- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.981
Allah razı olsun canım bütün yaptıklarımı paylaştım bu forumdaki herkese yardımcı olmak için belki yardımcı olur diye yeniden anlatayım fakat yazılan bir mesaj nasıl siliniyor bilgin varmı farkında olmadan arkadaşın biri kızmış alıntı yapmışım forumda çok bilgim yok Allah şahit herkese tek tek dua ederim mesajlarını okudukça rabbim hayırlısı ile nasip etsin diye mesaj nasıl siliniyor çok üzüldümYav adete on gün kala değilmiş demek.
Bu ay erken yumurtlamışsın bariz.
14 de sanırsam 10 gün önce döllenmiş falan demek. 4 gün sonra falan tam 4 haftalık olacak demek bebiş?
Olabilir mi?
Belirti var mı paylaşır mısın?
Ve dee hayırlı olsun
Kusura bakma kaçırmışsam okumamışsam affet. Bölük pörçük okuyorum bende.Allah razı olsun canım bütün yaptıklarımı paylaştım bu forumdaki herkese yardımcı olmak için belki yardımcı olur diye yeniden anlatayım fakat yazılan bir mesaj nasıl siliniyor bilgin varmı farkında olmadan arkadaşın biri kızmış alıntı yapmışım forumda çok bilgim yok Allah şahit herkese tek tek dua ederim mesajlarını okudukça rabbim hayırlısı ile nasip etsin diye mesaj nasıl siliniyor çok üzüldüm
Hayırlısı olsun canım ya üzülme olmazsan tekrarlarsın testiGebelik testi yaptım, negatif çıktı
Evet bildiğiniz üzere veya bilmeyenler için belki yardımcı olur anlatayım inşaallah bir fayda olur ve hepimiz anne oluruz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde arkadaşlar bu gün itibarı ile adet olma tarihim 17 Eylül yani daha 5 gün var ben dayanamayıp 9 gün varken evde test olduğu için bir normal kaset ve bir erken gebelik testi yapmıştım daha adetime 9 gün olduğu için ince silik cizgi çıkmıştı testleri size yorumlayın diyede foruma atmıştım hepiniz evet silik bir çizgi var dediniz o akşam acil de kan verdim ve hcg 13.5 çıktı oradaki doktorda kendi doktorumda buna gebelik var diyemeyiz evet dollenme var ama 2 gün sonra yeniden kan vermen lazım zaten henüz adet tarihin gelmemiş ve geçmemiş bu yüzden buna gebelik denmez dedi KUZENIM doktor ona sordum oda onayladı adet 10 gün geçmeden hamile denilmez çünki adet ile bu değer tutunamayıp atılabilir dedi ne lazimmis 2 günde bir kan bakılacak değer 2 kat artacak....ŞIMDI ilk gebeligim olacak rabbim nasip etmişse 1 yıllık evliyim 6 ay zaten antidepresan sayesinde korunmadım ama yumurta dönemine getirmedim birlikteliği antidepresan bıraktım geçen ay sogan kürü adetin ilk günü başladım sabah aksam içtim ılık olarak pikom yok genel kontrolümde hic bir sorun yok demisti doktorum ben sogan kurunu oylesine yaptım severim sogani ben ayrica her yemekte soframda ince kıyılmış beyaz yemeklik soğanı sumakla azcıkta limonla üzerine çok az nane ile salata yapar yerim severim dedim ya yaptıklarımı yaziyorumki burada belki yapan birine sebep olur...Ayrıca memede kist var 5mm ağrılı kötü huylu değil dediler fakat kontrol altında onun içinde doktor ağrı için hayıt otu hapı agnusgacton ilacı vermişti bunu 3 ay sabah aksam içiyordum buda yine gebelik için değil sadece göğüs agrım içindi ama araştırdım bu hap gebeliğe vesile oluyormuş olanlar varmış....ilişki sonrası bende ayak dikme hatta yarım saat idrara gitmedim duş ılık aldim oda 1 saat sonra ve genital duş yapmadım normalde içini bile yıkarım abdest için ama yok normal ayakta ılık abdest alıp çıktım...Çok ağır işler yapmadım bu ay....OVULASYONA gelirsek âdetlerim düzenli 27 veya 28 günde olur buna göre takvimim uygulaması 14. GÜN yumurtlama gösteriyor bende ovulasyon ile takip edeyim takvim doğrumu diye bu ay ovulasyon testide yaptım HATTA ben pik yakalayamadım diye bir gece oturup sabaha kadarda ağladım buradada testleri paylaştım hiç pik kıpkırmızı görmedim FAKAT ben buna rağmen adetim bitti yikandim bir gun var bir gün yok olarak ilişkiye adete 9 gün kalaya kadar gerçekleştirdim..En son zaten 9uncu günün sabahi idrarda testte siligi gördüm....Allahim hepimize en hayırlı en sağlıklı imanlı vicdanlı evlatlar nasip eylesin...Tavsiyem kimse ile kendinizi kıyaslamayın.. Yok ektim yok görümce yok komşum hamile ben kalamadım benim olmuyor deyip beyine bu enerjiyi yollamayın bu bir çünki PANIK ATAK hastasıyım normalde bedensel hastalığım yok ama o atakta örneğin aaa kalbim hızlı çarpıyor aaaa sanki nabzim yok gibi sanki nefes alamiyorum diye başlayıp acil de son buluyor bu hastalık en son psikiyatri doktoru dediki bak şu anda desenli disim agiriyor en fazla 2 saat sonra dışın agirir neden beyine o emri veriyorsun hipofiz bezleri bir salgı verip durumu yanlış anlar ve o anda diş sinirine baskı yapar ve gerçekten disin anırmaya başlar BUNU neden anlattım BENIM OLMUYOR BU AYDA OLMADI YINE TUTMADI gibi lafları edip beyninize sinyal yollamayın...IKINCISI rahat olun hep hayırlısı avlarla PEYGAMBERLER sınav edilmiş bizim peygamberimiz en tatlı zehir evlattır demis..Bu yüzden rabbim hayırlı evlâdı versin o olmayanlar demekki hayr değilmiş öndeki maçlara bakalım hiç olmayacak isede demekki öyle gerekmiş...Hepinizi Allah için SEVİYORUM hepinize Allah rızası için dua ediyorum rabbim denk eylesin...inşallah...Bebek sahibi olacak anne adayları sizlerede Allah kolaylık versin kucağınıza sağ salim almanızı nasip eylesin...Maşşallah suphan Allah Maşallah barekeallah la havle vela kuvvete illa billah sürekli okuyun..selametle uzun oldu ama...dualarınıza benide ekleyin.
