Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay yine ovu testi deniyorum ben adetin ikinci gününden itibaren 6 gün bal çörek otu tarçın kürü yedim ve adetin 8. Günü(yani dün) ovu testi pik oldu bugün yaptığım testte t siliklesmis yani çatlamış peki ben şimdi normal döngüme göre mi beklicem yumurtlamaya gore mi

Yumurtlamaya göre diye biliyorum ben

Slm kızlar benim adetime 9 gün kaldı bu aydan umutlu olmadigim için gelicek ay için ovilasyon testi aldım dayanamadım 3 gündür yapıyorum burada yazılanları okudum içime bir umut düştü sizde bir bakamasınız

Gebelik için yaptıysan negatif gözüküyor cnm pik olması gerekir

Adet oldum bitmek üzere canım tekrar maraton başlayacak
Sen ne yapıyorsun?
Allahım denk getirsin inşallah kız sogan kürü yap madem adetlisin sabah ac akşam ac olarak iç adet bitene kadar. Birde ovulasyon yapsanda yapmasada bu sefer lütfen böyle dene bir gün var bir gün yok ilişki..Adet bitti yikandin o gun var sonra yok böyle 12 gün yani 6 gün olur sonra adete 10 gun kala test yap insallahhhhh rabbim tüm isteyenlere içinde sana dvtb LadyMorganas hergün dua ettiklerim var.. insallahhh inşallah

Bugün de yaptın mı test?
Hergun yapıyorum bugün bata 8 gün var ovilasyon koyulaşıyor gebelik testi kuruyunca çift çizgi oluyor garip bisi yani kullandığım test laboquick sanırım bu marka test lerde oluyormuş bu sorunlar o yüzde pek ümitlenmiyorum ama test yapmaktan alikoyamiyorum kendimi. Ayrıca dünden beri kafayı candida mantarına taktım kısırlık bile yapabiliyormuş belkide çoğumuz bu yüzden gebe kalamiyoruz

Ovulasyon testi yanıltıyor gebelik testi yap siliste olsa gebesin ovulasyon adete 3 kala bir daha yumurtluyoruz onu gösteriyor boşa yapma

Ovulasyon testi yanıltıyor gebelik testi yap siliste olsa gebesin ovulasyon adete 3 kala bir daha yumurtluyoruz onu gösteriyor boşa yapma
Gebelik testi ilk 3.4 saat tek çizgi çıkıyor daha sonra bi baktığımda çift çizgi olmuş gerçi 10 dakikadan sonra geçerliliğini kaybediyor ama o ikinci çizgiyi görmek nedense mutlu ediyor beni

Gebelik testi ilk 3.4 saat tek çizgi çıkıyor daha sonra bi baktığımda çift çizgi olmuş gerçi 10 dakikadan sonra geçerliliğini kaybediyor ama o ikinci çizgiyi görmek nedense mutlu ediyor beni
Resim atarmisin gebelik testi beklemede çift oluyorsa gebesin

Allah razı olsun canım benim
bizde zaten gün pek atlamaz adete 12-13 gün kala yumurtluyorum zaten ovulasyon testide yapıcam inşaAllah tutar bu ay çok canım duaların için
Sen nasılsın gittin mi doktora kalp atışı falan duymuş muydun?

Duyduk Teyzesi bu salıda kontrolümüz var inşallah..

Testlerin hangi marka?
resim at bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…