- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #11.961
Gebelik testi yaptın mı?Pik üzerinden bugün 11. gün
Yok canım hiçbir belirti yok yumurtlama da geç oldu ya çıkmaz diye yapmadımGebelik testi yaptın mı?
Ovulasyon testin var mı elinde? Ovulasyondan sonra 10. Günde 11. Günde gebeliğini öğrenen çok insan var bir umut ovulasyon testin varsa yap istersen koyu çıkarsa geebelik testi yaparsınYok canım hiçbir belirti yok yumurtlama da geç oldu ya çıkmaz diye yapmadım
Sadece bir adet var, yarına kadar bekleyeyim yarın yapayım bakalım 14. gün regl gelmesin diye dua ediyorumOvulasyon testin var mı elinde? Ovulasyondan sonra 10. Günde 11. Günde gebeliğini öğrenen çok insan var bir umut ovulasyon testin varsa yap istersen koyu çıkarsa geebelik testi yaparsın
İnşaallah canım hayırlısı olsun hakkındaSadece bir adet var, yarına kadar bekleyeyim yarın yapayım bakalım 14. gün regl gelmesin diye dua ediyorum
Amiin canım hepimiz içinİnşaallah canım hayırlısı olsun hakkında
Canım ne yaptın yaptın mı ovulasyon testini?Amiin canım hepimiz için
Yok canım yapmadım regl olacakmışım gibi bir hareketlenme var herkes de on dört gün sonra gelir yumurtlama geç olduğu için geç gelir diyor o yüzden önemsemedimCanım ne yaptın yaptın mı ovulasyon testini?
Çok iyi
Anladım canım hayırlısı inşaallahYok canım yapmadım regl olacakmışım gibi bir hareketlenme var herkes de on dört gün sonra gelir yumurtlama geç olduğu için geç gelir diyor o yüzden önemsemedim
Kızlar bir sorum var. 28 günlük döngüde 19. gün çatlama oldu. Döngüye göre 9 gün sonra regl gelmeli fakat ben 14 gün mü saymalıyım bilgisi olan lütfen cevaplayabilir miiii???
Teşekkürler cevap içinBenim bu ay 19.günde pik oldu 21'de silikleşti
35.günde adet oldum seninde muhtemelen geç olduğu için gecikir adetin
Teşekkürler cevap için
Gebelik testi yaptım, negatif çıktıCanım ne yaptın yaptın mı ovulasyon testini?
Adetime 10 gün kala silik bir çizgi çıktı aynı gün kan testinde 14 cıktı (resimdeki adete 10 gun var)Gebelik testi yaptım, negatif çıktı
Yav adete on gün kala değilmiş demek.Adetime 10 gün kala silik bir çizgi çıktı aynı gün kan testinde 14 cıktı (resimdeki adete 10 gun var)
Canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin de niye benim negatif mesajıma alıntı yaptın anlayamadım????Adetime 10 gün kala silik bir çizgi çıktı aynı gün kan testinde 14 cıktı (resimdeki adete 10 gun var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?