guzelgunler2019
Bu test hayvan gibi piknolmuş!Sizce bu test pozitif mi?
Pik olmuş mu?
Bu dün akşamki testim bugün silikleşti çünkü dün çok kasık ağrım vardı o da geçti acaba oldu mu yumurtlama
Eki Görüntüle 2310064
Akıntı takibi yapıyor musun canım bu test pik Allahın izniyle günleri degerlendir ayrıca yataktan kalkma idrar bile yapma sabaha bırak 3 gün üst üste adete kadarda bir var bir yok hadi inşallah müjdeni alalım içim öyle hissediyor rabbim denk getirsin insallahhhhSizce bu test pozitif mi?
Pik olmuş mu?
Bu dün akşamki testim bugün silikleşti çünkü dün çok kasık ağrım vardı o da geçti acaba oldu mu yumurtlama
Eki Görüntüle 2310064
Öyle yaptım canım inşaallah aynı dediğin şekilde devam ederim çok sağol çok teşekkür ederimAkıntı takibi yapıyor musun canim
Akıntı takibi yapıyor musun canım bu test pik Allahın izniyle günleri degerlendir ayrıca yataktan kalkma idrar bile yapma sabaha bırak 3 gün üst üste adete kadarda bir var bir yok hadi inşallah müjdeni alalım içim öyle hissediyor rabbim denk getirsin insallahhhh
İnşaallah canım çok teşekkür ederim ☺Bu test hayvan gibi piknolmuş!
Ama unutma ki rengi açıldığı gün yumurta çatlıyor.
Yani yarın da koyuysa öbürgün çatlayacak demek.. ama aslen böyle koyu ya.. böyle koyu gördüğün gün ilişki sanırsam en büyük ihtimalmiş!
Açık gördüğün ilk günden tam -4 gün sonra da adet gelio..
inşallah olumlu sonuç alırsın bu ay
O o kadar önemli değil canım.İnşaallah canım çok teşekkür ederim ☺
Sende inşaallah testinde pozitifi görürsün
Bu dünkü testim bugün bayağı silikleşmiş çatladı galiba dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiricez inşaallah ama kafamı kurcalayan bir şey var geçen ay ki ovulasyon testim daha bariz pozitifti bu çok içime sinmedi sanki pozitif değil gibime geliyor kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama bu testler de bir garip yarısı kızarıyor yarısı kızarmıyor
Bende hissetim dün sol kasığımdan oturamıyordum bile tezgaha değse canım acıyordu şimdi hiç ağrı sızı yok gece çatladı herhalde ama hep bi şüphe işteO o kadar önemli değil canım.
Önemli olan bi koyulaşma olup ardından açılma olması.
Biliyosun bu testler LH ölçüyor.
Atıyorum gecen ay LH ın 50 ye çıkmıştır da çatlamıştır,
Bu ay 45 le çatlamıştır..
belki yediğimiz içtiğimizle bile alakası olabilir.
Bende de bu ayki pik biraz daha sokuktu, ama ben çatlayışını hissettim sabah patronla toplantıdaydım, oturamadım üstüne popomun o derece.
O sebeple güveniyorum zamanım doğru.
Hoş eşimle ilişki olmadı o ayrı da...
neyse..
Evet aslında hissediliyor gergin bile oluyor insan yumurta günü sanki adet başlayacak gibi bir his oluyor iĺa ovulasyonda köyü görmek şart değil ben görmedim pik ve nolur sadece gebe kalacağım komutu ver beynine lütfen bunu yap evham etme acaba deme ben gebe kalacağım de sürekli ve daima bunu oku karnına tut maşallah suphan Allah Maşallah barekeallah la havle vela kuvvete illa billah de sonundada tabiki rabbim senin sayende teslimim ben gebe kalacağım diye okuBende hissetim dün sol kasığımdan oturamıyordum bile tezgaha değse canım acıyordu şimdi hiç ağrı sızı yok gece çatladı herhalde ama hep bi şüphe işte
Tamam canım sorun yok, sağlıkla gelsin bebeğinTestte erken veya geç çıkabiliyor umutsuz olma diye senin adet geçmişti öyle hatırladım kusura bakma nolur hakkını helal et kastı bir şey değil
Gebelik testi yaptın mı? Yüksek oranla hamilesin yada yeniden yumurtluyorsunAyın 14-15inde yine pik olmuştu akıntıyla beraber
Dün yapmıştım negatif çıktı idrar testinde geçen aya göre adetime 7-10gün var hemen hemenGebelik testi yaptın mı? Yüksek oranla hamilesin yada yeniden yumurtluyorsun
Yarında ovulasyon testin böyle çıkarsa tekrarla istersen gebelik testini her ihtimale karşı da bu günleri değerlendirin canımDün yapmıştım negatif çıktı idrar testinde geçen aya göre adetime 7-10gün var hemen hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?