Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım bütün yaptıklarımı paylaştım bu forumdaki herkese yardımcı olmak için belki yardımcı olur diye yeniden anlatayım fakat yazılan bir mesaj nasıl siliniyor bilgin varmı farkında olmadan arkadaşın biri kızmış alıntı yapmışım forumda çok bilgim yok Allah şahit herkese tek tek dua ederim mesajlarını okudukça rabbim hayırlısı ile nasip etsin diye mesaj nasıl siliniyor çok üzüldüm

Kusura bakma kaçırmışsam okumamışsam affet. Bölük pörçük okuyorum bende.
Yorum silmenin banlanma cezası var bildiğim kadarıyla

Sizce bu test pozitif mi?
Pik olmuş mu?
Bu dün akşamki testim bugün silikleşti çünkü dün çok kasık ağrım vardı o da geçti acaba oldu mu yumurtlama

Pik olmuş mu?
Bu dün akşamki testim bugün silikleşti çünkü dün çok kasık ağrım vardı o da geçti acaba oldu mu yumurtlama
Eki Görüntüle 2310064
Bu test hayvan gibi piknolmuş!
Ama unutma ki rengi açıldığı gün yumurta çatlıyor.
Yani yarın da koyuysa öbürgün çatlayacak demek.. ama aslen böyle koyu ya.. böyle koyu gördüğün gün ilişki sanırsam en büyük ihtimalmiş!
Açık gördüğün ilk günden tam -4 gün sonra da adet gelio..
inşallah olumlu sonuç alırsın bu ay

Akıntı takibi yapıyor musun canim
Pik olmuş mu?
Eki Görüntüle 2310064
Akıntı takibi yapıyor musun canım bu test pik Allahın izniyle günleri degerlendir ayrıca yataktan kalkma idrar bile yapma sabaha bırak 3 gün üst üste adete kadarda bir var bir yok hadi inşallah müjdeni alalım içim öyle hissediyor rabbim denk getirsin insallahhhh

Bu test hayvan gibi piknolmuş!
Ama unutma ki rengi açıldığı gün yumurta çatlıyor.
Yani yarın da koyuysa öbürgün çatlayacak demek.. ama aslen böyle koyu ya.. böyle koyu gördüğün gün ilişki sanırsam en büyük ihtimalmiş!
Açık gördüğün ilk günden tam -4 gün sonra da adet gelio..
inşallah olumlu sonuç alırsın bu ay
[/QUOTE]
İnşaallah canım çok teşekkür ederim
Sende inşaallah testinde pozitifi görürsün
Bu dünkü testim bugün bayağı silikleşmiş çatladı galiba dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiricez inşaallah ama kafamı kurcalayan bir şey var geçen ay ki ovulasyon testim daha bariz pozitifti bu çok içime sinmedi sanki pozitif değil gibime geliyor kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama bu testler de bir garip yarısı kızarıyor yarısı kızarmıyor

Öyle yaptım canım inşaallah aynı dediğin şekilde devam ederim çok sağol çok teşekkür ederim

İnşaallah canım çok teşekkür ederim ☺
Sende inşaallah testinde pozitifi görürsün
Bu dünkü testim bugün bayağı silikleşmiş çatladı galiba dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiricez inşaallah ama kafamı kurcalayan bir şey var geçen ay ki ovulasyon testim daha bariz pozitifti bu çok içime sinmedi sanki pozitif değil gibime geliyor kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama bu testler de bir garip yarısı kızarıyor yarısı kızarmıyor
[/QUOTE]
O o kadar önemli değil canım.
Önemli olan bi koyulaşma olup ardından açılma olması.
Biliyosun bu testler LH ölçüyor.
Atıyorum gecen ay LH ın 50 ye çıkmıştır da çatlamıştır,
Bu ay 45 le çatlamıştır..
belki yediğimiz içtiğimizle bile alakası olabilir.
Bende de bu ayki pik biraz daha sokuktu, ama ben çatlayışını hissettim sabah patronla toplantıdaydım, oturamadım üstüne popomun o derece.
O sebeple güveniyorum zamanım doğru.
Hoş eşimle ilişki olmadı o ayrı da...
neyse..

guzelgunler2019
Geçen ay yaptığım ovulasyon testim akıntıdan şüphelenip yapmıştım ovulasyonu yakaladım ama testi eczaneden pahalıya almıştım çok güzeldi çizgileri internetten aldıklarım yarım yamalak çizgi çıkarıyor şüphede kaldım

O o kadar önemli değil canım.
Önemli olan bi koyulaşma olup ardından açılma olması.
Biliyosun bu testler LH ölçüyor.
Atıyorum gecen ay LH ın 50 ye çıkmıştır da çatlamıştır,
Bu ay 45 le çatlamıştır..
belki yediğimiz içtiğimizle bile alakası olabilir.
Bende de bu ayki pik biraz daha sokuktu, ama ben çatlayışını hissettim sabah patronla toplantıdaydım, oturamadım üstüne popomun o derece.
O sebeple güveniyorum zamanım doğru.
Hoş eşimle ilişki olmadı o ayrı da...
neyse..
[/QUOTE]
Bende hissetim dün sol kasığımdan oturamıyordum bile tezgaha değse canım acıyordu şimdi hiç ağrı sızı yok gece çatladı herhalde ama hep bi şüphe işte

Bende hissetim dün sol kasığımdan oturamıyordum bile tezgaha değse canım acıyordu şimdi hiç ağrı sızı yok gece çatladı herhalde ama hep bi şüphe işte
[/QUOTE]
Evet aslında hissediliyor gergin bile oluyor insan yumurta günü sanki adet başlayacak gibi bir his oluyor iĺa ovulasyonda köyü görmek şart değil ben görmedim pik ve nolur sadece gebe kalacağım komutu ver beynine lütfen bunu yap evham etme acaba deme ben gebe kalacağım de sürekli ve daima bunu oku karnına tut maşallah suphan Allah Maşallah barekeallah la havle vela kuvvete illa billah de sonundada tabiki rabbim senin sayende teslimim ben gebe kalacağım diye oku

Evet aslında hissediliyor gergin bile oluyor insan yumurta günü sanki adet başlayacak gibi bir his oluyor iĺa ovulasyonda köyü görmek şart değil ben görmedim pik ve nolur sadece gebe kalacağım komutu ver beynine lütfen bunu yap evham etme acaba deme ben gebe kalacağım de sürekli ve daima bunu oku karnına tut maşallah suphan Allah Maşallah barekeallah la havle vela kuvvete illa billah de sonundada tabiki rabbim senin sayende teslimim ben gebe kalacağım diye oku
[/QUOTE]
Canım benim ya çok teşekkür ederim İnşaallah yapacağım bu dediklerini

Ayın 14-15inde yine pik olmuştu akıntıyla beraber

Eklentiler

• 15E0216B-4BA8-4170-A09C-C5A20E2C976F.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…