- 15 Mayıs 2017
- 188
- 73
- 98
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.921
Evet olmamışCatlama olmadı o halde
Bence gebelik var gibi gozukuyo silik cizgi varDayanamadım erken gebelik testi aldım içinde yumurtlamadan 5 veya 7 gün sonra uygulayın yazıyor ben kafayı yedim galiba
Adetime bu gün itibarı ile 6 gün var ve ben dayanamadım akşam eşim geldi gidip tahlil verdim hamileyim çok şükür Allahima rabbim bütün isteyen herkese nasip eylesinBence gebelik var gibi gozukuyo silik cizgi var
Adetinize ne zaman kaldi
Ya kızlar bi hafta önce adet oldum adetin hemen bitiminde yumurtlama testi pozitif gösterdi bir gü
gözün aydınn cnm:)Adetime bu gün itibarı ile 6 gün var ve ben dayanamadım akşam eşim geldi gidip tahlil verdim hamileyim çok şükür Allahima rabbim bütün isteyen herkese nasip eylesin
gözün aydınn cnm:)
benimde bat günüm dündü gelen giden yok.test yaptım o da yokbeklemedeyim
Beta hcg en kac ciktiAdetime bu gün itibarı ile 6 gün var ve ben dayanamadım akşam eşim geldi gidip tahlil verdim hamileyim çok şükür Allahima rabbim bütün isteyen herkese nasip eylesin
Yanlis hatirlamiyosam ovulasyon testi yaptiniz degil miAdetime bu gün itibarı ile 6 gün var ve ben dayanamadım akşam eşim geldi gidip tahlil verdim hamileyim çok şükür Allahima rabbim bütün isteyen herkese nasip eylesin
Canim erken gebelik benim yaptığım test yanılma payı çok düşük doktor bile şaşırdı idrarda bu kadar erken gösteriyor bravo dedi kesinlikle tavsiye ederim eczacı bayandı bunu al dedi hafif bile çizgi olursa kesindir git kan ver dedi haklıymış Allah razı olsun ondangözün aydınn cnm:)
benimde bat günüm dündü gelen giden yok.test yaptım o da yokbeklemedeyim
Hayırlı olsun Allah kucağına almaya kısmet etsin inşallah..benimde bugün bat gunumdu gelmedi belirtide yok krem akıntı var sadece..test yaptım negatif..umudum yok ama adet yerine gelsin diye test yaptım..dua et benim icinde..Canim erken gebelik benim yaptığım test yanılma payı çok düşük doktor bile şaşırdı idrarda bu kadar erken gösteriyor bravo dedi kesinlikle tavsiye ederim eczacı bayandı bunu al dedi hafif bile çizgi olursa kesindir git kan ver dedi haklıymış Allah razı olsun ondan
Canım testinin markası neydi bu gün galiba aynı testten bende yaptım ama yok denecek kadar silikti gbende gölgesidir diye düşündüm attımCanim erken gebelik benim yaptığım test yanılma payı çok düşük doktor bile şaşırdı idrarda bu kadar erken gösteriyor bravo dedi kesinlikle tavsiye ederim eczacı bayandı bunu al dedi hafif bile çizgi olursa kesindir git kan ver dedi haklıymış Allah razı olsun ondan
Yok canım henüz yumurtlama olmamışEki Görüntüle 2306662 bende yumurtlamiyorum kizlar baya bozuk moralim cidden ama en azindan farkettim bu testler sayesinde sorum su adet dongum kisa 25 26ama lekeler daha erken geliyo her ay duzenliyim sizce daha gerek varmi test yapmama boşuna test yapiyomusum gibi geliyo eylül adetiyle dr gidicem bakalım yumurtaliklarimda sorun varmi
Evet cnm olmadı bu saatten sonrada çok zorYok canım henüz yumurtlama olmamış
Dr. giderseniz bizide bilgilendirinEki Görüntüle 2306662 bende yumurtlamiyorum kizlar baya bozuk moralim cidden ama en azindan farkettim bu testler sayesinde sorum su adet dongum kisa 25 26ama lekeler daha erken geliyo her ay duzenliyim sizce daha gerek varmi test yapmama boşuna test yapiyomusum gibi geliyo eylül adetiyle dr gidicem bakalım yumurtaliklarimda sorun varmi
selam cnm reglin geldimi?Hayırlı olsun Allah kucağına almaya kısmet etsin inşallah..benimde bugün bat gunumdu gelmedi belirtide yok krem akıntı var sadece..test yaptım negatif..umudum yok ama adet yerine gelsin diye test yaptım..dua et benim icinde..
Eki Görüntüle 2306662 bende yumurtlamiyorum kizlar baya bozuk moralim cidden ama en azindan farkettim bu testler sayesinde sorum su adet dongum kisa 25 26ama lekeler daha erken geliyo her ay duzenliyim sizce daha gerek varmi test yapmama boşuna test yapiyomusum gibi geliyo eylül adetiyle dr gidicem bakalım yumurtaliklarimda sorun varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?