Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testin var mı elinde? Ovulasyondan sonra 10. Günde 11. Günde gebeliğini öğrenen çok insan var bir umut ovulasyon testin varsa yap istersen koyu çıkarsa geebelik testi yaparsın
Sadece bir adet var, yarına kadar bekleyeyim yarın yapayım bakalım 14. gün regl gelmesin diye dua ediyorum

Testim hala tam pik olmadı yarın olacak sanırım üstteki sabah yaptığım alttaki de az önce yaptığım test

Kızlar bir sorum var. 28 günlük döngüde 19. gün çatlama oldu. Döngüye göre 9 gün sonra regl gelmeli fakat ben 14 gün mü saymalıyım bilgisi olan lütfen cevaplayabilir miiii???

Benim bu ay 19.günde pik oldu 21'de silikleşti
35.günde adet oldum seninde muhtemelen geç olduğu için gecikir adetin

Adetime 10 gün kala silik bir çizgi çıktı aynı gün kan testinde 14 cıktı (resimdeki adete 10 gun var)
Yav adete on gün kala değilmiş demek.
Bu ay erken yumurtlamışsın bariz.
14 de sanırsam 10 gün önce döllenmiş falan demek. 4 gün sonra falan tam 4 haftalık olacak demek bebiş?
Olabilir mi?
Belirti var mı paylaşır mısın?
Ve dee hayırlı olsun

Testte erken veya geç çıkabiliyor umutsuz olma diye senin adet geçmişti öyle hatırladım kusura bakma nolur hakkını helal et kastı bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…