evlilik yildonumumuz 6 aydır aşamalı bir şekilde antidepresan bıraktım onun krizleri bu ay dedim nihayet ilaç yok panik atagimi frenledim acil yok serum yok bu ay dedim tamam korunmada yok ama testler böyle resmen yıkıldim ama tabiki hayırlısı Rabbim ol der olur sağlam iman çok sukur ben bu forumdaki herkese dua ediyorum herkesi okuyorum yorumlarını yaşadıklarını kimse farkında değil ama hepsini dualarıma katıyorum illaki birbirimize ettiğimiz çıkarsız temiz dualar rabbime ulaşıyor çok teşekkür ederim canım

Amin inşallah canım..panik atak konusunda az da olsa bilgim var beslenme çok büyük etken ve en önemlisi kendini rahatlaticak aktiviteler yürüyüş spor yemek yapmak hobi edinmek vs sen kendine iyi olanı bulana kadar dene..birde hep bunu soyliyorum araştır kan grubuna Göre beslenmeye çalış sana iyi gelmeyen yiyeceklerden uzak dur..özellikle seni mutsuz eden insanlardan ve ortamlardan uzak dur..hayat senin hayatın sınırlarını sen çiz diğerleri değil..hep mutlu olucak şeyler yap.izle.dinle..acil şifalar diliyorum bir anda olmuyor ama yavaş yavaş olucak..bir şeyi 40 kez söylersen olurmus..her sabah aynada kendinle konuş güzel sözler olumlu şeyler,seni en iyi tanıyan yine sensin..kendimi seviyorum de..40 günün sonunda hissedecegin mutluluk senide sasirticak..bugünü bir defa yaşıyorsun..güzellikler maximum..negatif herşey minimum..bidaha su zamanımızda olmicaz unutma..belki delice şeyler gibi gelebilir söylediklerim..birazda delilik yapalım..bu zamana kadar akıllı olduk herşeyi stres edindik elimizde sifir..şimdi de bu yöntemi deneyelim..

can09e sen bilgilisin benim testlere nolur yorum yapın çok moralim bozuk ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu
Merhaba canım testini aradım buldum:)
Benim de çok koyu olmadı bunu her zaman söyledim.. benimkiler seninki kadar da koyulaşmadı bile.. öncelikle moralini düzeltmen lazım sonra denemelere devam. Moral önemli.
Sorun var mıydı sizde onu hatırlayamadım ama gözler şişecek kadar ağlamana üzüldüm. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebiş gelsiin bekleyen herkese. İçinde sana da.

@Canimm oglum devam ediyorum fakat resim atmaya bile gerek yok ikinci çizgi yok denecek kadar siliklesti
Canım benim sıkma canını lütfen testleri kafana takmadan iki güne bir ilişki olmasına gayret et nasipten öteye geçemiyor herşeyde var bir hayır hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah

Simdi yaptim canim
canım çokta ümitlendirmek istemem ama, ovü testleri adet gecikmelerinde koyu görünüyorsa gebelik var demektir. sen yarın da 2 saatlik idrarla sıvı almadan yap bakalım koyulaşıyor mu yoksa silikleşiyor mu anlarız inşallah gebeliktir inşallah

slm... bişey sorcam pik değil ne demek????
C çizgisi t çizgisinden daha koyu oluyor pembe gibi değil kıpkırmızı bu yumurtanın tam olgunlaştığını pik yani en yüksek seviyede lh hormonu olduğunu gösteriyor ertesi günde zaten çatlama oluyor ne yapıyoruz pik günü ve ertesi 3günü araliksiz ilişki oluyorki spermle buluşsun çatlayan yumurta

bende bir kaç ay ovü yaptım canım biliyorum da. adının pik olduğunu bilmiyordum teşekkürler :)))) ben kaset kullanmıştım da yeni çıkan çubuk testler daha hassas diyorlar doğru mu???

T çizgisinin daha koyu olması gerekir pik olması için veya aynı koyulukta iki çizgininde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…